MefistoFishing Opublikowano 26 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2022 Artur kiedy przewidujesz promocje .nie będzie takiego pojęcia...dostępność w tym roku będzie beznadziejna zarówno w PL, jak i innych krajach włączając w to i Japonię 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemow Opublikowano 26 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2022 nie będzie takiego pojęcia...dostępność w tym roku będzie beznadziejna zarówno w PL, jak i innych krajach włączając w to i Japonię I bardzo dobrze!Już dawno temu pisałem że Gwiazda stała zbyt dostępna. Powinni walnąć cenę z 5000zł i byłby spokój z narzekaniami. To jak by nie patrzeć był towar eksluzywny i taki być powinien.Już są pytania jak kręci. Dla mnie poza mega spowonionym posuwem nie widzę różnicy co do 18stki. Nadal idealnie gładko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saitt Opublikowano 26 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2022 Nie ważne ile kosztuje czy będzie kosztować, chodzi o to, że dostępność surowców i transport na świecie bardzo bardzo mocno kuleje co przekłada się bezpośrednio na ilość wyprodukowanych sztuk a potem ich ilość w sklepach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 27 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2022 Dla mnie osobiście cena ma znaczenie.Jakby zrobili cenę 10 000 PLN za nową Stelle...to bym nie kupił jej sobie 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voiteh Opublikowano 27 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2022 I bardzo dobrze!Już dawno temu pisałem że Gwiazda stała zbyt dostępna. Powinni walnąć cenę z 5000zł i byłby spokój z narzekaniami. To jak by nie patrzeć był towar eksluzywny i taki być powinien.Już są pytania jak kręci.Dla mnie poza mega spowonionym posuwem nie widzę różnicy co do 18stki. Nadal idealnie gładko. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 27 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2022 Myślę, że z czasem będzie tych stellek więcej niż chętnych... 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smokwelski Opublikowano 27 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2022 To chyba pierwsza Stella bez żadnego pozłacanego elementu. Aż jakoś niestellowato wygląda ???? Korbka w XG też srebrna i nie psuje efektu. Klasyczna elegancja. ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
byku121 Opublikowano 28 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2022 Następna generacja będzie pewnie miała srebrną przekładnię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 28 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2022 Dla mnie osobiście cena ma znaczenie.Jakby zrobili cenę 10 000 PLN za nową Stelle...to bym nie kupił jej sobieNerkę byś oddał by ją kupić . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 28 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2022 Nerkę byś oddał by ją kupić .Ale nie swoją 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 28 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2022 No fakt Jest ładna Na obrazku w ogóle nie jest ładna. Paskuda wśród Stellek ???? Być może w realu jest lepiej ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Onufry kocipała Opublikowano 28 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2022 (edytowane) Na obrazku w ogóle nie jest ładna. Paskuda wśród Stellek ???? Być może w realu jest lepiej ????Oj tam ... Złota zabrakło i od razu paskudna Jak mam byc szczery to z wyglądu to chyba '14 najbedziej mi się podobała Ale to tylko z wyglądu Edytowane 28 Marca 2022 przez Siwy gołąb 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smokwelski Opublikowano 28 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2022 To polecam wątek o Stelli 14. Jak wyszła, to opinia była raczej zgodna, że wyjątkowa paskuda???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 28 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2022 Najładniejsza była 10-tka. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 28 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2022 Nie było to w sumie tak dawno 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smokwelski Opublikowano 28 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2022 30 do dla niektórych może niewiele... Łezka się w oku kręci. U nas niedostępna, to był typowy JDM, tylko na Japonię. Też zagłosowałbym w konkursie piękności na 10, mimo że już jej nie mam, a 14 mam chyba dożywotnio, mimo że koślawa???? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 29 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2022 Najładniejsze były 01 i 04.To dla tych, którzy kupują kołowrotki wedle kryterium wygladania.Jak pokazali pierwszy raz 10tke to na jerku były komentarze że szpula jak bęben w pralce. Czasy się zmieniają, gusta się zmieniają.Stella AR najładniejsza pozostaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scOOtt Opublikowano 29 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2022 Ja sie tylko, jesli moge zapytam, czy rozmiar 2500/3000 ktos uzywal kiedykolwiek do normalnego lowienia gramaturami powiedzmy 15-25 gram ? Jak na przestrzeni czasu konstrukcja stelli znosi takie lowienie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saitt Opublikowano 29 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2022 Musisz raczej poczekać aż ta przestrzeń czasu trochę urośnie. Te kołowrotki dopiero co się pojawiły???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andru77 Opublikowano 29 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2022 Ja sie tylko, jesli moge zapytam, czy rozmiar 2500/3000 ktos uzywal kiedykolwiek do normalnego lowienia gramaturami powiedzmy 15-25 gram ? Jak na przestrzeni czasu konstrukcja stelli znosi takie lowienie ?W te gramatury to raczej bym szedł w 4000. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neronhell Opublikowano 29 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2022 (edytowane) Musisz raczej poczekać aż ta przestrzeń czasu trochę urośnie. Te kołowrotki dopiero co się pojawiły[emoji6]Kolega chyba miał na myśli generalnie Stelle niekoniecznie FK. Ale oczywiście mogę się mylić [emoji6]. Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka Edytowane 29 Marca 2022 przez neronhell Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scOOtt Opublikowano 29 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2022 Kolega chyba miał na myśli generalnie Stelle niekoniecznie FK. Ale oczywiście mogę się mylić [emoji6]. Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu TapatalkaTak, dokladnie - mialem na mysli poprzednie generacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 29 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2022 Gramatura gramaturze nierównaMówisz o łowieniu sandaczy i szczupaków na gumy ?Rzucania woblerów boleniowych ?Wahadeł na szczupaka ? Mierzenie przydatności / trwałości kołowrotka gramami przynęt to mocny skrót myślowy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scOOtt Opublikowano 29 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2022 Chodzi mi o najbardziej pospolite lowienie z lodki w wodach stojacych metoda jigowania. Chcialem Stelke w rozmiarze 3000 sparowac z kijkami do 25 i do 28 gram. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adaś Niezgódka Opublikowano 29 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2022 Chodzi mi o najbardziej pospolite lowienie z lodki w wodach stojacych metoda jigowania. Chcialem Stelke w rozmiarze 3000 sparowac z kijkami do 25 i do 28 gram. W zasadzie rozmiar 3000 to takie troszkę mniejsze 4000, i takie trochę większe 2500 .Określ się kolego czy chodzi ci o 3000 czy C3000, bo to jakby troszkę inna rozmiarówka.Jeśli miałeś na myśli C3000 to poradził bym ci raczej 4000 lub w/w 3000 bez literki C. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi