Kuba Standera Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2012 HejProśba o pomoc.Ma ktoś na stanie szczytowego SiCa z rurką 2,2mm o srednicy ringa 4 lub 5mm?Byłby w stanie przelew dostać i listem wysłać?Poganiałem ostatnio polloka mars castem i pękłem wkładkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2012 HejProśba o pomoc.Ma ktoś na stanie szczytowego SiCa z rurką 2,2mm o srednicy ringa 4 lub 5mm?Byłby w stanie przelew dostać i listem wysłać?Poganiałem ostatnio polloka mars castem i pękłem wkładkę. Kuba, te 4-5mm to światło przelotki, czy zewnętrzny wymiar wkładu? Różnica jest zasadnicza, a jakoś nie widzi mi sie, żeby na mars cascie była czwórka lub piątka. Taki już sceptyk ze mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gooral Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2012 edyta. z zewnatrz ma 1.8 sorki za zamieszanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Cholera, chyba światło w środku2,2 może mieć z zewnątrz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2012 No to ustal, czy 2,2 to zewnętrzna średnica tulei, czy średnica szczytówki oraz czy 4-5 to średnica wewnętrzna pierścienia, czy zewnętrzna. Jak doprecyzujesz te dwa wymiary, to prędzej coś się znajdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Ok, niestety nie mam czym tego mierzyć, stąd idzie głuchym telefonem, ale zaraz podpytam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gooral Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2012 nie wymienia ci tego w jakims sklepie?Ja 4 razy wymienialem (w 3 roznych sklepach) w dublinie - 0 problemu robia od reki na ogol maja kilka pudelek z przelotkamii.Pewnie, ze nie bedzie sic, ale bedziesz mial wedke zrobiona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Tutaj jak mają, to standard ruskiego teleskopu...Mam inne kije, więc może chwilę poczekać.Samemu zmienię to w całe 5 minut... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dąbek 111 Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Zadzwoń do Łukasza Masiaka (608450850) z Radmas, powinien mieć sici roz. 4-5 na tubie 2,2mm , zbroi sporo poważnych kalibrów w małe ringi.Ostatnio chyba nawet miałem taką w łapie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2012 4mm to światło w ringu, 2,2 to średnica blanku poniżej przelotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Tak jak myślałem Sprawdzę wieczorem, czy mam tubę 2,2 i dam znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Mam szóstkę Alconite'a z tubą 2,2 (światło 4). Troszkę popracował, ale jeszcze posłuży. Oddam za Bóg zapłać i koszty przesyłki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Bóg zapłać, moge nawet zdrowaśkę klepnąć, ale ze nie jestem wierzący, nei wiem czy zadziała.Wysyłam priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 3 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2012 Drugie Bóg zapłać, dzisiaj przyszła pocztą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 3 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2012 Be my guest. Odwdzięczysz się przy okazji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 3 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2012 Mam nadzieję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi