Kuba Standera Opublikowano 8 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2012 Jeszcze w temacie omawianego wczesniej Batsona. Mialem okazje porzucac tym kijkiem tydzien temu. Fajna zabawka, ale na poczatku mialem problem zeby sie przestawic z szybkiego GT4 na w-o-l-n-e-g-o Rainshadow. Niestety gostek nie wzial ze soba glowicy typu skagit tylko scandi switch. Po 10 minutach zaczalem osiagac sensowne odleglosci, ale powiedzialbym, ze 70-80% mocy szlo z gornej reki i linka leciala dosyc szeroko, musialem zapomniec o "tight loops" w tym przypadku.@Bujo jak to czytasz to daj glos, a swoja droga moglbys odpisac na mojego priva.@Kuba macales tego kija, czy chciales kupic na pale?Na pałe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 3 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2012 Jak w temacie - odbiór switch-a 12' #8 CTS Fishing Art. Kij na max komponentach, biorąc go do rąk nogi miałem z waty... Piękne rękodzieło, wspaniały kij, idealnie wyważony z Loop Speedrunner. W połowie grudnia będzie okazja sprawdzić go na łowisku - Dunajec, Pieniny... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 3 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2012 Zbroisz się zbroisz Powalczymy w przyszłym roku Andrzeju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 3 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2012 Ech, zazdrosćMiełem w rękach poprzedni kij - poezja! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 3 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2012 Cztery części, mocniejszy od poprzednika, inne podejście w sensie wykończenia (dolnik, omotki). Porównując oba na sucho duża różnica mocy i o to właśnie chodziło... Jak wrócę z Pienin napiszę co i jak. Już mi się "gęba" śmieje na samą myśl bycia nad wodą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peresada Opublikowano 3 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2012 jak będziesz sprzedawał ( o ile), to poproszę priva :-)pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 3 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2012 A co z poprzednikiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 3 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2012 Będę pamiętał... Szybko to jednak nie nastąpi - chyba, mam nadzieję... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peresada Opublikowano 3 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2012 A co z poprzednikiem? od przybytku głowa nie boli :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peresada Opublikowano 3 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2012 Będę pamiętał... Szybko to jednak nie nastąpi - chyba, mam nadzieję... spox, po prostu pamiętajpozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 3 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2012 Plus, jakbyś jednak stwierdził, ze jest zajebiscie i 7 idzie do ludzi, to klepię sobie rezerwację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 3 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2012 Kuba - kijki się uzupełniają. Trochę zaszalałem, dwie nowe muchówki i pomysł na trzecią - zobaczymy...Idzie w ten deseń... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
francisco scaramanga Opublikowano 3 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2012 Fajnie być pasjonatem, nie chcę myśleć nawet jak zabierasz się do łowienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 3 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2012 Do łowienia zabieram się zawsze po małym browarku, ale to norma na Jerku, szczególnie na zlotach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 3 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2012 Browarek, na zlocie?To chyba do śniadania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 3 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2012 Kuba - kijki się uzupełniają. Trochę zaszalałem, dwie nowe muchówki i pomysł na trzecią - zobaczymy...Idzie w ten deseń... Ładna ta muchaMuszę powiedzieć, ze dorobiłeś sie swojego stylu, w garści much bym "kapibarę" wypatrzył Mucha ładna, ale zdjęcie - pierwsza klasaKrewetek sobie nakręć. A w zasadzie to nam, chciałbym zobaczyć tak obfocone krewetki na Bałtyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 4 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2012 Dzięki za dobre słowo. A co jest z tym Bałtykiem? Czy jest coś o czym nie wiem...Krewetek nigdy nie kręciłem, spróbuję w grudniu. Teraz to kilka koczkodanów przed Wigilia popełnić muszę... Z tego co słyszałem fajna ekipa się zbierze no i mrozem trzaskać będzie - damy radę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 17 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2012 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukomat Opublikowano 18 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2012 Wytlumaczylem sobie, ze nie zasluguje na te cacko i staram sie wytrwac w postanowieniu. Andrzej naprawde nie pomagasz mi w tym Jakies ryby byly? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 18 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2012 Była miła atmosfera, sporo fotek będzie na domowej...Wstawiam Kolegę z forum - jemu się podobało.Ryby widzieliśmy na fotkach Słowaków - dwie głowy złowione kilometr od nas tydzień wcześniej: 18 kg i druga mniejsza ponad metr "POTWORY"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 18 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2012 Andrzej, napisz coś więcej o wędce, mialeś okazję kilka dni polowić.#7 sprzedasz mi czy muszę szukac czegoś innego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 18 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2012 Cześć Kuba – kijek jest mocniejszy i dłuższy jak poprzednik, stąd stanowi uzupełnienie arsenału. Wykończenie obydwu jest wzorowe, wnioski nasuwają się same – siódemka zostaje.Spora różnica mocy do poprzednika, którym miałeś okazję rzucać. Duże muchy nie były dla niego problemem, miałem jedynie nieodpowiednią głowicę. Wykorzystałem tą z #7 ACE, latało - nie było to jednak zbyt komfortowe łowienie. Czeka mnie zakup dwóch linek... Max rzuty - 25 metrów z ogonkiem, nie były satysfakcjonujące. Inna sprawa to spory ubytek potasu po piątkowej wieczornej biesiadzie, dnia następnego czułem się kiepsko, stąd mała aktywność przy kiju. Planuję jak najszybciej pójść na kurs rzutu kijem dwuręcznym, niby rzucamy jednak daleka droga do przyzwoitego poziomu. Sąsiedni patyk na fotkach to #8 10’. Piękny kijek do sporych much, własność Kolegi z forum @Marcys1973. Jeśli zdecyduję się na nową szczupakówkę to będzie to CTS #8 przy 10 stopach. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi