przemow Opublikowano 6 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2022 (edytowane) Pokrętło z 10tki dokręca się się normalnie i trzyma hamulec ?Ps. Która to Gwiazda w zacnej kolekcji? :-) Edytowane 6 Kwietnia 2022 przez przemo_w 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suli102 Opublikowano 6 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2022 Pokrętło z 10tki dokręca się się normalnie i trzyma hamulec ?Ps. Która to Gwiazda w zacnej kolekcji? :-)[/quote Tak wszystko trzyma jak powinno . Ta to nr 20 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 6 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2022 Panie @Guzu nowa Stelka z Szpulka z 10????????Szanuję Brawo Panie Kamil 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adaś Niezgódka Opublikowano 6 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2022 Panie @Guzu nowa Stelka z Szpulka z 10Smacznie to wygląda.Myślę że z Monterem lub czarną Yumeya i czarną pokręcajką draga też by nieźle wyglądała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery L.E. Opublikowano 7 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2022 Ja bym proponował jednak porównać wysokość szpul względem siebie.To że drag hamulca pasuje nic nie wnosi.Problem może pojawić się podczas nawoju. Pytanie czy występuje, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Onufry kocipała Opublikowano 7 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2022 Ja bym proponował jednak porównać wysokość szpul względem siebie.To że drag hamulca pasuje nic nie wnosi.Problem może pojawić się podczas nawoju. Pytanie czy występuje,Wysokość szpuli z tego co się orientuję w stelli jest taka sama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
byku121 Opublikowano 7 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2022 Ciut tylko wyższa u podstawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 8 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2022 Na razie w tym watku pisalem i sie pytalem.To teraz, w koncu, cos pokaze. Stella 4000M. Tak wyglada, kreci lepiej niz wyglada. Kreci naprawde miekko, gladko... i to chyba te uszczelki i gumki to robia.Kolorystycznie bardziej zblizona do TP 2020 niz do Stelli FJ. Pokretlo hamulca zdecydowanie na plus modyfikacja.Knob z innego materialu zachowal swoj ksztalt.Korbka (ksztalt ramienia) zachowala swoj ksztalt.Body troche bardziej smukle, ale za to bardziej wystaje "bula" na walek wozek posuwu. Oscylacja naprawde bardzo, bardzo wolna.Jak to wszystko sie sprawdzi w praktyce to napisze za pare tygodni, po pierwszych probach w warunkach duzej, nizinnej rzeki. Jak widac na foto powyzej, kolowrotek z produkcji 2022 marzec.Od 1.4.2022 weszly do niektorych sklepow w Japonii. Jak widac, to nie byl prima aprilis Pozdr 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kruz Opublikowano 8 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2022 Ja mam w poniedzialek dostac model 3000 Oczywiscie „dostac” za bilety NBP Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smokwelski Opublikowano 8 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2022 Wy już macie, a ja rozkminiam jaki rozmiar by się przydał...???? chyba stanie na nieśmiertelnej 4000, ale bez M. A jak oceniacie nawój przy tej superwolnej oscylacji? Guzu, namotałeś już coś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krab Opublikowano 8 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2022 Ja mam w poniedzialek dostac model 3000 Oczywiscie „dostac” za bilety NBP Ale chyba C3000 nie 3000MHG ???? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scOOtt Opublikowano 8 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2022 Wy już macie, a ja rozkminiam jaki rozmiar by się przydał...???? chyba stanie na nieśmiertelnej 4000, ale bez M. A jak oceniacie nawój przy tej superwolnej oscylacji? Guzu, namotałeś już coś?Nie wiem czy można zrobić młynek, który ułożył by linkę lepiej niż Stella czy Vanquish. W tej materii jest prefekt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 8 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2022 Wy już macie, a ja rozkminiam jaki rozmiar by się przydał...???? chyba stanie na nieśmiertelnej 4000, ale bez M. A jak oceniacie nawój przy tej superwolnej oscylacji? Guzu, namotałeś już coś?To musisz naprawdę chyba napisać do shimano Bo 4000 bez M w ofercie jeszcze nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 8 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2022 (edytowane) ... jak nawine linkę, to pokaże A teraz mogę pokazać wersję że szpula yumeya colt Sniper.Dla mnie 10/10. Edytowane 8 Kwietnia 2022 przez Guzu 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kruz Opublikowano 8 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2022 Ja mam w poniedzialek dostac model 3000 Oczywiscie „dostac” za bilety NBP Ale chyba C3000 nie 3000MHG [emoji848] C3000fk Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suli102 Opublikowano 8 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2022 To musisz naprawdę chyba napisać do shimano Bo 4000 bez M w ofercie jeszcze nie maSą ale tylko wersje XG 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 8 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2022 Są ale tylko wersje XGWidzę, że tam na wyspy to cała paleta dotarła tych Stelli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smudek Opublikowano 8 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2022 Bo 4000 bez M w ofercie jeszcze nie ma A literka M jaka pełni funkcję w FK ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krab Opublikowano 8 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2022 A literka M jaka pełni funkcję w FK ?Pojemność szpuli 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suli102 Opublikowano 8 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2022 (edytowane) Widzę, że tam na wyspy to cała paleta dotarła tych Stelli To nie moja zdjęcie z japońskiej aukcji tylko .Chociaż korci żeby ja kliknąć???????????? Edytowane 8 Kwietnia 2022 przez suli102 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elmo Opublikowano 8 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2022 Ciekawy material - z polskimi napisami 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cristovo Opublikowano 8 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2022 (edytowane) 42:20 i dalej.....a myślałem, że tylko ja jestem przewrażliwiony Edytowane 8 Kwietnia 2022 przez cristovo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 9 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2022 ... jak nawine linkę, to pokaże A teraz mogę pokazać wersję że szpula yumeya colt Sniper.Dla mnie 10/10. IMG20220408105148~2.jpgMoja lepsza połowa stwierdziła: PIĘKNA 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smokwelski Opublikowano 10 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2022 O kurza twarz. To mnie naprrawdę zdziwiło. To przecież podstawowy rozmiar! Łowię raczej żyłkami. Poczekam na najzwyklejszą "czwórkę". Choć ta M to prawdzie nie taka znów płytka. Podkładu nie trzeba by dawać, a 150 m 0,25 wejdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Onufry kocipała Opublikowano 11 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2022 O kurza twarz. To mnie naprrawdę zdziwiło. To przecież podstawowy rozmiar! Łowię raczej żyłkami. Poczekam na najzwyklejszą "czwórkę". Choć ta M to prawdzie nie taka znów płytka. Podkładu nie trzeba by dawać, a 150 m 0,25 wejdzie.To się Panie nie doczekasz bo takiego kolowrotka nie będzie Jedyne rozwiązanie to szpula od wersji xg która jest głęboka jak by Ci aż tak bardzo zależało Ta M-ka nie jest taka płytka jak by się mogło wydawać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi