mateusz83 Opublikowano 30 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2022 Klenio z poniedziałku [emoji6]Tanta na 1.5 gr czeburaszce Byli jeszcze kilka sztuk w przedziale 40-50A 2 fajne wygrały przeciąganie linki Wysłane z mojego SM-A530F przy użyciu Tapatalka 24 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolomistrz7 Opublikowano 26 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2022 Dzisiejszy gruby Kleń 51 cm z Pilicy 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateusz83 Opublikowano 1 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2023 Kończąc wątek pochwalę się jeszcze jednym kluskiem, wprawdzie nie była to ostatnia rybka w starym roku ale to właśnie jej zrobiłem ostatnie foto w 2022.Złowiona 30.12 piekielnie silna szuka , strzeliła w tante na 2 gr czeburaszce prowadzoną po łuku.Rok skończyłem przyzwoitym wynikiem łowiąc 21 kleni 50+ [emoji4]Oby Nowy sezon nie był gorszy czego Wam i sobie życzę [emoji482] Wysłane z mojego SM-A530F przy użyciu Tapatalka 22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi