zetika16 Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2012 i dziwić sie że w sejmie powołują komisje jakieś z byle jakiej przyczyny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TMedic3hs Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Chłopaki nie wspierajcie mojej osobie bo i Wam się jeszcze oberwie A nie chciał bym tego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2012 ja nikogo nie wspieram opisuje tylko to co widze....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zander3 Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2012 To w kanistrach to kupujesz, bo widac ze skladnikow juz nakupiles:)sorry, ale chcialem tez kupic od Ciebie ta oliwke, lecz ten watek mnie lekko podirytywal, bo nie lubie gdy ktos jest sprytniejszy ode mnie...Pozdrowienia koledzy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TMedic3hs Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Masz prawo zrezygnować 800ml zbiorniczki to nie kanistry A ze zbiorniczka nie zdozujesz parę kropel na maszynkę więc kupiłem te buteleczki od co cała tajemnica.Z pewnością nie zarabiam na tym a jak by Ci przyszło to kupić prywatnie o ile byś zdołał to dostać gdziekolwiek znacznie więcej by Cie wyniosło.I tyle od mojej skromnej osoby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mdziam_78 Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Ja tam nie mam nic przeciwko inicjatywie zarobkowej, ale przyczepić się mogę jedynie to sposobu rozegrania sprawy oddania.Pierw czytam wyglada na Shimano... następnie większą ilość TEJ oliwy - czyli rozumiem tej co wyglada na Shimano.... A w końcu okazuje się, że to Made in Poland.Czyli co Shimano zamawia oliwę w naszych polskich zakładach ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2012 ...................Czyli co Shimano zamawia oliwę w naszych polskich zakładach ;PA co w tym dziwnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TMedic3hs Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Oni są chyba dystrybutorem nie wiem czy to też produkują,ciężko mi na tą chwilę coś o produkcji dokładniejszej powiedzieć ja to tylko nakładam na części do maszynki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kornel Miklas Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2012 TMedic3hs kołowrotek Tournament X3500iA naprawdę chcesz print screeny na forum z tymi głupotami co wypisywałeś?mogę ci je załatwić, czy pamięć wraca? 4Nie masz pieniędzy nie licytuj to nie przedszkole !!! zapamiętaj te mądre słowa które sam napisałeś w swoim profilu na allegro przydadzą się ,a unikniesz siary <_< wbrew pozorom ten świat nie jest taki wielki i wędkarze wymieniają opinie miedzy sobą na różne tematy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TMedic3hs Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2012 A już pamiętam,a Ty kolego pamiętasz,że ta maszyna chodziła po trybach i do tego był obluzowany kabłonek i przy jgowaniu stukał.A w środku żeby wyciszyć stukanie nawaliłeś smaru aż Tournament stawał w miejscu ?Tego sobie nie przypominasz <_< ?????Miałem pretensje o to,robiłem ci piękną opinie ?To człowieku się nawet nie odzywaj bo miało być cacy a tak nie było i teraz próbujesz dorzucić swoje 3grosze nie będziesz błyszczeć ja Ci to gwarantuje pisz co masz na usprawiedliwienie.Bo ja nigdzie nie pisałem że jestem guru i profesjonalista,jestem amatorem wędkarstwa i nie jestem tak wszechstronny z wiedzy jak inni bardziej zaawansowani wędkarze. Opisz ładnie jak smarowałeś bebechy i po co to zawaliłeś smarem jak kitem pszczelim tylko nie mów,że dla lepszej pracy ?Po usunięciu nadmiaru smaru wszystko się okazało co to za smakołyki były.Ale dałem rade i nękałem Cie głupotami tak jak Ty teraz usiłujesz zrobić z Siebie poszkodowanego,miałeś prawo mi nie sprzedać bo wystawiałeś to przez ładnych kilka tygodni i nikt nie zgarniał to Twoje cudo A ja zabrałem tego paścia i nie narzekałem ,że to mi stuka tamto puka i tyrkocze.Mogłeś go sprzedać tu na forum i miałbyś po problemie.Ile to minęło czasu coś koło dobrze ponad roku ?I miałem jeden taki przypadek z maszyną gdzie zabrakło troszkę kasy ale to nie przestępstwo chyba De-facto zapłaciłem i przeprosiłem za nie wielkie zamotanie i opóźnienia ale gdzie lepiej opisywać to jak przestępstwo 20wieku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zorro Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Ale ładny meksyczek, no, no, no... A tak po formalności, to:- co to za offtopowanie, kurna olek, w moim wątku dobroczynno-handlowym..?- i kto, i niby because, psiachmać, przeniósł go do cafeeee...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TMedic3hs Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Zapewne moderator bywa i tak Czasem i meksyk jest potrzebny czekamy na odpowiedź szanownego sprzedającego,z pewnością będzie jeszcze pikantniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2012 panowie jak cos to ja moge zroibć czystkę... tylko żeby mi później bez żalu i płakania było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TMedic3hs Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Mi to wszystko jedne,to pytanie raczej kierować do wspaniałomyślnego autora,który nie mając czegoś w ręku chętnie lubi oceniać złośliwe innych,może koledzy się chcieli rozerwać z nudów ale kultura by wymagała nie psuć innym nastroju na forum,ach może ja za dużo od nich wymagam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Jesu jesu, się w sobie nie zamknij i forum o cięzkie straty moralne nie pozwij.Mały linczyk, polski net z tego słynie. Łod jest cienki a piranie zęby ostrzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TMedic3hs Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2012 www.youtube.com/watch?v=6_oPjyy6pMg Na mnie to wrażenia nie robi przyzwyczaiłem się już tu do pewnego grona ubolewających.Także z weteranem nie dadzą rady Tylko lincz z jakiej racji,że sobie ubzdurali że to parafina jakieś oleje techniczne na odległość to wyczuli czy jak,dno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek B. Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Mam awersje do tej piosenki. Codziennie rano bezlitośnie, o godzinie 6:28 budzi mnie, a ja jej drzemkę 5min i zabawa od początku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zorro Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2012 A to miał być taki wysublimowany, niewinny żarcik, z nudów... Nawet przez myśl mi nie przeszło, że trącając mimo stół, taka na nim sterta nożyc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TMedic3hs Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2012 A jeżeli to tylko wysublimowany niewinny żarcik to wybaczam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kornel Miklas Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2012 OK jak coś nie pasiło trzeba było paścia odesłać,tak był zasmarowany bo tylko leżał od kilku lat.Ale nie, dałeś do kolegi co usunął smar i cytuje chodził cud malina,rozumiem chęć wystawienia go i urobienia na nim paru groszy wygrała,a odesłać mogłeś!.pomijam fakt,że najpierw ją kupiłeś a potem zadawałeś pytania czy na klenie się nada, krowa w wielkości 3500 na klenia!,potem te ściemy na litość,a na filmach taki fachowy jesteś i dzieci uczysz.i brak odzewu na maile.co dziwne na pytania w swoich aukcjach odpowiadałeś piorunem.a wystarczyło napisać że potrzebujesz trochę czasu,a nie ignorować wszystko. ale wiesz mi to wisi ja z handlu kołowrotkami nie żyje. tylko wkurwia strasznie jak ktoś wymaga by stosować się do jego zasad które ma w opisie aukcji,a sam się do nich nie stosuje. Tyle z mojej strony.więcej nie będzie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TMedic3hs Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Tak oddałem go na serwis kolegi,ale za darmo mi tego nie zrobił,przepraszałem za zwłokę w zapłacie i to Ci powinno wystarczyć,komentarze wystawiliśmy pozytywne a tu z ni gruchy ni pietruchy kłótnie wielkie o bzdety zaczynasz,ja bym mógł zrobić większe o te wady i mankamenty ale wiem,że używki czasem tak mają i nie wierze,że posiadając takie maszyny nie wiedziałeś jak ma prawidłowo przebiegać praca.Dziękuje skończyłem i Ja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2012 NIE będę pozwalał żeby jakiś gość który mnie nawet z imienia nie zna psuł mi renomę Życzył bym sobie oraz temu portalowi by ludzie którym zależy na handlu i renomie trzymali się stąd jak najdalej, a zostali Ci którym zależy na dobrym imieniu i hobby jakim jest wędkarstwo. ps. jeśli kupuje się oliwę w butelce 800ml ma ona zwykle jakąś nalepkę, jeśli jej nie ma a kupowałeś ją w jakichś zakładach xyz mogłeś zapytać co to za oliwa,a na wystawianej ,,aukcji nie pisać że dostałeś w komplecie z kołowrotkami.Kombinować że wygląda na shimano można tylko i wyłącznie w jedynym celu - mieliśmy już pogawędkę, która widać nic nie wniosła.Moderatorzy forum powinni być na takich ludzi wyczuleni a gdy kręcą interesy w sposób opisany w wątku, powinni być zgłaszani @Remkowi, gdyby zablokować niektórym użytkownikom możliwość handlu wierzę że częstotliwość ich uczęszczania na forum spadła by do 0 Z czego czysto wynikało by że jest to jedyna rzecz jaka ich tu trzyma, gdy powinna być ostatnią Pozdrawiam, Karol ps2. na Bugu woda niska, nie poddaje się jednak i walczę z różnymi wynikami średnio co 2/3 dni - to na zaś gdyby mnie ktoś na ryby wysyłał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TMedic3hs Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2012 A widzisz Panie jednakże wędkarstwo i sama pasja wynikająca z tego słowa są dla mnie wszystkimJa wiem co to jest za olej ale po kiego grzyba mam opisywać pół strony o tym jak,kółko adoracyjne będzie się czepiać każdego słowa,po co mi to ?Przecież takie są fakty nie ukrywajmy. Napisałem ogrom razy i jeszcze raz przypomnę.Jest to oliwa,nie żaden olej techniczny,wazelina,parafina i inne tanie wynalazki zdaje egzamin,służy maszyną kupujący nie narzekają i tyle w tej sprawie.Ludzi zabolała jedna istotna kwestia,a mianowicie ile ja na tym zarabiam ile za to dałem Walmy prosto z mostu. I po co blokować taki wątek sprzedam oliwę,Szanowni Moi kupujący zapłacili za pełno wartościowy towar,ja zapakowałem produkt i wysłałem do zamawiających,wszystko grzecznie i starannie,użytkownicy pisali,że są zadowoleni i oliwa doszła.To nie ma co rogów przyprawiać rzeczy,której w rękach się nie miało,lub robić jakieś insynuacje. 95% towaru sprzedaje na allegro,więc nawet wniosę prośbę do admina Jestem zdecydowany aby zablokować mojej osobie wystawianie rzeczy wędkarskich w tym portalu na sprzedaż,choć nikogo tu jeszcze nie oszukałem,fakt sprzedałem tu może 3 rzeczy na krzyż ale jak ma to Was uspokoić to się deklaruje Jak bym chciał robić interes z oliwą wystawił bym na allegro 1000sztuk i nie bawił bym się w małe ilości,kupiłem troszkę dla siebie,resztę sprzedałem tu wędkarzom na forum bo myślałem,że się im przyda.Widać 3,50 zbulwersowało osoby trzecie co mam poradzić trudno samo życie Anty nastawienie do mojej osoby paru osób na krzyż owocuje każdego dnia,nie chce mi się już tłumaczyć bo to i tak nie ma sensu.Tyle od mojej osoby Basta ~! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rajfel Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Ponieważ tych ciekawych interesów kolegi @TMedic3hs vel Tom3hsjest coraz więcej mam nadzieje że moderatorzy przyjrzą się tej OSOBIE . Jest to forum koleżeńskie ludzi, których łączy jedna pasja a nie forum cwaniaków .Ps. Na innym forum kolego TMedic3hs już dawno zostałbyś zbanowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TMedic3hs Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Rajfel przeczytaj jeszcze raz ze zrozumieniem moją wypowiedź nad Twoją .Jestem na wielu forach i jakoś tylko tu,w koło to samo wałkujecie No nic ja sobie będę nadal działać i sprzedawać bo jeszcze tego w Polsce nie zakazali,i nie pisz o blokowaniu człowieka,który zachowuje kulturę słowa i nie szkodzi ludziom.Bo po 4 latach sprzedaży kołowrotków mam 2 nie zadowolonych kupujących i jednego poszkodowanego sprzedającego ,to nie czyni z człowieka kradzieja i oszusta.Ponadto mam setki kupujących zachwalających i darzących mnie dobrą opinią.Jak by tak nie było to nikt by nie kupował nic u mnie.Ewentualnie podajcie nicki z allegro to Was zablokuje,abyście czasem przez przypadek nie natrafili na moje towary.Nie długo zaczniecie pisać,że w ogóle nie wysyłam towarów do sprzedających,kradnę i trzeba mnie usunąć z forum.Cóż za ironia losu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi