pasazer Opublikowano 20 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2022 (edytowane) Coś tam już można znaleźć Edytowane 20 Stycznia 2022 przez pasazer 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zander3 Opublikowano 20 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2022 Ciekawe zdjęcia, lecz czy aby prawdziwe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pasazer Opublikowano 20 Stycznia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2022 Ciekawe zdjęcia, lecz czy aby prawdziwe...Jutro się okaże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 20 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2022 Ale brzydka...FJ ładniejsza... :D :D 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luciu79 Opublikowano 20 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2022 (edytowane) Coś myślę że oscylacja na ślimaku lub trzy rodzaje oscylacji. Edytowane 20 Stycznia 2022 przez Luciano79 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
huligan77 Opublikowano 20 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2022 Ale brzydka...FJ ładniejsza... :D :DWszystkie starsze są ładniejsze i lepsze, z tą również tak będzie... ???????? 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zander3 Opublikowano 20 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2022 (edytowane) Tak. Brzydka???? Zalatuje nowym Vańkiem i Exceansem. Zwłaszcza jeśli spojrzy się na szpulę. Jak na razie najładniejsze młynki z ostatnich lat to według mnie nowy TP, stary Exceanse, Stella Fi/fj. Choć jak wiadomo z czasem każda brzydula wyładnieje... Edytowane 20 Stycznia 2022 przez zander3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka1987 Opublikowano 20 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2022 (edytowane) Coś już widać Edytowane 20 Stycznia 2022 przez Miszka1987 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tomek O Opublikowano 20 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2022 Coś już widać ... że nierówno nawija ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saitt Opublikowano 20 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2022 Wrzućcie już do nowego wątku o stelli 22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cub# Opublikowano 20 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2022 Stella x vanquish Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 20 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2022 (edytowane) Mocno jak 18 wygląda ta 22 so far. 18 restyl się będzie nazywać ? Edytowane 20 Stycznia 2022 przez Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 20 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2022 Dzięki za fotkiNa razie wrażenia nie robi żadnego 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 20 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2022 Czarne zrobiło się strasznie modne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemow Opublikowano 20 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2022 Eeee lipa. Nieładna. Pewnie stuka, puka, szumi i ogólnie przekombinowana. 18stka jest dużo lepsza i trwalsza. Tą 22kę można w miesiąc zarżnąć a 18stka już 3 lata kręci jak nowa. Zaraz się zacznie szał na 18ski jak to zwykle bywa po wejściu nowego modelu :-) . Już widzę te wpisy jak dobra jest 18stka i że ta nowa to bubel :-) 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voiteh Opublikowano 20 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2022 Zaraz się zacznie szał na 18ski jak to zwykle bywa po wejściu nowego modelu :-) . Już widzę te wpisy jak dobra jest 18stka i że ta nowa to bubel :-) Taa zwłaszcza, że nikt tej "nowej" nie miał w ręku, ba nawet nie kręcił w fotelu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemow Opublikowano 20 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2022 Ciekawy nawój ma ta FK. Czyba powrót do mega spowolnienia szpuli. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piethras Opublikowano 20 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2022 Tak. Brzydka Zalatuje nowym Vańkiem i Exceansem. Zwłaszcza jeśli spojrzy się na szpulę. Jak na razie najładniejsze młynki z ostatnich lat to według mnie nowy TP, stary Exceanse, Stella Fi/fj. Choć jak wiadomo z czasem każda brzydula wyładnieje... zwłaszcza wersja XD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piethras Opublikowano 20 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2022 nie wydaje mi się ze to finalna wersja. zobaczymy jutro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mdah Opublikowano 20 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2022 Dobrze, że zostawiłem sobie w szafie nową 4000fi, bo fj, to już z paździerzu, a 22 pewnie z papieru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gondor Opublikowano 20 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2022 Dobrze, że zostawiłem sobie w szafie nową 4000fi, bo fj, to już z paździerzu, a 22 pewnie z papieru.A najlepiej polej oliwą i zakop za stodołą. Chłopie nie pisz bzdur bo nie wiesz o czym piszesz.Mam stelle z rocznika 2010, 2014 i 2018. Wszystkie roczniki top. I wszystkie używam nad wodą bez wyjątku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mdah Opublikowano 20 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2022 Skąd założenie, że nie mam innych stelli z innych roczników? Nie mierz innych swoją miarą i zakopuj sobie za swoją stodołą co tam chcesz. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MatB Opublikowano 20 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2022 A u Mefisto dobra promka na dwa modele 2500 hg i c3000 mhg 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 21 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2022 A u Mefisto dobra promka na dwa modele 2500 hg i c3000 mhgBrać, póki tanie[emoji2][emoji2][emoji2]. Wysłane z mojego M2007J3SG przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
byku121 Opublikowano 21 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2022 tak mi się 10 najbardziej podobała że sobie 3 sztuki kupiłem i teraz nie żałuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi