volpi Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Wie ktoś może jaki to jest rok produkcji? Ile może być warta, oczywiście używka w dobrym stanie?Z góry dziękuję . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędkarz87 Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2012 1995 r. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2012 To z E-Baya od Northa z Japonii? Moja w lepszym stanie wyszła niecałe 900. Wartość w przedziale 700-1000 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
volpi Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Dokładnie:) Chciałem się dowiedzieć czy warto licytować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Mam od niego 2 Stelle. Jedna jest praktycznie nowa a druga ma niewielkie ryski i trochę zdarta farbę na stopce.Mechanicznie obie super. Tylko smar po latach wyparował. Koniecznie nasmarować przed pierwszym użyciem. Jedynie co mnie poirytowało to próba ukrycia tej zdartej farby. Było podmalowane do zdjęcia srebrną farbą. Sprzedawca ogólnie polecany. Idzie się też z nim dogadać w sprawie opłat na granicy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
volpi Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Zadrapanie mnie nie martwią, bardziej skupiam się na tym co w środku;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorgol Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Jedynie co mnie poirytowało to próba ukrycia tej zdartej farby. Było podmalowane do zdjęcia srebrną farbą....Jakos tak polakowoallegrowo, to z lekka wyglada <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi