TMedic3hs Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Odpowiadam na pytanie pierwsze wytrzasnąłem tą oliwę z pudełka i stwierdziłem,że chyba to shimano ale głowy bym nie dał sugerowałem się niebieską nakrętką na butelce shimano oliwy tak mają,odpowiadam na drugie pytanie maszyna w rekach wydawała się jak nowa to samo widać chyba było po zdjęciach dla mnie chodziła dobrze,potem okazało się po x czasie,że kołowrotek nadawał się do smarowania,szpule jak nowe nie naruszone niczym,nic nie obite nie porysowane cały pakiet fabryczny stopka nie obita od używania,prowadnica żyłki nie przetarta.Jeżeli nie byłem profesjonalny przy opisie chciałem zwrócić pieniążki i dokonać zwrotu tak miałem postąpić z całego serca chciałem,nawet jeżeli kupujący po otrzymaniu maszyny o niczym mnie nie poinformował i po x czasie nie dawno się dowiedziałem i dałem mu taką sugestię i rozwiązanie .Ja nie jestem super serwisantem,który wszystko wie o nowych i używanych maszynach i może się domyślać co komu siedzi w głowie .Normalnie czuje się jak na sądzie ostatecznym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumofilc Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2012 A ja tak nie wiem czy wolno mi jeszzce cos wtracic Ale niesmialo zwracam uwage, ze poza Bajkowa wisla i Przyroda (forum foto) sa jeszcze malo w sumie odwiedzane m-ca na forum motorowodnym.Milo by bylo zauwazyc jakis (wiem, ze to ciezko....)merytoryczny wpis jakis. Nie placimy co prawda po 3,5siat od postu ale moze cos a'la te akcje dla biednych dzieci, cos w tym guscie... Jednoczesnie skladam podziekowanie w imieniu Redakcji(najwyzej mnie ...zredukuja bo to nie o ten typoszereg chodzi ) za zwiekszony transfer, ktory zaowocuje z pewnoscia... Gumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TMedic3hs Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Wolno,wolno Gumofilc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumofilc Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Nic to...tradycyjnie...najpierw przelew...potem pogadamy...Gumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TMedic3hs Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2012 za dużo na dzisiejszy dzień jak dla mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumofilc Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Patrz pan, a ja se moge i pare razy uaktualnic jak mi bedzie trzeba... Znaczy tak dla jaj nie da sie, wyjdzie tak czy inaczej uaktualnione przez moderatora Gumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Odpowiadam na pytanie pierwsze wytrzasnąłem tą oliwę z pudełka i stwierdziłem,że chyba to shimano ale głowy bym nie dał sugerowałem się niebieską nakrętką I na tym zakończę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek_W Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Trzeba mieć niezłe zacięcie, żeby w 6 dni nabić 6 stron, w wątku na taki temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maynard Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Trzeba mieć niezłe zacięcie, żeby w 6 dni nabić 6 stron, w wątku na taki temat. Teraz to jeszcze ryby biorą, a co będzie jak się sezon skończy? Co będzie nas tu najmocniej wtedy zajmować? Może rodbuilding, lurebuilding i nowości 2013? Oby chociaż tyle... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TMedic3hs Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Ja się zaczynam bać zimy,rozstrzelają mnie z nudów A tak na poważnie lurebuilding to będzie strzał w dziesiątkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kardi Opublikowano 1 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2012 I pomyśleć,że jeszcze niedawno inspirujące wątki polityczne i historyczne podejmowane przez Sławka O.B. i Ugly'ego ucinane były z powodu budzenia złych emocji Niezła alternatywa nas spotyka A jeśli tak to trudno-oliwy do ognia!!!. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 1 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2012 Z nudów chłopaki bedą zimą wazelinować kołowrotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kardi Opublikowano 1 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2012 Dobre...Te z wolnym posuwem szpuli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TMedic3hs Opublikowano 1 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2012 Szkoda wazeliną psuć maszyny,zawsze można zamówić u mnie porządny olej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 1 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2012 Wazelinowy ? :mellow: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TMedic3hs Opublikowano 1 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2012 A Broń Boże,taka wspaniała osoba jak Ja nigdy by się nie pokwapiła wciskać takiego marnego produktu w maszyny Swoich najlepszych przyjaciół z najulubieńszego forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 1 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2012 No Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 1 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2012 WAZELINA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryst Opublikowano 2 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2012 A tak w ogóle, to o co chodzi w tym wątku? Bo nie wiem, choć śledzę o pierwszego wpisu: Kogo mamy ukrzyżować, a na kogo głosować w najbliższych wyborach? <_< <_< <_< <_< <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majster Opublikowano 2 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2012 A tak w ogóle, to o co chodzi w tym wątku? Wygląda na to, że ktoś zmarł od tej oliwki, albo mu się stella zacięła <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 2 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2012 Jak flaki z olejem...Wazelinowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TMedic3hs Opublikowano 2 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2012 Oj jak by się coś podziało po oliwce z kołowrotkiem pierwszy bym wiedział na razie,kupujący tylko i wyłącznie dziękowali Także pełna profeska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 4 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2012 Myślę, że zostało już wystarczająco dużo powiedziane... Pora zamknąć temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi