Skocz do zawartości

Shimano Stella 2022

pasazer

Rekomendowane odpowiedzi

nie będzie takiego pojęcia...dostępność w tym roku będzie beznadziejna zarówno w PL, jak i innych krajach włączając w to i Japonię :(

I bardzo dobrze!

Już dawno temu pisałem że Gwiazda stała zbyt dostępna. Powinni walnąć cenę z 5000zł i byłby spokój z narzekaniami. To jak by nie patrzeć był towar eksluzywny i taki być powinien.

Już są pytania jak kręci.

Dla mnie poza mega spowonionym posuwem nie widzę różnicy co do 18stki. Nadal idealnie gładko.

I bardzo dobrze!

Już dawno temu pisałem że Gwiazda stała zbyt dostępna. Powinni walnąć cenę z 5000zł i byłby spokój z narzekaniami. To jak by nie patrzeć był towar eksluzywny i taki być powinien.

Już są pytania jak kręci.

Dla mnie poza mega spowonionym posuwem nie widzę różnicy co do 18stki. Nadal idealnie gładko.

• Like 3

Na obrazku w ogóle nie jest ładna. Paskuda wśród Stellek ???? Być może w realu jest lepiej ????

Oj tam ...

Złota zabrakło i od razu paskudna :lol:

Jak mam byc szczery to z wyglądu to chyba '14 najbedziej mi się podobała

Ale to tylko z wyglądu ;)

Edytowane przez Siwy gołąb
  • Like 2

30 do dla niektórych może niewiele... Łezka się w oku kręci. U nas niedostępna, to był typowy JDM, tylko na Japonię.

Też zagłosowałbym w konkursie piękności na 10, mimo że już jej nie mam, a 14 mam chyba dożywotnio, mimo że koślawa????

• Like 2

Najładniejsze były 01 i 04.

To dla tych, którzy kupują kołowrotki wedle kryterium wygladania.

Jak pokazali pierwszy raz 10tke to na jerku były komentarze że szpula jak bęben w pralce.

Czasy się zmieniają, gusta się zmieniają.

Stella AR najładniejsza pozostaje ;)

Musisz raczej poczekać aż ta przestrzeń czasu trochę urośnie. Te kołowrotki dopiero co się pojawiły[emoji6]

Kolega chyba miał na myśli generalnie Stelle niekoniecznie FK.

Ale oczywiście mogę się mylić [emoji6].

Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka

Edytowane przez neronhell

Chodzi mi o najbardziej pospolite lowienie z lodki w wodach stojacych metoda jigowania. Chcialem Stelke w rozmiarze 3000 sparowac z kijkami do 25 i do 28 gram. 

W zasadzie rozmiar 3000 to takie troszkę mniejsze 4000, i takie trochę większe 2500  ;) :P  .

Określ się kolego czy chodzi ci o 3000 czy C3000, bo to jakby troszkę inna rozmiarówka.

Jeśli miałeś na myśli C3000 to poradził bym ci raczej 4000 lub w/w 3000 bez literki C.