zorro Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Kto pierwszy ten lepszy, no powiedzmy trzech.. Jedyna, fantastyczna i niepowtarzalna oliwa - tylko i wyłącznie do kołowrotków, na 99,99% firmy Daiwa, zalecana przez Ito i Megabassa, ale głowy bym nie dał.. Produkowana, oczywiście, w bardzo tajnej i kosmicznej rafinerii pod Fukuoką i tylko przyjaciele Królika mogą ją kupować, a potem rozdawać czy tam robić z nią co chcą... <_< Jako, że dla wszystkich chętnych może (z całą pewnością) braknąć, reszta dostanie z nowej dostawy, którą zmontuję samodzielnie z następujących składników: http://allegro.pl/komplet-5-buteleczek-z-zakraplaczem-10ml-i 2439872710.html Wszelkie oferty zakupowe preferuję w metodzie na priv, w myśl zasady: tisze jediesz, dalsze budiesz.. <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redzi Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2012 no to wezmę jedną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzerwys Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2012 To ja pierwszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blacharz Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2012 to może i ja się załapie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriu24 Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2012 także chętnie bym przygarnął Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shad Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Dobre @zorro. Nieźle się uśmiałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Dałeś do pieca @Zorro i słusznie. Drzemią w tobie niespotykane pokłady humoru i ironii.A ten Gość z oliwką to juz nie pierwszy numer robi. Ja od Niego nawet XTR-a czy Emblema Z nowego nawet za stówkę nie kupię. Jak ktoś zgłębi historię postów i skojarzy fakty a jeszcze przy okazji zajrzy na aukcyjny portalik pewien to wyrobi sobie zdanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcel Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2012 @Zorro - to było pierwszorzędne i jakie celne zagranie. Rozbawiłem sie ze hej, czytając oba wątki...a juz przysypiałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zorro Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2012 <_< Ja niewinny, ja za komendą szedł... <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolo575 Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Panowie porażka tylko tyle napisze , nie wiecie co i jak a oczerniacie bo coś boli... nie wiem czym się kierujecie pisząc te posty ale nicki się poważają jak zwykle ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kornel Miklas Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2012 To kombinator dobry jest.znam przypadek ,gdzie kupił kołowrotek(oczywiście zaraz go wystawił na allegro)i błagał o obniżenie ceny po wygranej aukcji kup teraz ściemniał że nawet nie zna się na sprzęcie i że tylko takie po 100zł używał kołowrotki,a na Youtube chwali się kolekcjami stellami Twin powerami itd.chciał na litość brać ludzi, handlarzyk i tyle.o opiach jego konta na allegro .jaki to uczciwy i poważny jest.ogólnie nie polecam żadnych kontaktów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mdziam_78 Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Koledzy,na każdej giełdzie tematycznej są użytkownicy sprzętu i handlarze, to że Ktoś kupuje taniej a sprzedaje drożej to nie powód do wstydu.Jednak jeżeli Kolega, o którym tu mowa faktycznie nabija ludzi w butelkę sprzedając jakiś badziew to zupełnie inna sprawa, gdyż to czyste oszustwo i tolerować go nie powinniśmy, a raczej moderatorzy i admini forum.Jeżeli jednak towar jest pełnowartościowy to należą się przeprosiny. P.S.Jakoś trudno mi uwierzyć, iż ktoś za 3,50zł, nawet razy 100 byłby w stanie psuć sobie opinie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolo575 Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2012 mdziam_78 towar jest bardzo dobrej jakości nie jest to żaden olej techniczny ani parafina żaden badziew .Ci co kupili chyba potwierdzą że za tą cenę jest to świetny produkt wiem bo sam jej używam od 3 lat .Ale jak komuś coś nie pasuje proszę kupić oliwke daiwy czy shimano która kosztuje za 10ml pewnie ze 25-30zł albo zalać kołowrotek ciekła parafiną <_< PS. Nie wiem jak można ocenić tą oliwe użytkownikom którzy jej nie kupili jest to śmieszne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maicke82 Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Koledzy,na każdej giełdzie tematycznej są użytkownicy sprzętu i handlarze, to że Ktoś kupuje taniej a sprzedaje drożej to nie powód do wstydu.Jednak jeżeli Kolega, o którym tu mowa faktycznie nabija ludzi w butelkę sprzedając jakiś badziew to zupełnie inna sprawa, gdyż to czyste oszustwo i tolerować go nie powinniśmy, a raczej moderatorzy i admini forum.Jeżeli jednak towar jest pełnowartościowy to należą się przeprosiny. P.S.Jakoś trudno mi uwierzyć, iż ktoś za 3,50zł, nawet razy 100 byłby w stanie psuć sobie opinie! Dla osoby z zylka handlarza kazdy grosz sie liczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5384 Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2012 mdziam_78 towar jest bardzo dobrej jakości nie jest to żaden olej techniczny ani parafina żaden badziew .Ci co kupili chyba potwierdzą że za tą cenę jest to świetny produkt wiem bo sam jej używam od 3 lat .Ale jak komuś coś nie pasuje proszę kupić oliwke daiwy czy shimano która kosztuje za 10ml pewnie ze 25-30zł albo zalać kołowrotek ciekła parafiną <_< PS. Nie wiem jak można ocenić tą oliwe użytkownikom którzy jej nie kupili jest to śmieszne WitamJakoś nie widać twojego nicka (kolo575) na tej aukcji: http://www.jerkbait.pl/forum/index.php?t=msg&th=31004&am p;prevloaded=1&&start=0To skąd masz taką wiedze o tej oliwce? <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rajfel Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Tomaszek ja poproszę całą setke <_< bede se smarował esesmana ss2 2500 <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolo575 Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2012 5384 ponieważ to mój brat i wiem co to za oliwa i ile jest warta pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rajfel Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2012 A może jak będę miał oliwkę to wylicytuje szimaniaka 4000FCzakupionego zresztą prawdopodobnie z tego forum <_< <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolo575 Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Kolego Rajfel cieszy mnie że jesteś spostrzegawczy ,ale jak możesz drwić z osoby której nie widziałeś na oczy oraz która sprzedaje swoją własność (bo chyba go nie ukradł )Kilaka osób z tego forum która brała udział w moich aukcjach jopońskich kołowrotków .W których opisie było stan dobry wystawiało go po zakupie na tym forum jako nowe nie używane <_< za cene dwukrotnie wyższą sprzedały im się jak świeże bułeczki i z tego co widziałem dostali po nich pochlebne opinie ,ale do czego zmierzam widziałem przecież po nicku że to mój kręcioł ale po co miałem cokolwiek pisać ( a mogłem ) skoro sam się chciałem ich pozbyć za gotówkę .Po skończonej aukcji i zapłacie wysyłce kołowrotek nie jest moją własnością i kij mnie obchodzi co kupujący z nią zrobi .Ponieważ to nie jest sklep i nie można namacać rzeczy którą się kupuje i to normalne że po zakupie nie każdemu rzecz w realu spasuje ( nie leży mu w ręku ) i pcha ją dalej ... PS.Kto kupił i sprzedał dobrze o tym wie więc nie będę przytaczał nicków w myśl mojej zasady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drozdo Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2012 a jak mozecie udowodnic pochodzenie tej oliwki ??? Przekonac wszystkich ze to nie parafina ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolo575 Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2012 kolego zawsze możesz kupić obydwa produkty i porównać ,innego rozwiązania nie widzę chyba że proponujesz inne rozwiązanie A po drugie jak wcześniej już pisałem jak komuś nie pasuje niech nie kupuje bo dla brata nie jest to żródło utrzymania i świat się od 4zł nie załamie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2012 a co moderator na takie dyskusje w dziale sprzedam powie?? trafne posunięcie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2012 a co moderator na takie dyskusje w dziale sprzedam powie?? moderator mówi: wątek przeniesiony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2012 reakcji pewnie nie ma bo nic na 100 procent nie jest udowodnione.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolo575 Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Panowie musicie jakiegoś chemika podesłać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi