jedin Opublikowano 14 Listopada 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2022 (edytowane) Witam, robi się chłodniej więc przyszedł czas żeby pochodzić po rzece , na razie w trafiają się w granicach 30 z małym plusem , ale za to kolory iście jesienne , https://uploads.tapatalk-cdn.com Wysłane z mojego Redmi Note 9 Pro przy użyciu Tapatalka Edytowane 14 Listopada 2022 przez jedin 29 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lobosss Opublikowano 27 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2022 Baleronki 23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_civic_ Opublikowano 27 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2022 Baleronki Jak głęboko stały ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdrianNaklo Opublikowano 27 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2022 Taki już całkiem przyjemny się trafił ???? 37 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartuch5473 Opublikowano 29 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2022 W sumie w porownaniu do kolegow wyzej to drobnica. Gratulacje Panowie. Obiecuje gonic[emoji23]Trzy stykacze ode mnie. Jak to w zyciu bywa te wieksze spadaja. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lobosss Opublikowano 30 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2022 @bullet81 stały na 5m koło kuli drobnicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
UncleZin Opublikowano 30 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2022 Hejko, coś tam nazbierałem z listopada, setki ryb do 40, dziesiąt ryb 40+, kilka wybranych fot poniżej, największa wisienka 47 na ten moment, nie mogę przekroczyć bariery cudownego 50 plus. Liczę na to i mam trochę czasu po zmianie pracy na znalezienie i wychodzenie tej pięknej babulki 50+.Ryby niekiedy jak szalone, teraz zmiana pogody i odpływ nie wpływają dobrze na okonie, trzeba czekać na wichury #saltwaterfishing 47 bomba - to była zajebista walka Coś poniżej 45, ale między 40 a 45 Odwiedziny taty po okrutnym mordobiciu były fajne, ale nie na takie rybki liczyliśmy, mimo tego, udało się dostać fajną 43-trójkę i 40-stkę 43-trójka tatuśka na wyproszonego do wypróbowania twitcha, metody dla niego nowej, ale dał sobie radę doskonale mamiącymi powolonymi ruchami, zdołał skusić drapieżcę Zawsze namawiam, GravityTwitch SR od SG, robi robotę na słonej, nie ma opcji, zawsze coś padnie wszystkim łowiącym w portach polecam męczenie wody po godzinei 16-stej jak g***o widać T/ 37 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
UncleZin Opublikowano 3 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2022 Wczoraj udało mi się wycisnąć dwie fajne rybki, 43 i 44, tutaj wrzucę 44, takiego grubasa jeszcze z tego miejsca nie udało mi się namierzyć, twitching, ciągle działa gdy wszystko inne zawodzi. Mój ulubiony kolor dirtyroach od SG, 9,5cm SPPolecam! Połamania wędkarze!T/ 27 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinabar Opublikowano 5 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2022 I jak tu coś wrzucić po tomkowych rybach ...Przez cały praktycznie październik , tak gdzieś do połowy listopada , zaczęły pojawiać mi się w sandaczowych rewirach okonie . O dziwo nie takie większe i zdjęciowe jak to zazwyczaj jesienią późną bywało , ale takie dwudziestki piątki po prostu . Nie za wiele , ale prawie każda wyprawa dawała brania i wyholowane pojedyncze ryby . Często gęsto zmyłka przy braniu była sroga , bo sandacze w tym czasie zaczęły brać na modłę taką okoniową właśnie , wiec nigdy tak naprawdę nie wiedziałem , co wydarzy się po zacięciu . Poniżej ryba z początku października , z okoniowych jeszcze rewirów czterdziesteczka urodziwa . Wzięła w samym korytku na czterocalowego ES w najlepszym pasiakowym kolorze wędzonej przyprawy . Lekki zestaw sandaczowy i główka 7 gram . Walka ostra i dynamiczna , branie niedaleko łódki , lądowanie takie bassowe bardziej bez użycia podbieraka , bo guma łyknięta w całości . 31 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi