gryzon Opublikowano 15 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2022 Witajcie. Mam pytanie potrzebuje skorzystać z autostrady w czasie ferii. Co wybrać aby nie dostać mandatu? I aby było w miarę prosto i intuicyjnie. Póki co zarejestrowałem auto w banku Santander i niby to ma pobrać samo za przejazd ale jakoś mam wątpliwości czy to zadziała w przypadku Wrocław - Sośnica. Mam jeszcze trochę czasu może ktoś z kolegów, koleżanek już korzystał i podpowie co wybrać? Dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xjakub Opublikowano 15 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2022 Ja kupuje bilety na stacjach Szybko i pewnie. Wysłane z mojego SM-G781B przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
huligan77 Opublikowano 15 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2022 Na a4 z banku działa bez problemu, na pozostałe ja mam etolla w telefonie i działa(konto trzeba zasilić...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
selk Opublikowano 15 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2022 Na a4 z banku działa bez problemu, na pozostałe ja mam etolla w telefonie i działa(konto trzeba zasilić...)Slyszalem ze jak bedziesz jechal autem z kolega jako pasazer to tez pobierze Ci z etoola niezaleznie czy kolega tez zaplaci Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gryzon Opublikowano 15 Stycznia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2022 Slyszalem ze jak bedziesz jechal autem z kolega jako pasazer to tez pobierze Ci z etoola niezaleznie czy kolega tez zaplaci Ponoć wysyła wiadomość pusch i pasażerowi łatwiej odrzucić pobranie pasażerowi aniżeli kierującemu więc nie ma problemu. Zastanawiam się jak to do końca działa. Czy podczas wjazdu na autostradę na bramkę od razu przyjdzie powiadomienie o opłacie ? Bo przecież nie wiedzą kiedy zjadę czy jest jakieś info że będzie pobrana opłata a po zjeździe będzie podana kwota? Jak to jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
huligan77 Opublikowano 15 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2022 Na a2 jak jadę to muszę włączyć w telefonie etola przed wjazdem i wyłączyć po zjeździe (system pobiera dane z auta i gps). Na a4, a1 system automatycznie zczytuje numer rejestracyjny auta z bramek i pobiera automatycznie z konta. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
selk Opublikowano 15 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2022 Nie mozna zrobic ogolnopolskiego systemu jak blik ? JAK TO W POLSCE ZAWSZE BEZ SENSU Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
huligan77 Opublikowano 15 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2022 Nie mozna zrobic ogolnopolskiego systemu jak blik ? JAK TO W POLSCE ZAWSZE BEZ SENSU Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu TapatalkaNowy ład ????????, ten etoll też mi nie pasuje, ale wolę już to niż mam wjeżdżać na stację i kupować bilety... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciiech Opublikowano 15 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2022 To jest taki idiotyzm, że aż boli. Jak kupuje na stacji - to rozumiem muszę wiedzieć na jakim wjeździe się włączam i gdzie zjezdzam, tak? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gryzon Opublikowano 15 Stycznia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2022 W Autopay po rozmowie z panem z infolinii już nic nie rozumiem. Na stronie głównej napisali że można zapłacić za Wrocław - Sośnica, a pan poinformował że owszem można ale po zainstalowaniu ich aplikacji, samym bankiem się nie da( to znaczy akurat ten odcinek nie zaczytuje tablic). Więc teraz co zainstalować Autopay czy E- Tollczy coś innego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
huligan77 Opublikowano 15 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2022 Ogólnie to jest burdel z tym etollem. wczoraj mi źle zaczytał i za mało pobrał system. Teraz muszę pisać maila, robić zrzut ekranu aplikacji i udawadniać swoją nie winę ???? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 15 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2022 Nożesz k.... czarna rozpacz i burdel na kółkach.Świat nie widział jakich zmian i jakiego lepszego ładu można się spodziewać[emoji16][emoji16][emoji16][emoji16]. Najlepiej to skomplikować temat. Wysłane z mojego M2007J3SG przy użyciu Tapatalka 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
huligan77 Opublikowano 15 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2022 A mają tyle reklamacji że na zgłoszenie z listopada jeszcze nie odpisali ???????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gryzon Opublikowano 15 Stycznia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2022 (edytowane) Jednymi słowy srać te autostrady i lecieć bokiem tylko ile czasu się straci. Masakra jakaś. Jak by się wszyscy zbuntowali że pusto by było na tych autostradach to może by coś zrozumieli a tak mamy jak mamy. Szkoda. Jak by dało się kupić bilet papierowy na każdej stacji to nie było by problemu, a tak okazuje się że we Wrocławiu tylko kupisz na autostradzie. Edytowane 15 Stycznia 2022 przez gryzon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gromadzki Opublikowano 15 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2022 Witajcie. Mam pytanie potrzebuje skorzystać z autostrady w czasie ferii. Co wybrać aby nie dostać mandatu? I aby było w miarę prosto i intuicyjnie. Póki co zarejestrowałem auto w banku Santander i niby to ma pobrać samo za przejazd ale jakoś mam wątpliwości czy to zadziała w przypadku Wrocław - Sośnica. Mam jeszcze trochę czasu może ktoś z kolegów, koleżanek już korzystał i podpowie co wybrać? DziekujeMan zarejestrowane auto w MILENIUM i jedynka działa a co do A4 to dostałem powiadomienie że w ten weekend będą pracować nad aplikacją żeby działała jak A1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xjakub Opublikowano 15 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2022 Jednymi słowy srać te autostrady i lecieć bokiem tylko ile czasu się straci. Masakra jakaś. Jak by się wszyscy zbuntowali że pusto by było na tych autostradach to może by coś zrozumieli a tak mamy jak mamy. Szkoda. Jak by dało się kupić bilet papierowy na każdej stacji to nie było by problemu, a tak okazuje się że we Wrocławiu tylko kupisz na autostradzie.A to dziwnie - u Obajtka w centrum Poznania idzie zakupić Wysłane z mojego SM-G781B przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woytec Opublikowano 15 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2022 (edytowane) Mam e-toll i chyba nie miałem do tej pory do czynienia z gorszą aplikacją. Pomijając wieszanie się systemu, konieczność każdorazowego uruchamiania podczas wjazdu i zjazdu oraz trzymania telefonu cały na kablu ładowania bo aplikacja szybko wyczerpuje baterię i jak Wam padanie po drodze to spodziewajcie się mandatu 500 + bo to akurat działa sprawnie. Kolejna sprawa to komunikacja z administracją systemu, na infolinii siedzą nasi pobratymcy zza wschodnich granic i nie potrafią udzielić żadnych merytorycznych wyjaśnień natomiast maile trafiają w próżnię, a jak już ktoś odpisze to brakuje zachowania jakichkolwiek zasad oficjalnej korespondencji. No i rozliczanie przejazdów na potrzeby księgowości - do dzisiaj wydałem przez e-toll ok. 100 zł i do tej pory otrzymałem rozliczenie na 3,50 zł, które jest zresztą błędne. Zgłosiłem reklamację, oczywiście bez odzewu i zostałem z księgowym problemem. e-toll jest aktualnie jedną z najgorszych, jeżeli nie najgorszą aplikacją wg opinii Google <...> Edytowane 15 Stycznia 2022 przez Jano 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FidoAngel Opublikowano 15 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2022 Jednymi słowy srać te autostrady i lecieć bokiem tylko ile czasu się straci. Masakra jakaś. Jak by się wszyscy zbuntowali że pusto by było na tych autostradach to może by coś zrozumieli a tak mamy jak mamy. Szkoda. Jak by dało się kupić bilet papierowy na każdej stacji to nie było by problemu, a tak okazuje się że we Wrocławiu tylko kupisz na autostradzie.a nie dalej jak wczoraj kupowałem przy lotnisku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rózgaś Opublikowano 15 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2022 Orlen i z głowy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CZM Opublikowano 15 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2022 Jak wyżej. Jeśli jedziesz raz na jakiś czas to bilet na stacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gryzon Opublikowano 15 Stycznia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2022 No cóż zostaje bilet i święty spokój. Może jak ogarną aplikacje wtedy się pomyśli. Życzę wszystkim wytrwałości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert.B Opublikowano 15 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2022 Mam autopay i działa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kruz Opublikowano 16 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2022 (edytowane) Najgorsza sytuacja jest z tym go..nem jak ktos ma wiecej niz jeden samochod i sa one zarejestrowane na wiecej niz jeden podmiot. Na moim przykladzie. Mam auto zarestowane na spolke z o.o. I to auto dodane zostalo do programu e-toll. Ale nikt nie przewidzial, ze moge miec jeszcze samochody zarejestrowane zupelnie prywatnie i na przyklad na jednoosobową dzialnosc gospodarczą. Jedno z tych aut, razem z przyczepą przekracza magiczne 3,5 tony i nie moge nim wyjechac na drogi, bo nie moge go dodac w programie. Musze kupic jakies dodatkowe urzadzenie, za ktore trzeba comiesieczny abonament placic. A auto jedzie z przyczepą 3 razy w roku Czego sie nie dotkną to spier…olą Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Edytowane 16 Stycznia 2022 przez kruz 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 16 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2022 Socjalistyczny kapitalizm panie ... Wszak kolejne urządzenie sprzedane i abonament też. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DamianeQ Opublikowano 16 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2022 Najgorsza sytuacja jest z tym go..nem jak ktos ma wiecej niz jeden samochod i sa one zarejestrowane na wiecej niz jeden podmiot. Na moim przykladzie. Mam auto zarestowane na spolke z o.o. I to auto dodane zostalo do programu e-toll. Ale nikt nie przewidzial, ze moge miec jeszcze samochody zarejestrowane zupelnie prywatnie i na przyklad na jednoosobową dzialnosc gospodarczą. Jedno z tych aut, razem z przyczepą przekracza magiczne 3,5 tony i nie moge nim wyjechac na drogi, bo nie moge go dodac w programie. Musze kupic jakies dodatkowe urzadzenie, za ktore trzeba comiesieczny abonament placic. A auto jedzie z przyczepą 3 razy w roku Czego sie nie dotkną to spier…olą Wysłane z iPhone za pomocą TapatalkZ tego co pamiętam to jest możliwość klonowania aplikacji. Może to by pomogło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi