pepe_79 Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Szukam informacji o tych kijkach, ale jakoś nic oprócz opisów marketingowych... Miał już ktoś je w rękach i może coś powiedzieć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepe_79 Opublikowano 3 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 Może przez ten czas udało się komuś pomacać te kijki i mógłby ze dwa słowa powiedzieć, np. potwierdzić lub zdementować marketingowe "bla bla bla" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 3 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 (edytowane) Przypominam sobie, że któregoś razu machałem w sklepie modelem ok. 2m długości i c.w. coś około 100g. Sprzedawca polecił mi to jako jerkówkę pod stałoszpulowca. Z tego co pamiętam to był sztywny i przy zwykłych wymachach nic a nic się nie wyginał. Jedyne, co przypadło mi do gustu to wystrój - czarna pianka, blank też ciemny i omotki w jego kolorze. Cena jeśli mnie pamięć nie myli to trochę ponad 500zł. Raczej bym się nie skusił. Edytowane 3 Stycznia 2013 przez WhiteWillow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 10 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2013 Ja miałem w rękach kije 140 i 200 gramów. Kij do 140 gramów kupię na pewno,bardzo lekki i bardzo czuły,szkoda że nie ma otwartego uchwytu. Wędka do slidera 10 i sweepera 17 a i dorsze z małej łódki na zatoce obskoczę i będzie na nie idealny Solidnie wygląda jest bardzo smukły,kij do 140 gramów nie wygląda na swoje parametry do tego nieoszlifowany blank lubię takie Ja polecam z tym że wszystko zależy do czego chcesz używać tego kijaPozdrawiamWiktor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojciech_B Opublikowano 15 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2018 Orientuje się ktoś czym dokładnie różnią się serie X-force od nowszych X-Treme HD ? Niby nowszy to kontynuacja force'a ale kto ich tam wie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi