Gruzin Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Czołem, Szukam pasujących szpul do TP2500F. Jest to wersja TP 98' na Europę. Z tego, co do tej pory wyszperałem pasują szpulki od Sustaina i (ponoć) od TP XT. Są to jednakowoż informacje nie sprawdzone, więc chętnie potwierdzę z kimś, kto taką maszynkę posiada Ponoć nie pasują z wersji japońskiej, ale to też 'ponoć', więc jak wyżej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gruzin Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Nic? A może ktoś wie gdzie pytać? Może chociaż jak to jest z wersją JDM i na Europę - pasują/nie pasują szpulki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybak109 Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Hej, z kręćka JDM na bank nie będzie pasować do Twina na Europę - różnica zasadnicza: te JDM mają łożysko po szpulką, a te drugie zębatkę. co do XT to nie mam pojęcia ale jest szansa że podpasuje od sustaina pasuje na bank. pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gruzin Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2012 To już coś, dzięki za odpowiedź! A jak z rozmiarówką? Jeśli to jest 2500 - czy będzie pasować 2000 albo 3000 (od F-ki albo z XT?). Wnoszę, że jeśli XT pasuje do sustaina to do F-ki też będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybak109 Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2012 2000 xt do 2500 F może pasować, 3000 raczej nie - mam biomistrza 3000 i pasuje do niego szpulka od twina 4000 także myślę że TP wielkości 3000 będzie co najwyżej kompatybilny z 4000 a nie z 2500. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
havy Opublikowano 2 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2012 Mam tp 3000 i 4000 XT i szpulę zapasową Sustain 4000FB.DO 3000 pasuje do 4000 nie,jest za mała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atb69 Opublikowano 5 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2012 Radek od stelki pasuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gruzin Opublikowano 6 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2012 Radek od stelki pasuje. Hehe, wiem Seba. Tylko cena mi nie pasuje i równie trudno znaleźć. Kiedyś Mefisto wspominał, że może od ultegry albo biomastera JDM by pasowały, ktoś próbował albo może spróbować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atb69 Opublikowano 6 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2012 Od Ultegry do mojej stelli nie pasuje, to pewnie i do twinka będzie lipa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gruzin Opublikowano 6 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2012 Ok, dzięki za info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybak109 Opublikowano 6 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2012 Radek od stelki pasuje. nie byłbym taki pewny jeżeli stelka ma łożysko pod szpulką a TP zębatkę to raczej szpulka pasować nie będzie - no chyba że masz stelkę z zębatką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atb69 Opublikowano 6 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2012 polemizowałbym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartolo Opublikowano 8 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2012 Ze swojej strony mogę dodać, że od Twin Powera XT (95 r.) na pewno nie pasuje do Twin Powera JDM 98 r. Mam oba - sprawdzone. Jak jest z wersją europejską nie napiszę, bowiem F-ki nie mam na składzie niestety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi