Daniel Wirek Opublikowano 20 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2007 Witam ! Spacerując po internecie napotkałem na takie zdjęcie przedstawiające woblerka (albo coś w tym stylu) zrobionego z kapsla po piwie. Czy robiliście coś podobnego ? index.php? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@slider@ Opublikowano 20 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2007 Zrobilem kiedys cos takiego, do srodka wsadzilem pare srucinek a uszka zroilem w ten sposob ze wywiecilem dwie dziury w kapslu. Na ta przynete nic nie zlowilem. PozdrawiamSlider <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel Wirek Opublikowano 20 Marca 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2007 Moj koleś wykonał woblerka z ozdoby od dzwoneczków. Był to dokładnie niebieski, plastikowy delfinek o długości ok. 5cm. Wkleił ster, pomalował... i muszę powiedzieć że to świetna przynęta na klenie. Uwaga przy robieniu otworu na ster - delfinek często pęka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@slider@ Opublikowano 20 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2007 i muszę powiedzieć że to świetna przynęta na klenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel Wirek Opublikowano 20 Marca 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2007 @Slider@ U mnie się ta przynęta sprawdzała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@slider@ Opublikowano 20 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2007 Jakbyś mógł zrób fote tej cudnej przynety i wrzuc na forum PozdrawiamSlider <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel Wirek Opublikowano 20 Marca 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2007 Obecnie jej nie mam przy sobie. Ale zamieszczę za jakiś czas jak nie zapomne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 20 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2007 Uwaga przy robieniu otworu na ster - delfinek często pęka. nie naciskaj tak na niego to nie puści pary z gemby <_< a przy odrobinie wyszkolenia oszuka nawet maszyne prawdy <_< nie wiem jak ten delfinek wygląda szkoda ze nie masz fotki Pozdrówki Panek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 20 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2007 A to nie Siudaczek jakis przypadkiem? Wydawalo mi sie ze Tomek kiedys zrobil cos takiego dla jaj... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarokowal Opublikowano 20 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2007 A to nie Siudaczek jakis przypadkiem? Wydawalo mi sie ze Tomek kiedys zrobil cos takiego dla jaj...Ależ oczywiście http://archiwum.fishing.pl/imagecatalogue/imageview/3786/52/ ?RefererURL=/imagecatalogue/image/list/52/ Ale nie do końca http://archiwum.fishing.pl/imagecatalogue/imageview/2252/33/ ?RefererURL=/imagecatalogue/image/list/52/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel Wirek Opublikowano 22 Marca 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2007 No to już wiemy kto jest autorem Kapselka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siudak Opublikowano 22 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2007 A to nie Siudaczek jakis przypadkiem? Wydawalo mi sie ze Tomek kiedys zrobil cos takiego dla jaj... @Friko, dokładnie tak jak napisałeś zrobiłem dla zabawy ale nie chciały pracować, może poddałem sie zbyt szybko, hehe... siudak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siudak Opublikowano 22 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2007 A to nie Siudaczek jakis przypadkiem? Wydawalo mi sie ze Tomek kiedys zrobil cos takiego dla jaj...Ależ oczywiście http://archiwum.fishing.pl/imagecatalogue/imageview/3786/52/ ?RefererURL=/imagecatalogue/image/list/52/ Ale nie do końca http://archiwum.fishing.pl/imagecatalogue/imageview/2252/33/ ?RefererURL=/imagecatalogue/image/list/52/ Jarku tutaj to błąd Darka Żbika, pomyliło mu się przy wprowadzaniu fotki , na pewno ja wyginałem tego kapslaka. siudak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarokowal Opublikowano 23 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2007 Tomku dzieki za sprostowanie, a ja ze swojej strony przepraszam, czytałem co było napisane Teraz już wszystko jasne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karaś Opublikowano 23 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2007 http://www.roofvisnet.nl/artikelen.php?page=show&id=47 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi