Skocz do zawartości

Zacznę od "oddawania za darmo" oliwy do kołowrotków, a później już nie...

zorro

Rekomendowane odpowiedzi

Odpowiadam na pytanie pierwsze wytrzasnąłem tą oliwę z pudełka i stwierdziłem,że chyba to shimano ale głowy bym nie dał sugerowałem się niebieską nakrętką na butelce shimano oliwy tak mają,

odpowiadam na drugie pytanie maszyna w rekach wydawała się jak nowa to samo widać chyba było po zdjęciach dla mnie chodziła dobrze,potem okazało się po x czasie,że kołowrotek nadawał się do smarowania,szpule jak nowe nie naruszone niczym,nic nie obite nie porysowane cały pakiet fabryczny stopka nie obita od używania,prowadnica żyłki nie przetarta.Jeżeli nie byłem profesjonalny przy opisie chciałem zwrócić pieniążki i dokonać zwrotu tak miałem postąpić z całego serca chciałem,nawet jeżeli kupujący po otrzymaniu maszyny o niczym mnie nie poinformował i po x czasie nie dawno się dowiedziałem i dałem mu taką sugestię i rozwiązanie .Ja nie jestem super serwisantem,który wszystko wie o nowych i używanych maszynach i może się domyślać co komu siedzi w głowie .Normalnie czuje się jak na sądzie ostatecznym :D

• Odpowiedzi 122
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

A ja :unsure: tak nie wiem czy wolno mi jeszzce cos wtracic :unsure:

Ale niesmialo zwracam uwage, ze poza Bajkowa wisla i Przyroda (forum foto) sa jeszcze malo w sumie odwiedzane m-ca na forum motorowodnym.

Milo by bylo zauwazyc jakis (wiem, ze to ciezko....)merytoryczny wpis jakis. Nie placimy co prawda po 3,5siat od postu ale moze cos a'la te akcje dla biednych dzieci, cos w tym guscie...

Jednoczesnie skladam podziekowanie :D w imieniu Redakcji(najwyzej mnie ...zredukuja bo to nie o ten typoszereg chodzi :unsure: ) za zwiekszony transfer, ktory zaowocuje z pewnoscia...

Gumo

Trzeba mieć niezłe zacięcie, żeby w 6 dni nabić 6 stron, w wątku na taki temat. :unsure:

Teraz to jeszcze ryby biorą, a co będzie jak się sezon skończy? Co będzie nas tu najmocniej wtedy zajmować? :unsure: Może rodbuilding, lurebuilding i nowości 2013? Oby chociaż tyle...