Skocz do zawartości

Zacznę od "oddawania za darmo" oliwy do kołowrotków, a później już nie...

zorro

Rekomendowane odpowiedzi

Kto pierwszy ten lepszy, no powiedzmy trzech.. :D

Jedyna, fantastyczna i niepowtarzalna oliwa - tylko i wyłącznie do kołowrotków, na 99,99% firmy Daiwa, zalecana przez Ito i Megabassa, ale głowy bym nie dał.. :mellow:

Produkowana, oczywiście, w bardzo tajnej i kosmicznej rafinerii pod Fukuoką i tylko przyjaciele Królika mogą ją kupować, a potem rozdawać czy tam robić z nią co chcą... <_<

Jako, że dla wszystkich chętnych może (z całą pewnością) braknąć, reszta dostanie z nowej dostawy, którą zmontuję samodzielnie z następujących składników:

http://allegro.pl/komplet-5-buteleczek-z-zakraplaczem-10ml-i 2439872710.html

Wszelkie oferty zakupowe preferuję w metodzie na priv, w myśl zasady: tisze jediesz, dalsze budiesz.. <_<

post-1991-1348917698,2248_thumb.jpg

post-1991-1348917698,3526_thumb.jpg

• Odpowiedzi 122
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Dałeś do pieca @Zorro i słusznie. Drzemią w tobie niespotykane pokłady humoru i ironii.

A ten Gość z oliwką to juz nie pierwszy numer robi. Ja od Niego nawet XTR-a czy Emblema Z nowego nawet za stówkę nie kupię. Jak ktoś zgłębi historię postów i skojarzy fakty a jeszcze przy okazji zajrzy na aukcyjny portalik pewien to wyrobi sobie zdanie.

To kombinator dobry jest.znam przypadek ,gdzie kupił kołowrotek(oczywiście zaraz go wystawił na allegro)i błagał o obniżenie ceny po wygranej aukcji kup teraz ściemniał że nawet nie zna się na sprzęcie i że tylko takie po 100zł używał kołowrotki,a na Youtube chwali się kolekcjami stellami Twin powerami itd.chciał na litość brać ludzi, handlarzyk i tyle.o opiach jego konta na allegro .jaki to uczciwy i poważny jest.

ogólnie nie polecam żadnych kontaktów.

Koledzy,

na każdej giełdzie tematycznej są użytkownicy sprzętu i handlarze, to że Ktoś kupuje taniej a sprzedaje drożej to nie powód do wstydu.

Jednak jeżeli Kolega, o którym tu mowa faktycznie nabija ludzi w butelkę sprzedając jakiś badziew to zupełnie inna sprawa, gdyż to czyste oszustwo i tolerować go nie powinniśmy, a raczej moderatorzy i admini forum.

Jeżeli jednak towar jest pełnowartościowy to należą się przeprosiny.

P.S.

Jakoś trudno mi uwierzyć, iż ktoś za 3,50zł, nawet razy 100 byłby w stanie psuć sobie opinie!

mdziam_78 towar jest bardzo dobrej jakości nie jest to żaden olej techniczny ani parafina żaden badziew .Ci co kupili chyba potwierdzą że za tą cenę jest to świetny produkt wiem bo sam jej używam od 3 lat .Ale jak komuś coś nie pasuje proszę kupić oliwke daiwy czy shimano która kosztuje za 10ml pewnie ze 25-30zł albo zalać kołowrotek ciekła parafiną :lol: <_<

PS. Nie wiem jak można ocenić tą oliwe użytkownikom którzy jej nie kupili jest to śmieszne :unsure:

Koledzy,

na każdej giełdzie tematycznej są użytkownicy sprzętu i handlarze, to że Ktoś kupuje taniej a sprzedaje drożej to nie powód do wstydu.

Jednak jeżeli Kolega, o którym tu mowa faktycznie nabija ludzi w butelkę sprzedając jakiś badziew to zupełnie inna sprawa, gdyż to czyste oszustwo i tolerować go nie powinniśmy, a raczej moderatorzy i admini forum.

Jeżeli jednak towar jest pełnowartościowy to należą się przeprosiny.

P.S.

Jakoś trudno mi uwierzyć, iż ktoś za 3,50zł, nawet razy 100 byłby w stanie psuć sobie opinie!

Dla osoby z zylka handlarza kazdy grosz sie liczy :lol:

mdziam_78 towar jest bardzo dobrej jakości nie jest to żaden olej techniczny ani parafina żaden badziew .Ci co kupili chyba potwierdzą że za tą cenę jest to świetny produkt wiem bo sam jej używam od 3 lat .Ale jak komuś coś nie pasuje proszę kupić oliwke daiwy czy shimano która kosztuje za 10ml pewnie ze 25-30zł albo zalać kołowrotek ciekła parafiną :lol: <_<

PS. Nie wiem jak można ocenić tą oliwe użytkownikom którzy jej nie kupili jest to śmieszne :unsure:

Witam

Jakoś nie widać twojego nicka (kolo575) na tej aukcji: http://www.jerkbait.pl/forum/index.php?t=msg&th=31004&am p;prevloaded=1&&start=0

To skąd masz taką wiedze o tej oliwce? <_<

Kolego Rajfel cieszy mnie że jesteś spostrzegawczy ,ale jak możesz drwić z osoby której nie widziałeś na oczy oraz która sprzedaje swoją własność (bo chyba go nie ukradł :unsure: )Kilaka osób z tego forum która brała udział w moich aukcjach jopońskich kołowrotków .W których opisie było stan dobry wystawiało go po zakupie na tym forum jako nowe nie używane <_< za cene dwukrotnie wyższą :unsure: sprzedały im się jak świeże bułeczki i z tego co widziałem dostali po nich pochlebne opinie B) ,ale do czego zmierzam widziałem przecież po nicku że to mój kręcioł ale po co miałem cokolwiek pisać ( a mogłem ) skoro sam się chciałem ich pozbyć za gotówkę .Po skończonej aukcji i zapłacie wysyłce kołowrotek nie jest moją własnością i kij mnie obchodzi co kupujący z nią zrobi :mellow: .Ponieważ to nie jest sklep i nie można namacać rzeczy którą się kupuje i to normalne że po zakupie nie każdemu rzecz w realu spasuje ( nie leży mu w ręku ) i pcha ją dalej ...

PS.Kto kupił i sprzedał dobrze o tym wie więc nie będę przytaczał nicków w myśl mojej zasady :D

kolego zawsze możesz kupić obydwa produkty i porównać ,innego rozwiązania nie widzę chyba że proponujesz inne rozwiązanie :D

A po drugie jak wcześniej już pisałem jak komuś nie pasuje niech nie kupuje bo dla brata nie jest to żródło utrzymania i świat się od 4zł nie załamie :lol: