Guzu Opublikowano 21 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2022 Guzu - 205g Racja, moj blad.Scrollowanie tabelki i pisanie rownoczesnie...to zly pomysl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 21 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2022 Stalla jak Stella, Exist jak Exist. Mniej więcej chyba tego się spodziewaliśmy. Nie zaszaleli za bardzo. I być może dobrze. Marketingowcy jak zwykle określili to jako ostateczny stopień ewolucji. I tak od 30 lat... Co napiszą przy następnej generacji? To samo, ludzie zdążą zapomnieć. Wydaje się, że tym razem dyskusja nie będzie zbyt długa i ożywiona, nie ma o czym debatować. Z naciskiem na pierwszą część zdania - wydaje się :-) Owocnych obradCiekawe co marketing powie na skasowanie Stelli c3000.Pewnie była za ogólna, za mało specjalistyczna... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Onufry kocipała Opublikowano 21 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2022 (edytowane) Edytowane 21 Stycznia 2022 przez Siwy gołąb 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 21 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2022 Ładna, taka minimalistyczna. Ja tam lubię czarne, teraz kij buduje cały czarny, pasowałaby ale już idzie TP20Dobrze ze Twinka zamówiłem, jakos bardziej mi się podoba. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mdah Opublikowano 21 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2022 Zwróćcie uwagę na ten film z dwoma Japończykami, co najpierw w studio zahcwalają nową stellkę, a pózniej łowią z łodzi. Mają dwie wersje 2500- shg i s-kę. Jedna z nich ewidentnie nie ma dołozonej podkładki pod szpulę i nawija słabo. Dość istotne przeoczenie jak na najważniejszy dzień dla gwiazdy???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miro 85 Opublikowano 21 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2022 Wygląda jak 18 z wyblakła szpula od wańka 19..Kontrolnie trzeba będzie jedna zamówić, dostępność pewnie koniec marca..? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RybkaWoleju Opublikowano 22 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2022 (edytowane) Ciekawe co marketing powie na skasowanie Stelli c3000.Pewnie była za ogólna, za mało specjalistyczna...Guzu jakie skasowanie rozmiaru C3000, z tego co widzę to takie będą. Tu C3000MHG, gdzieś indziej widziałem inne przełożenia. Edytowane 22 Stycznia 2022 przez RybkaWoleju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rolen Opublikowano 22 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2022 Typowego C3000 z wolnym przełożeniem póki co już nie ma.Poniżej w linku pełna specyfikacja:https://fish.shimano.com/ja-JP/product/reel/hanyouspinning/a075f00003e22p2qaa.html#Specifications 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 22 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2022 (edytowane) Guzu jakie skasowanie rozmiaru C3000, z tego co widzę to takie będą. Tu C3000MHG, gdzieś indziej widziałem inne przełożenia.https://www.youtube.com/watch?v=sDa1LVfs-y4Ustalmy że c3000 to c3000C3000mhg to c3000mhg a c3000xg to jeszcze co innego. A zatem c3000, przynajmniej na Japonię, nie ma... Edytowane 22 Stycznia 2022 przez Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RybkaWoleju Opublikowano 22 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2022 (edytowane) C3000 to C3000 a przełożenie to tylko przełożenie, zmartwię cię Guzu zwykłe C3000 o przełożeniu jeśli dobrze pamiętam 5,1:1 i standardowej szpuli będą, mam już taką zamówioną w sklepie. Edytowane 22 Stycznia 2022 przez RybkaWoleju 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cub# Opublikowano 22 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2022 Myślę, że ważna jest tez literka M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RybkaWoleju Opublikowano 22 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2022 Myślę, że ważna jest tez literka MM to tylko szpulka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rolen Opublikowano 22 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2022 Zamówienie zawsze można przyjąć, ale je zrealizować to juz inna kwestia 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 22 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2022 (edytowane) C3000 to C3000 a przełożenie to tylko przełożenie, zmartwię cię Guzu zwykłe C3000 o przełożeniu jeśli dobrze pamiętam 5,1:1 i standardowej szpuli będą, mam już taką zamówioną w sklepie.Dziękuję za informacje Czyli jak w Daiwa exist 18 będą modele niedostępne na Japonię. P.s mnie to absolutnie nie martwi Edytowane 22 Stycznia 2022 przez Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RybkaWoleju Opublikowano 22 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2022 (edytowane) RolenSkoro sklep zamówił w preorderze kod STLC3000FK to jak myślisz co to jest, MHGFK, może XGFK. Widziałem jego preorder co zamawiał, tak samo sobie zaklepałem 4000MFK. Edytowane 22 Stycznia 2022 przez RybkaWoleju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RybkaWoleju Opublikowano 22 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2022 (edytowane) Dziękuję za informacje Czyli jak w Daiwa exist 18 będą modele niedostępne na JaponięJaponia robi się 3 światem Edytowane 22 Stycznia 2022 przez RybkaWoleju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rolen Opublikowano 22 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2022 Nie ma sprawy i skoro tak mówisz to nie mam powodu żeby Ci nie wierzyć.Pochwal się jak już odbierzesz i przy okazji podziel się swoimi wrażeniami. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 22 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2022 Ciekawe czy można będzie na targach w Poznaniu zobaczyć ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saitt Opublikowano 22 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2022 Ciekawe czy można będzie na targach w Poznaniu zobaczyć ?Nie liczyłbym na to choć nie miałbym nic przeciwko temu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysztof1983 Opublikowano 22 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2022 Ciekawe czy można będzie na targach w Poznaniu zobaczyć ?podobno na targach nie będzie shimano i daiwy[emoji23] Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luciu79 Opublikowano 22 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2022 (edytowane) ... Edytowane 22 Stycznia 2022 przez Luciano79 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
byku121 Opublikowano 22 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2022 Z tego co widzę najbrzydsza, gratki Shimano Czas zmienić księgowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rolen Opublikowano 22 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2022 2022 Shimano Stella FK, modele tzw. "europejskie":http://spinreels.com/reels/spinning_reel/shimano_jdm/shimano-2022-stella-fk 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 22 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2022 2022 Shimano Stella FK, modele tzw. "europejskie":http://spinreels.com/reels/spinning_reel/shimano_jdm/shimano-2022-stella-fkCzyli c3000fk będzie w Europie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esox34 Opublikowano 22 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2022 Jak z kompatybilnością szpul względem starszego modelu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi