Witam. Jako, że dostałem zaproszenie na jesienne szczupaki w jakimś tajnym jeziorku, potrzebuję kija do ich łowienia. Koledzy powiedzieli: masz mieć kij do 6 calowych gum. Tylko żeby nie krótki bo z brzegu będziemy łowić! O całej reszcie, w którą kazali mi się wyposażyć nie wspominam. Najgorzej jest jednak z tym patykiem. Ja nie łowię tak wielko no bo jak zatwardziały klenio-boleniowiec może tak łowić... Nie chcę przepłacać bo ta pała i tak będzie stała w szafie albo pójdzie na allegro po wycieczce.
Stąd pytanie. Panowie, czy istnieje jakiś sensowny wybór w cenie do 200-250 zł?
Pytanie
maniutek1
Witam. Jako, że dostałem zaproszenie na jesienne szczupaki w jakimś tajnym jeziorku, potrzebuję kija do ich łowienia. Koledzy powiedzieli: masz mieć kij do 6 calowych gum. Tylko żeby nie krótki bo z brzegu będziemy łowić! O całej reszcie, w którą kazali mi się wyposażyć nie wspominam. Najgorzej jest jednak z tym patykiem. Ja nie łowię tak wielko no bo jak zatwardziały klenio-boleniowiec może tak łowić...
Nie chcę przepłacać bo ta pała i tak będzie stała w szafie albo pójdzie na allegro po wycieczce.
Stąd pytanie. Panowie, czy istnieje jakiś sensowny wybór w cenie do 200-250 zł?
Pozdrawiam
Mariusz.
25 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi