Skocz do zawartości

Zacznę od "oddawania za darmo" oliwy do kołowrotków, a później już nie...

zorro

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 122
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

A po co zaraz likwidować Giełdę? Niech ludzie kupują od tych, których znają albo w inny sposób są przekonani o ich wiarygodności i po kłopocie. Jak nikt nie będzie kupował od ludzi z jednym postem to zwyczajnie taki gość będzie musiał poczekać z pół roku, poudzielać się na Forum, dać się poznać, wtedy będzie sobie coś tam ewentualnie sprzedawał - a jak ma zamiar zrobić dwa szybkie przekręty na parę złotych to mu się zapewne nie zechce...

A jak ktoś chce się bawić w firmę związaną ze złotem to niech się bawi i nie miauczy potem, że go oszukano, że ostatnie tysiąc zeta na kołowrotek dał, itd.

Brawo Zorro.

Ale Panowie o co chodzi?? Co was boli w tej oliwie macie dowody o jej felerności czy złej jakości ?? Pan Zorro nie wiem z jakich powodów ( może boi się ze ta oliwa odbierze mu zajęcie serwisanta forum :mellow: <_< ) Bezpodstawnie, bez powodu oczernia forumowicza a jego koledzy mu akompaniują którzy zresztą o tej oliwie też nie mają zielonego pojęcia :wacko: . Może się Panowie umówili żeby zablokować sprzedaż bo w jakiś sposób komuś była nie na rękę ,zasada była,prosta 4 czy 5 darmowych reszta za kase nikt chyba nie jest z CARITASU żeby dokładać do interesu :wacko: <_<

Po drugie jeżeli oferta była by niezgodna z regulaminem została by niezwłocznie usunięta przez moderatora czyż nie?? :wacko:

KTO CHCE KUPUJE !

Powrót do idei wstęp do K/S/Z od 50-100-200 postów i 6mcy bycia na forum?

Wiem, ze sa prostsze rozwiazania - zatrudnić pośredników, 30 modów itd, po co korzystać ze sprawdzonego na innych portalach...

Może po prostu zatwierdzanie przed administratora danej oferty przed wypuszczeniem jej na forum?

Poza tym może ludzie zaczęliby w końcu patrzeć na regulamin sprzedaży ponieważ nie którzy olewają go i piszą sobie jak chcą, bez ceny podanej czy też zaznaczenia w temacie ,[K],[Z] itp.

Plus można zastrzec termin wygaśnięcia danej oferty, po którym byłaby usuwana.

Tak robi forum nikona i się to nieźle sprawuje.

Pozdrawiam

Slider

Panie popper 5 osób dostało za darmo płaciło tylko za wysyłkę a na priv pisali inni ludzie którzy też chcieli a lewych do oddania miał tylko 5 o ile pamiętam .Więc o co chodzi to nie telezakupy gdzie się kupuje i zamiast 20zł pobrania przychodzi 120zł wszytko było bieżąco opisywane a tytuł o ile się nie mylę nie można zmieniać po 24 h. Nikt chyba niemądry nie jest i czytać umie zanim kupi.

Ale Panowie o co chodzi?? Co was boli w tej oliwie macie dowody o jej felerności czy złej jakości ?? Pan Zorro nie wiem z jakich powodów ( może boi się ze ta oliwa odbierze mu zajęcie serwisanta forum :mellow: <_< ) Bezpodstawnie, bez powodu oczernia forumowicza a jego koledzy mu akompaniują którzy zresztą o tej oliwie też nie mają zielonego pojęcia :wacko: . Może się Panowie umówili żeby zablokować sprzedaż bo w jakiś sposób komuś była nie na rękę ,zasada była,prosta 4 czy 5 darmowych reszta za kase nikt chyba nie jest z CARITASU żeby dokładać do interesu :wacko: <_<

Po drugie jeżeli oferta była by niezgodna z regulaminem została by niezwłocznie usunięta przez moderatora czyż nie?? :wacko:

KTO CHCE KUPUJE !

Chodzi między innymi o to, żeby nie pisać oddam za darmo w temacie wiadomości (wisi tak do dziś...) a w treści sprzedam za symboliczną złotówkę a w zasadzie za symboliczne 3,50 zł plus poczta. Kwestia zwykłej uczciwości - niech się sprzedający zdecyduje - sprzedaje czy oddaje. Dla honorowych dawców jest inny dział na Forum.

@karolkrause nie dokładał do interesu w sensie takim ze zamówiło 20 osób 5 było w domu resztę czabyło zakupić i wyszło tylko ile wyszło 4 zł czy to dużo bez zarobku :angry: .Jak by chiał zarabiać na tym powiedział by 10, 15 zł :unsure: .W myśl tej zasady jak forum koleżeńskie niech mi Pan da za darmo ta Stelle co Pan wystawił niedawno :lol:

Co cie koleżko obchodzi moja stella <_< Sprzedaje taniej jak zakupiłem od Mefisto. W przeciwieństwie do Ciebie kolego i Twojego brata. Skupujecie po portalach wedkarskich kołowrotki i pożniej sprzedajecie z zyskiem na Allegro i tak was widzą. Wiec kolego serdeczny wara od mojej osoby i mojej własnosci. <_< No chyba ze kolega sobie życzy to może jeszcze bardziej moge uwidocznić koledze problem :mellow:

Ja całe życie jestem oazą spokoju :lol: ;)

Nie rozumiem tylko jaki problem zmienić ogłoszenie na SPRZEDAM a nie owijać w bawełne.

Zresztą podejrzewam ze ta oliwa to nie jakiś tam cudowny specifik ale bliżej jej do oliwki BAMBINO :lol: :lol: :lol:

Obawiam sie, ze nawet przy formule 200 postow do niczego bysmy nie doszli.

Jedyna rada to nie byc strona w tego typu sprawach. Roztrzasanie na forum tego typu personalnych kwestii mija sie z rola portalu.

Ciekawa rzecza jest (co zauwazyli nie od dzis dziennikarze) popyt spoleczny na tego typu kwestie.

Zreszta zdaje sie, ze w Regulaminie stoi cos tam n.t. napisane:

12. Administrator/właściciel strony nie bierze żadnej odpowiedzialności związanej z transakcjami przeprowadzanymi na stronie (udostępnia jedynie miejsce do ogłoszeń). Za treść ogłoszeń odpowiedzialność ponosi osoba która je zamieszcza.

Jak i kilka innych pktów n.t traktujacych. Tak, ze przy dobrej woli wszystko da rade.

Gumo

No widzisz koleżko <_< karolkrause zabolało Cie :unsure: Więc kij Ci do moich aukcji i mojego brata tak samo mi do twoich więc nie komentuj .Co niektórzy koledzy są tak bezczelni że najpierw oczerniają nas na forum później dzwonią pytają i biorą udział w naszych aukcjach PORAŻKA !! :angry:

Po prostu nie będę pozwalał żeby jakiś gość który mnie nawet z imienia nie zna psuł mi renomę zresztą można zobaczyć po moich komentarzach na allegro do których się czepiają inni ... Myśle że nie jeden z forum kupił u mnie kręcioł i był 100% zadowolony bo mam konto od 3 lat i nie miałem ani jednego zwrotu prucz jednego nieogarniętego allegrowicza ... ale to inna beczka . Więc nie pozwolę sobie żeby co jakiś czas jakiś forumowicz zresztą to ciągle Ci sami!!Aby mnie oczerniano i pisano nie prawdę pod moim adresem

Widzę ostro Panowie się dzieje :mellow: Jak na tych przysłowiowych kolegów z forum to ładnie mi plecy obrabiacie,pozostaje mi przyklaskiwać i życzyć powodzenia w dalszym umilaniu sobie czasu widać taka Wasza natura złośliwa :mellow: :D

ŻEBY SYTUACJA BYŁA CZYSTA I KLAROWANA

Nie zachęcam nikogo do kupowania oliwy,wędek,kołowrotków ani żadnych rzeczy wędkarskich które czasem wyprzedaje.Wręcz odradzam ale czasem ktoś jednak jest zadowolony i dziękuje 100kroć bywa i tak.

Kornel Miklas wybacz ale przypomnij mi dokładnie model kołowrotka który kupiłem i udawałem,że łowie na maszynki za 100zł bo to stwierdzenie mnie bawi i śmieszy :lol:

Jakże by komuś,coś za 4 peelenów nie spasowało,i nie daj uchroń borze maszyna by wnet stanęła oddam co do grosza i słowem nic nie powiem :lol:

NO nie ladnie!!! Przypadkiem z ciekawosci obejrzalem komentarze tego sprzedawcy tamtych buteleczek pustych co @zorro dodal i ciekawy komentarz tam znalazlem od jednego z kupujacych!!!

oto on, no to sobie kolego napaskudziles teraz:

tom3hs (299) ( Kupujący )

Pozytywny

czw 28 cze 2012 21:27:43 CEST

2431624859

Pokaż

Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.

No oczywiście,przecież nie zaprzeczyłem,kupiłem małe buteleczki bo oliwę którą kupiłem w zakładach była w pojemniku z zawartością 800ml,troszkę sobie odlałem dla własnych celów (nie jest to skandal)a resztę przelałem do małych praktycznych buteleczek z dozownikiem i sprzedałem.Więcej grzechów nie pamiętam i odpuści mi winy :lol: Ja tu nadal nie rozumiem.Waszych tekstów przecież nie jest to parafina czy olej techniczny to może chcecie wiedzieć ile dałem za cały zbiorniczek 800ml czy czasami nie zrobiłem kilku na sto złotowego interesu życia :mellow: Gadać co Was martwi wylejcie żale jestem otwarty na Wszystkie pytania,choć ludziom którzy tego nie mieli w ręku ciężko będzie wytłumaczyć jak mogę coś dobrego sprzedawać po 1zł,3,50 aż nagle 4zł :lol:

zander3, wyluzuj, czym sobie napaskudził?

Po ch** za przeproszeniem taka huzia na Józia ?!

Idźcie chłopaki nad wodę lepiej.

Inwigilacja lepsza niż w KGB :D Panowie, nie ma o co spinać półdupków.

Prośba do moderatora o zablokowanie wątku. Chyba, że jest to recepta na wątek Nudno kol. @samwieszkto :D

@zetika16, otóż to, zbliża się wrzesień-czas wielkiej ryby-zapraszam wszystkich nad wodę.

Pozdrawiam wszystkich!