grzegorz.czarnec Opublikowano 15 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2022 Cześć, przynęty staram się robić od dawna ale do około roku z większą intensywnością kompletując hardware do tego potrzebny. Poniżej kilka z moich "dzieł": Pstrągowy twitch 4 cm, balsa, wykończenie uv mikrusek z kategorii mikro mikro, mimo rozmiaru całkiem fajnie i agresywnie pracuje Twitch 5 cm, bardzo fajnie wężuje przy jednostajnym zwijaniu Secik żuczków na wiosnę poppery z drewna olchowego, fajnie sprawdzają się na okonia 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tyka3 Opublikowano 18 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2022 Jak mikrusek radzi sobie w nurcie??? Tonący?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorz.czarnec Opublikowano 21 Stycznia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2022 Tonący mimo że tylko 0.2 gr ołowiu. Musiałbym go w rzece przeciągnąć żeby okreslic Wysłane z mojego V2023 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorz.czarnec Opublikowano 21 Stycznia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2022 Poniżej świeże trio. 5cm około 4 gram. Wolnatonace z topoli Wysłane z mojego V2023 przy użyciu Tapatalka 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teki77 Opublikowano 22 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2022 Super , bardzo fajne malowanie, zwłaszcza ten złoty mi wpadł w oko . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sinopapużasty Opublikowano 28 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2022 Niezły ten mikrus. Pęsetą je robisz i pod mikroskopem? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorz.czarnec Opublikowano 28 Stycznia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2022 Prawie że, paluchy grube więc ciężka robota. Zobaczymy co okonie na to Wysłane z mojego V2023 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorz.czarnec Opublikowano 2 Lutego 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2022 Wobler z którego jestem zadowolony bo miał małe szanse na powodzenie. Dla porównania przy shinerze 2 cale. Bardzo smukły chyba 6 mm w najszerszym miejscu w przekroju. Raczej na mocniejszy nurt fajna wezykowata praca, okonie gryzą ale myślę że pstrąg też by nie pogardził. Praktycznie brak malowania tylko grzebiet delikatnie wtarty czarny reszta to zasługa koloru drewna Wysłane z mojego V2023 przy użyciu Tapatalka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorz.czarnec Opublikowano 16 Lutego 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2022 (edytowane) 12 cm, 50 gr. Linek do polowania na szczupaka na płytszej wodzie Wysłane z mojego V2023 przy użyciu Tapatalka Edytowane 16 Lutego 2022 przez Scutacarus 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystian91 Opublikowano 20 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2022 No naprawdę ładny, jaka praca?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorz.czarnec Opublikowano 3 Kwietnia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2022 Twitchmaster, w jednostajnym ściąganiu roluje, bardzo ładnie pracuje podczas twitchowania. Pływający ale na granicy, wynurza się bardzo powoli, jakieś 10cm w 15s ale jest zapas w hakach i będzie tonacy Wysłane z mojego V2023 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorz.czarnec Opublikowano 3 Kwietnia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2022 No naprawdę ładny, jaka praca??Dowiem się w maju, nie chce kręcić się na przypale z castingiem w okresie ochronnym Wysłane z mojego V2023 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystian91 Opublikowano 3 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2022 To daj znać ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi