zander3 Opublikowano 25 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2022 O ile dobrze pamiętam, to zawsze tak było. Tak też pewnego razu potwierdził m8 to człowiek z Shimano Polska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 25 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2022 Mamy już tabelke więc wątpliwości rozwiane.Model c2500s według tabelki to body rozmiar 1000 https://www.plat.co.jp/shop/catalog/product_info/language/en/products_id/62956/shimano-2022-stella-c2500s-free-shipping-book-now.htmlCzyli cały mój wywód psu w dupę. Bo nie jest tak, jak w Stelli 18. Dzięki za sprostowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drag Opublikowano 25 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2022 Przeczytałem.Przepraszam że nic w temacie nie napiszę.Chłopaki,najgłębsze moje uznanie dla Was(proszę nie doszukiwać się tu żadnej ironii!!)Ostatni raz taki cyferkowy oczopląs miałem jakieś 30 lat temu,o okolicznościach nie wspomnę bo wstyd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 25 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2022 Czyli cały mój wywód psu w dupę. Bo nie jest tak, jak w Stelli 18. Dzięki za sprostowaniePojechałeś .Ingyniery z siemano potrafią zaskoczyć . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krab Opublikowano 25 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2022 Mamy już tabelke więc wątpliwości rozwiane.Model c2500s według tabelki to body rozmiar 1000 https://www.plat.co.jp/shop/catalog/product_info/language/en/products_id/62956/shimano-2022-stella-c2500s-free-shipping-book-now.htmlZnaczy ze ch…. zrobiłem zamawiając w ciemno. Liczyłem, że będzie jak zwykle. Body 2500 reszta rozmiar mniejsza. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rolen Opublikowano 25 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2022 W nowym modelu 21' Soare XR jest po staremu czyli C2500S to body 2500 i mniejszy rotor 2000.Dla 22' Stella C2500S nastąpiła zmiana "filozofii" Shimano i powstało coś w stylu Daiwy LT2500S-C... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 25 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2022 Znaczy ze ch…. zrobiłem zamawiając w ciemno. Liczyłem, że będzie jak zwykle. Body 2500 reszta rozmiar mniejsza.Będziesz pierwszy ze stellą 2022 na giełdzie jerkbaita , 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krab Opublikowano 25 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2022 Będziesz pierwszy ze stellą 2022 na giełdzie jerkbaita ,Nooo ????Ale liczę, że to pomyłka. Po co byłoby im C2000S i C2500S, wręcz identyczne, z delikatną różniącą w pojemności szpuli… z drugiej strony tylko 5g pomiędzy nimi. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adriano Opublikowano 25 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2022 Znaczy ze ch…. zrobiłem zamawiając w ciemno. Liczyłem, że będzie jak zwykle. Body 2500 reszta rozmiar mniejsza.Krzychu musisz jeszcze domówić model 2500 wtedy zrobisz porównanie na jerku i wszystko się wyjaśni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krab Opublikowano 25 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2022 Zamówiłem 4 różne. 2500S w tym tez 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rolen Opublikowano 25 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2022 W mojej ocenie zdjęcia poglądowe na stronie Shimano potwierdzają poprawność tabelki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz1000 Opublikowano 25 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2022 Zamówiłem 4 różne. 2500S w tym teza mnie się marzy na nowy sezon Stella fj 4000, tylko z kasą krucho. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cub# Opublikowano 25 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2022 Zarabiajac najnizsza krajowa w naszej krainie mlekiem i miodem płynącej, wystarczy oszczędzić nieco ponad jedna miesieczna pensje... biorąc pod uwagę to, że nowy wypust stelli jest co 4 lata, każdy zwykły kowalski powinien moc pozwolić sobie na to cudo japońskiej inżynierii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voiteh Opublikowano 25 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2022 Zarabiajac najnizsza krajowa w naszej krainie mlekiem i miodem płynącej, wystarczy oszczędzić nieco ponad jedna miesieczna pensje... biorąc pod uwagę to, że nowy wypust stelli jest co 4 lata, każdy zwykły kowalski powinien moc pozwolić sobie na to cudo japońskiej inżynierii 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krab Opublikowano 25 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2022 W mojej ocenie zdjęcia poglądowe na stronie Shimano potwierdzają poprawność tabelki To już wiadomo, że lepiej wziąć Luviasa Airity 2500S Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasior Opublikowano 26 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2022 Ciekawe jak szpulki bo widać w 2500 47/17mm to z poprzednimi stellami powinno być ok,a jak gwint nie pasuje to wystarczy wymienić nakrętkę w pokręcajce, niebawem weryfikacje 2500 i 4000???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 26 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2022 Ciekawe jak szpulki bo widać w 2500 47/17mm to z poprzednimi stellami powinno być ok,a jak gwint nie pasuje to wystarczy wymienić nakrętkę w pokręcajce, niebawem weryfikacje 2500 i 4000 Szpulki beda pasowac. Tak sądzę.Zapewne w komplecie z pokretlem hamulca.Szpulki maja inne oznaczenie, bo tam miało miejsce usprawnienie hamulca - "DURA CROSS"."Nowy material tarcz hamulcowych"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruby17 Opublikowano 26 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2022 (edytowane) Raczej szpule nie będą pasowały ponieważ wcześniejsze miały wymiar 47/18 mm Edytowane 26 Stycznia 2022 przez ŁukaszK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 26 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2022 Raczej szpule nie będą pasowały ponieważ wcześniejsze miały wymiar 47/18 mmTo chyba tylko Twoje https://www.hedgehog-studio.co.jp/phone/product/4650 Szpula do fj i pozostałych.47/17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruby17 Opublikowano 26 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2022 Sorry tylko moje ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruby17 Opublikowano 26 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2022 Na Placie podają 47/17 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 26 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2022 (edytowane) Sorry tylko moje ???? 20220126_205122.jpgWstawiając jakieś tam grafiki, warto podać źródło. To po pierwsze primo. Niemniej jednak nie ma sensu dyskusja o czymś, co wyjaśnia się podejściem do półki i otwarciem katalogu Shimano.Foto poniżej.Katalog Shimano JDM 2020. Edytowane 26 Stycznia 2022 przez Guzu 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rolen Opublikowano 3 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2022 Można już wytypować dla siebie odpowiednią wersję FK https://fish.shimano-eu.com/content/fish/eu/pl/pl/homepage/Product-detail.P-STELLA_FK.html#product_image_1 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smokwelski Opublikowano 3 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2022 Idą Walentynki, dobry czas na odnalezienie nowej miłości:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mdah Opublikowano 3 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2022 To kiedy to cudo zagości pod strzechy Polskiego ładu??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi