5384 Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Dzięki za opinie Czyli jak to w życiu, jak się trafi dobry to będzie dobrze Jeszcze raz dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2012 W tym przypadku to dokładnie tak jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darsio Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Jak miał bym taki kijek składać, to w tej cenie albo niższej jest bardzo duży wybór innych blanków a ryzyko mniejsze,natomiast jeśli można go kupić w okazyjnej cenie, to bym się długo nie zastanawiał tylko go brał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5384 Opublikowano 6 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2012 Witam Wiecie co wziołem tego talona a dokładniej ITM 8,6 MXF2 i powiem tak: Jesto zaje***ty kijek. Bardzo niepozorny z tymi 20 lb mocy.Mam wrażenie że czucie wody, dna i brań jest dużo lepsze niz na moich dotychczasowych kijach Jestem zadowolony jak narazie i nareszcie mozna iść na ryby (rzeka czy też łódka) z jedną wędką Pozdrawiam i dzięki za wszystkie opinie !!!Wodom cześć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 6 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2012 No to super, niech Ci sluży długo i przyniesie wiele ładnych ryb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5384 Opublikowano 6 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 6 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2012 Witam Wiecie co wziołem tego talona a dokładniej ITM 8,6 MXF2 i powiem tak: Jesto zaje***ty kijek. Bardzo niepozorny z tymi 20 lb mocy.Mam wrażenie że czucie wody, dna i brań jest dużo lepsze niz na moich dotychczasowych kijach Jestem zadowolony jak narazie i nareszcie mozna iść na ryby (rzeka czy też łódka) z jedną wędką Pozdrawiam i dzięki za wszystkie opinie !!!Wodom cześć Miałem kijka na tym blanku.Fantastycznie łowiło się nim sandacze.Po złamaniu miałem avida AVS 86MHF-2, był jeszcze lepszy tylko uzbroić blank w pracowni bo fabryczny mi nie pasił, ale kosa jeszcze lepsza jak talon. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TAURUS1989 Opublikowano 12 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2015 Pozwolę sobie odgrzać kotleta Interesuje mnie blank VI+ 76LF2(2,3m;7-14gr;6-12lb), do tej pory na pstrąga i okonia używałem talona trouta, nie pasuje mi w nim długość oraz akcja dodatkowo po zmianie kołowrotka z taurusa(260gr) na stelle(225gr) talon zaczął lecieć na pysk co jest bardzo irytujące Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysztof1983 Opublikowano 30 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2015 Talon ITM 90MHXF2 10-42gr witam jak w temacie czy posiada ktoś z kolegów kij na tym blanku?chciałbym zbudować kij pod sandacze z opadu na główki od 20do 40gr..będę lowil głównie na Odrze:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackabyss Opublikowano 30 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2015 (edytowane) są recenzje na stronie FC Edytowane 30 Grudnia 2015 przez blackabyss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysztof1983 Opublikowano 30 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2015 jaka to dokladnie strona kolego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
budzik Opublikowano 30 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2015 Fishingcenter.com.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysztof1983 Opublikowano 30 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2015 ok dzieki ale nie za wiele tu jest wiadomosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon82 Opublikowano 30 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2015 (edytowane) ok dzieki ale nie za wiele tu jest wiadomosciBo chyba tam jest opisany VI + do tego 8'6 Edytowane 30 Grudnia 2015 przez Szymon82 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bamm Opublikowano 30 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2015 Witam Miałem takiego kija 40gr to dla niego zdecydowanie za dużo proponuje 15- 60 będzie miał zapas mocy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysztof1983 Opublikowano 2 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2016 a ten do 60gr nie bedzie kolkowaty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bamm Opublikowano 2 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2016 Witam mój Itm do 42 wytrzymal tylko 35 złamał sie jak patyk pózniej zrobilem sobie w 6+ do 60 ale w starym blanku i jest ok super czuly i ma moc Nowe blanki to pod wobler i blache stare lepsze pod gume takie moje uwagi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysztof1983 Opublikowano 2 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2016 dzieki ja mam do 28gr Elite st croix i lowie glowkami 20i25gr a chciałem właśnie coś do cięższych główek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bamm Opublikowano 2 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2016 Daleko nie szukaj st croix avid do 56 Talon i st croix prawie to samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysztof1983 Opublikowano 2 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2016 ok dzieki..zobacze jeszcze przemysle sobie:-):-):-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość White--fish Opublikowano 3 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2016 Panowie, jestem zainteresowany ITM 74MXF2. Chcialbym się dowiedzieć czy od 2012 roku przybyło "połamanych szczytówek"? Zna ktoś może wagę 74MXF w graficie VI+ i ITM? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej 77 Opublikowano 13 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2016 Witam Akurat mam Talona ITM 74 MXF2 od kilku sezonów jednak niewiele był nad wodą , zrobiony jeszcze przez Xrods . Ale powiem tak : oczywiście są inne kije pewnie szybsze pewnie lżejsze w tej gramaturze i długości jednak tak w praniu nad wodą w/w pokazał wiele cech przydatnych wędkarzowi . Ja robiłem go bardziej na łódkę pod jesiennego sandacza , a przy niskiej wodzie lub z nabrzeża pracował najczęściej . Z łódki nie połowił bo nie kupiłem jej jednak. Moim zdaniem główka 10 g do 24 g plus guma typu 4" k ES to najlepszy jak dla mnie zakres do opadu . Bardzo dobrze sygnalizuje w tym zakresie , rzutowo też ok jak na jego długość , szczytówka fajnie ładuje - w opinie moich kolegów fajnie ciąga woblery za pływadłem . jest w nim sporo mięsa w dole a przede wszystkim bardzo fajnie pracuje pod rybą przy plecionce . Miałem kilka holi , więc jeśli wtedy nie poszedł to raczej trafiłem na dobry egz. i jeszcze mam do niego tubę co dodatkowo chroni go poza wodą ... Jakieś pytania to śmiało ... pozdrawiam Maciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 13 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2016 Jak dla mnie to łódkowy uniwersał sandaczowo-szczupakowy do średniego spinningu (7-30 gr.). Wystarczająco czuły (choć daleko mu do ideału) i dobrze pracujący pod obciążeniem. Obsługuje komfortowo gumy, blachy, obrotówki, z woblerami też spokojnie daje radę. Mój wyjął bezproblemowo kilka szczupłych +100 i sandaczy +85. Onegdaj złamałem szczytówkę, ale to była moja wina (zostawiłem za mało luzu przy "odstrzeliwaniu" zaczepu). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi