Skocz do zawartości

Shimano Stella 2022

pasazer

Rekomendowane odpowiedzi

Mamy już tabelke więc wątpliwości rozwiane.

Model c2500s według tabelki to body rozmiar 1000 :(

https://www.plat.co.jp/shop/catalog/product_info/language/en/products_id/62956/shimano-2022-stella-c2500s-free-shipping-book-now.html

Czyli cały mój wywód psu w dupę. Bo nie jest tak, jak w Stelli 18.

Dzięki za sprostowanie

Mamy już tabelke więc wątpliwości rozwiane.

Model c2500s według tabelki to body rozmiar 1000 :(

https://www.plat.co.jp/shop/catalog/product_info/language/en/products_id/62956/shimano-2022-stella-c2500s-free-shipping-book-now.html

Znaczy ze ch…. zrobiłem zamawiając w ciemno. Liczyłem, że będzie jak zwykle. Body 2500 reszta rozmiar mniejsza.

• Like 2

Zarabiajac najnizsza krajowa w naszej krainie mlekiem i miodem płynącej, wystarczy oszczędzić nieco ponad jedna miesieczna pensje... biorąc pod uwagę to, że nowy wypust stelli jest co 4 lata, każdy zwykły kowalski powinien moc pozwolić sobie na to cudo japońskiej inżynierii

• Like 5

Ciekawe jak szpulki bo widać w 2500 47/17mm to z poprzednimi stellami powinno być ok,a jak gwint nie pasuje to wystarczy wymienić nakrętkę w pokręcajce, niebawem weryfikacje 2500 i 4000

Szpulki beda pasowac. Tak sądzę.

Zapewne w komplecie z pokretlem hamulca.

Szpulki maja inne oznaczenie, bo tam miało miejsce usprawnienie hamulca - "DURA CROSS".

"Nowy material tarcz hamulcowych"...

Sorry tylko moje ????

20220126_205122.jpg

Wstawiając jakieś tam grafiki, warto podać źródło. To po pierwsze primo.

Niemniej jednak nie ma sensu dyskusja o czymś, co wyjaśnia się podejściem do półki i otwarciem katalogu Shimano.

Foto poniżej.

Katalog Shimano JDM 2020.

post-45573-0-31911100-1643228067_thumb.jpgpost-45573-0-01805500-1643228214_thumb.jpg

Edytowane przez Guzu
  • Like 7