Skocz do zawartości
  • 0

Ginrinpeche

marcin

Pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

Panowie, niby od połowy kwietnia ma otworzyć, ale to raczej ściema. Poza tym wszyscy powinni sobie uzmysłowić, że w lutym była duża podwyżka w Japonii na Daiwę i shimano, a ceny Ginriego w styczniu i lutym to była jednorazowa wyprzedaż. W związku z tym takich cen już NIE BĘDZIE !! Pora się z tym pogodzić. Pozdrawiam

Przygotowywanie gruntu?

• 0

no to stypa.... a tak pieknie bylo... szkoda. Moze otworzy sie pod jakims nowym szyldem, trzeba bedzie filowac :unsure:

Daiwa i Shimano podobno podnasza ceny o 8%. Daiwa od 1 marca, Shimano od 1 kwietnia.

Musze powiedziec ze zmian cen Daiwy jeszcze nie odnotowalem, albo jeszcze wyprzedaja z magazynow po starych... albo to sciema zeby wzmoc popyt.

• 0

Mój japoniec twierdzi, że ceny już zostały podniesione, oczywiście nie widać tego w dużych i popularnych sklepach netowych bo tam zawsze ceny były z kosmosu, na japońskich aukcjach zostały wg niego właśnie resztki magazynowe, a wszystko co chce się nowego kupić w hurcie jest już w wyższych cenach. W sumie to zobaczymy jak to się potoczy. Patrząc wstecz to ginrin nie miał jakiś niższych cen od innych sprzedawców, ratowała go free shipping, dopiero pod koniec roku nagle jakieś cyrki były, a w lutym to total spadek....i po ginrim....kiedys Buri wspomniał, że krążą plotki, że jest bankrutem...ciekawe jaka jest prawda...Firmę miał dużą...zorganizowaną, miały się pojawić kołowrotki Daiwy sygnowane jego logiem, bo wędki już się pokazały, a tu nagle....ni ma nic...hmmm...

• 0

Te plotki o ktorych wspominasz maja zrodlo jak sadze na forum tackle tour. Toczyla sie zazarta dyskusja, zeby nie powiedziec pyskowka, pomiedzy niejakim Jhonnym A, jak sie okazalo kolesiem Brooklyn Billa i reszta towarzystwa. Z wielu wzgledow, pouczajacy material :unsure:

A chialem kupic Antaresa AR, psia jego mac :(

• 0

Te plotki o ktorych wspominasz maja zrodlo jak sadze na forum tackle tour. Toczyla sie zazarta dyskusja, zeby nie powiedziec pyskowka, pomiedzy niejakim Jhonnym A, jak sie okazalo kolesiem Brooklyn Billa i reszta towarzystwa. Z wielu wzgledow, pouczajacy material :unsure:

A chialem kupic Antaresa AR, psia jego mac :(

@friko

zobacz priv :mellow:

• 0

Patrząc wstecz to ginrin nie miał jakiś niższych cen od innych sprzedawców, ratowała go free shipping

@burzum666 jakoś nie widziałem multików w takich samych cenach co u ginrina

jak np conquest kosztuje blisko 300$, a u ginrina było jakoś 230$, to ogromna różnica tylko na tym jednym przykładzie

• 0

Racja, proponuję edycję wiadomości Mr. MArcinowi, usuń ją całkiem

@burzum666 czy ja przekręciłem twój nick na forum. Proszę Cię żebyś miał szacunek do poszczególnych użytkowników tego forum i pisał poprawnie nick. Chyba że specjalnie to zrobiłeś ale nie wiem co chciałeś przez to osiągnąć. Zakończmy jednak tą dyskusje bo nie chce żeby te forum było zaśmiecane takimi postami ale na przyszłość proszę Cię uważaj jak piszesz nick.

Pozdrawiam