Guzu Opublikowano 25 Października 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2005 http://xvella.free.fr/videos/videos-eng.php Gumo, ze tego nie dales jako NOWY watek.... Absolutny HIT. Siedze i zamiast pracowac ogladam. WSZYSTKIM POLECAM. Zasumiony Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 rognis_oko Opublikowano 25 Października 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2005 Dobre @Guzu.Na razie zobaczyłem tylko dwa bo nie mam czasu ale wieczorkiem będę oglądał to z dużym zaciekawieniem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gumofilc Opublikowano 25 Października 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2005 No to teraz juz jest nowy watek. Wzialem z innego portalu...po niklym zainteresowaniu do tej pory, sadzilem, ze wiekszosc juz widziala...Gumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gumofilc Opublikowano 25 Października 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2005 Hehe, tez wszystkiego nie widzialem ale ten film 7 to rzeczywiscie zasluguje na miano iron bo gosc wklada sumowi rece do ryja bez rekawiczek.Ktorys jest tez komiczny bo gosc holuje duzego suma z Belly Boata... Gumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 25 Października 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2005 O kurcze, niesamowite! Muszę powiedzieć, że to coś przepięknego, zwłaszcza ten z Kazachstanu. No i cóż, my biedni wędkarze, trzeba by poszukać jakiegoś sprzętu sumowego (oczywiście żartuję, jeszcze troszkę poszukam szczupaków).Widzę, że ludzie również wybrali wąską specjalizację - połów sumów. A jakim waszem zdaniem jest odpowiednik 1m szczupakowego w przypadku sumów? 2m?Dzięki za link! PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mifek Opublikowano 26 Października 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2005 to zupelnie inna bajka... Cale Szczescie w nieszczesciu ze taki dwumetrowy maluch nie skacze nad wode bo to by juz byo przegiecie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gumofilc Opublikowano 26 Października 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2005 Jak nie skacze? niedawno na Diskoverym pokazywali film, gdzie Tarpon ciagal godzine lodke z dwoma wedkarzami.Jak sie zmeczyl, zaczal skakac... Taki bolen tyle, ze z pyskiem jak wiadro.Gadali, ze mial 100kg, ogon szerokosci szafy 3drzw. gdanskiej... No i jaki jest odpowiednik 100kg Tarpona w przypadku sumow?Gumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 rognis_oko Opublikowano 26 Października 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2005 @Remas, raczej nie da się tego porównać.To tak jakbyś porównywał rekordowego klenia do rekordowego suma.Każda ryba inaczej walczy i każdą rybę inaczej się łowi, więc takie porównania byłyby bezsensu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mifek Opublikowano 26 Października 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2005 taki tarpon to dopiero wyzwanie... szkoda tylko ze tak czesto sie spinaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Guzu Opublikowano 26 Października 2005 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2005 taki tarpon to dopiero wyzwanie... szkoda tylko ze tak czesto sie spinaja Powiedzial Mifek ktory spial 2 niezle w zeszlym tygodniu na Swinie Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gumofilc Opublikowano 26 Października 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2005 Powiedzial Mifek ktory spial 2 niezle w zeszlym tygodniu na Swinie :twisted: Ponoc walka z duza ryba-Tarponrm moze trwac godzinami, jezeli wedkarz na za duzo jej pozwala...Gumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mifek Opublikowano 26 Października 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2005 dzieki chlopcy nastepnym razem si epoprawie i bede bardziej zdecydowany w holu:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 26 Października 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2005 @Sebek nie zrozumiałes mnie. Nie chcę porównywać walki żadnej ryby bo wiem, że to zupełnie co innego i zadanie bezsensowne. Łowca szczupaków goni za metrówką, a ciekawi mnie za jakiej wielkością goni łowca sumów ... kiedy staje się to okaz godny chwały PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 rognis_oko Opublikowano 28 Października 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2005 @Remek, dla mnie marzeniem było złowienie suma dwucyfrowego, czyli ponad 10kg.Teraz gonię za takim ponad 30kg. @Remku, wiesz co, uważam, że łowienie sumów to w ogóle niebezpieczna gra ponieważ po złowieniu takiego 10, 20, 30kg to już żadna inna ryba nie będzie dawała takiej adrenaliny.Niestety ale to prawda.Znam osobiście paru wyśmienitych sumiarzy i wiem jakie mają ciężkie życie, usłane niepowodzeniami, brakiem dużych ryb i wszyscy narzekają na okres ochronny jaki jest wprowadzony w Polsce, zupełnie nie adekwatny do tego jak naprawdę sumy żyją. Sum to big game i można go porównać tylko do łowienia dużych ryb morskich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 28 Października 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2005 Może kiedyś zabawię na takiej wyprawie. Kto wie? Na razie nie mam wogóle sprzętu na tą rybę. Czekam na rozwój wątku o sprzęcie. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Guzu
http://xvella.free.fr/videos/videos-eng.php
Gumo, ze tego nie dales jako NOWY watek....
Absolutny HIT. Siedze i zamiast pracowac ogladam. WSZYSTKIM POLECAM.
Zasumiony
Guzu
14 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi