AngusCK Opublikowano 20 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2022 Na aliexpress jest spora oferta jerków. Wizualnie toto ciekawe. Ceny przyzwoite.Bracia macie doświadczenie z tym z chińskim rękodziełem? Czy warto zawracać sobie tymi baits-ami łepetynę? Poniżej link do losowo wybranego sklepiku z jerkami:https://www.aliexpress.com/store/group/Hard-Bait/910561227_518543404.html?spm=a2g0o.store_pc_groupList.0.0.7adb2a81kox7KA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
selk Opublikowano 20 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2022 Wszystkie plastikowe. Ale sa i ciekawe egzemplarze Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 20 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2022 Bracia macie doświadczenie z tym z chińskim rękodziełem?Bracie, to przy rękodziele nigdy nie leżało. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sero1975 Opublikowano 20 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2022 Ja kupiłem raz kopie bustera . Wygląda jak buster, pracuje jak buster tylko nie łowi jak buster Dlatego wolę zostawić kasę u rodzimych producentów zwłaszcza naszych forumowych … 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzegorz B. Opublikowano 21 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2022 Jerki od Top Tackle są bardzo solidnie wykonanie i łowne ale trafiają się też gorzej pracujące. Generalnie jestem z nich zadowolony. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 21 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2022 Bracie, to przy rękodziele nigdy nie leżało.O Łgarzu TY Ja wetknąłem do jednego pudła 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarasR Opublikowano 21 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2022 Salmo czy też inne np. Rapale kupując następny taki sam masz pewność takiej samej pracy . Z ali pewnie jest to loterią ale jak mówią kto nie ryzykuje nie pije szampana Mam dwa wobki z ali głęboko schodzące i złego słowa nie powiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarek Opublikowano 21 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2022 pewnie można znaleźć łowne, dobrze zrobione przynęty na ali, które będą porównywalne z bardzo drogimi markowymi odpowiednikami, ale..... jak przeanalizuję ile mam czasu na ryby, albo ile więcej czasu musiałbym spędzić na rybach kosztem pracy, rodziny, żeby przetestować i sprawdzić te wynalazki, to ostatecznie kupuję sprawdzony, często bardzo drogi TOP dopasowany do warunków i ryb które łowię i jadę na ryby, gdzie w układance pozostaje już mniej niewiadomych..... gdybym miał stały dochód pasywny albo był na emeryturze pewnie bym się zastanawiał Każdy przypadek trzeba rozpatrzeć osobno i zdecydować co warto kupić 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolesław Opublikowano 23 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2022 Wszystkie plastikowe. Ale sa i ciekawe egzemplarze Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu TapatalkaZ czego są DUO I megabassy ? ???? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Okonhel Opublikowano 23 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2022 Mnie wkurza że wszystkie jerki z Ali mają grzechotki. Nie znalazłem jeszcze jerka z Ali bez niej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
selk Opublikowano 23 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2022 (edytowane) Z czego są DUO I megabassy ?z plastiku dlatego nei rozumiem fascynacji i nie kupuje ich . mam ze 3 sztuki które dostałem w prezencie i nie bardzo rozumiem tego pędu na kupowanie ichale moze to dobrze bo jak jakieś dostaje w wymianie to od razu sprzedaje tutaj Edytowane 23 Stycznia 2022 przez selk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzegorz B. Opublikowano 23 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2022 Mnie wkurza że wszystkie jerki z Ali mają grzechotki. Nie znalazłem jeszcze jerka z Ali bez niej. Top Tackle bez grzechotki. Niestety okazało się, że ma fatalną pracę a właściwie jej brak. Nie wiem czy taki mi się trafił, tego modelu już więcej nie zamawiałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Okonhel Opublikowano 23 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2022 Top Tackle bez grzechotki. Niestety okazało się, że ma fatalną pracę a właściwie jej brak. Nie wiem czy taki mi się trafił, tego modelu już więcej nie zamawiałem No to mnie nie pocieszyłeś ale dzięki za informację. Na szczęście mam zapas jerków Salmo, rodzimych producentów i kilka swoich. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AngusCK Opublikowano 29 Stycznia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2022 Zamówiłem w państwie Środka:3 szt tonące 10 cm, 45 g3 szt neutralne 7,8 cm , 15 gPo otrzymaniu przesyłki i po pierwszej próbie na łowisku opisze jak pracują i jak są wykonane. Ocenę łowności pozostawię na odległą przyszłość znając zasobność moich łowisk w szczupaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
selk Opublikowano 29 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2022 Zamówiłem w państwie Środka:3 szt tonące 10 cm, 45 g3 szt neutralne 7,8 cm , 15 gPo otrzymaniu przesyłki i po pierwszej próbie na łowisku opisze jak pracują i jak są wykonane. Ocenę łowności pozostawię na odległą przyszłość znając zasobność moich łowisk w szczupaka Czesc . Chwalebna inicjatywa. Mozna by nawet uruchomic wątek testy jerkòw z Chin z obrazkami i linkami. Mialo by to spora wartosc dla forumowiczòw. Musisz tylko podawac co kupiles z linkiem do oferty i najlepiej real foto (z telefonu sie łatwo dodaje) Identyczne jerki z wygladu w ogloszeniu czesto roznia sie finalnie dlatego warto kupowac te dobre od tego samego sprzedawcy. Nie zapewnia to niestety 100% pewności ale zawsze to coś. Z doświadczenia kupiłem takiego jerka niby topTackle okazal sie nawet w miare łowny. Kolega zachecony zamowil identyczny. Opisy byly identyczne kropka w kropke. Moj byl neutralny kolegi tonący. Jego zupełnie nie pracowal Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
t9375792 Opublikowano 7 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca Kupowanie w Chinach to dalej loteria, mam kilka świetnych łownych rzeczy i pewnie karton badziewia.Mam w sumie dwie obserwację:1. Ceny już nie są tak atrakcyjne jak kiedyś2. Minimalnie podnieśli jakość swoich produktów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lokityrem Opublikowano 8 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca Zamówiłem w państwie Środka:3 szt tonące 10 cm, 45 g3 szt neutralne 7,8 cm , 15 gPo otrzymaniu przesyłki i po pierwszej próbie na łowisku opisze jak pracują i jak są wykonane. Ocenę łowności pozostawię na odległą przyszłość znając zasobność moich łowisk w szczupaka Nie raz zdarzało mi się, iż szczupak walił w kompletnie niepracujaca przynete z zielskiem na kotwicy, tak że z tą potrzeba pracy, przy szczupaku, bym tak nie przesadzał. Gdy przypomnieć sobie, jak Piotr Piskorski wspominal co znajdowano w brzuchach szczupakow, m.in. słoik, klapki plażowe, daje to do myślenia. Osobiście mam 2 westin like jerki i chodzą tak samo, jak ich 'orginalni' bracia,a kosztowały bodaj 6 zeta w ofercie łączonej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Obserwator86 Opublikowano 9 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca Kupowanie w Chinach to dalej loteria, mam kilka świetnych łownych rzeczy i pewnie karton badziewia.Mam w sumie dwie obserwację:1. Ceny już nie są tak atrakcyjne jak kiedyś2. Minimalnie podnieśli jakość swoich produktówMam zupełnie odmienne zdanie. Praktycznie wszystkie przynęty z Ali jakie kupiłem są bardzo ok. Jerki wręcz wyjątkowo ciekawie wypadają i to zarówno te typu Top Tackle czy Hunthouse, jak również niedrogie Zwicke. Mam też nieco woblerów Meredith, Magic Works itd. - wszystkie śmigają bez zastrzeżeń. Jeden jedyny wobler, któremu mogę zaliczyć minus, to długi sandaczowiec - tutaj jednak problem pojawił się po zdjęciu środkowej kotwicy (3 sztuki fabrycznie miał), więc zjawisko zdarzające się również innym producentom. Co do cen, to zawsze powtarzam: dodać do koszyka, a potem kupić w sekcji monet / ofert łączonych / zniżek okazjonalnych, najlepiej jeszcze w okresie gdy jakieś kupony rzucają. Swoje 10 cm jerki kupowałem poniżej 10 zł, 8 cm między 4 a 8 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi