marcin Opublikowano 20 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2007 Witam Wydaje mi sie ze to juz koniec zakupow na ebay.com u tego uzytkownika. Najpierw pisal ze sklep zawieszony przesywajac ciagle termin otwarcia. No i teraz piesze ze juz jest zamkniety. Jak sie myle to mnie poprawcie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mifek Opublikowano 22 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2007 moze facet po prostu za duzo zabawek nawysylal do polski i komus sie to nie podobalo jak to w naszym kraju - zreszta chyba nie tylko w naszym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 rognis_oko Opublikowano 22 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2007 Na prośbę Kuzyna, wykasowałem jego post z tego wątku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mifek Opublikowano 22 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2007 kurde nawet nei zdazylem go przeczytac ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pitt Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2008 reinkarnacja http://stores.ebay.com/Fujiyama-Tackle_SHIMANO-Reel_W0QQcolZ 4QQdirZ1QQfsubZ17188514QQftidZ2QQtZkm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
marcin
Witam
Wydaje mi sie ze to juz koniec zakupow na ebay.com u tego uzytkownika. Najpierw pisal ze sklep zawieszony przesywajac ciagle termin otwarcia. No i teraz piesze ze juz jest zamkniety.
Jak sie myle to mnie poprawcie!
29 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi