Guzu Opublikowano 23 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2022 Jeśli after service będzie taki sam w EU jak w Japonii, to chcę go mieć. Daiwa deklaruje na swojej stronie .jp, dla zarejestrowanych posiadaczy specjalne programy serwisowe,konsultacje tel. i mailowe, aplikcje na tel..to wszystko, oczywiście obok technologii i materiałów, trochę tłumaczy cenę. Pojawią się tunningowe dodatki SLP Works, coś się dobierze i pewnie da się zrobić z tego jakiś gustowny sprzęcik.. no i LT 4000 - LT 5000C, waga 220g i 10 kg hamulca.Jakby Shimano dało na Europę program platinium, jak w USA...Zaraz zaraz i tak mam same Stelle 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RybkaWoleju Opublikowano 23 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2022 (edytowane) Platinium nie jest za darmo, robisz opłatę 30 $, przynajmniej tak było kiedyś, w tej chwili nie wiem ile sobie winszują.To że niby części są wymieniane na free to tylko tak się wydaję bo one są prawdopodobnie dla nich tanie jak barszcz i te 30 dolców to im pokrywa, nawet napęd do Stelli. (przynajmniej w większości)Rok temu kumpel utopił i musiał wymieniać napęd w Stelli FJ to zapłacił za części około 130zł co jest trochę ponad 30 dolców + wymiana.Nie ma nic charytatywnie. Edytowane 23 Stycznia 2022 przez RybkaWoleju 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mako Opublikowano 25 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2022 Mam Exist 1 generacji i szczerze jakoś żadna kolejna mnie nie urzekła..., a teraz jakoś patrzę na nowa Stellę :-) no chyba ze wyjdzie znów jakiś cukierek typu wersja Vintage od Daiwy itd to z chęcią przygarnę... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MatB Opublikowano 31 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2022 Czy ktoś pamięta jaka była cena wywoławcza po premierze za poprzednią wersję Daiwa Exist? Rozmiar obojętny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysztof1983 Opublikowano 31 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2022 Czy ktoś pamięta jaka była cena wywoławcza po premierze za poprzednią wersję Daiwa Exist? Rozmiar obojętny.3 tys z groszami Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysztof1983 Opublikowano 4 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2022 Są już dostępne w pl cena 4399[emoji23][emoji23][emoji23] Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MefistoFishing Opublikowano 25 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2022 2022 EU Exist LT 2500 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karpiu95 Opublikowano 25 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2022 No ładny skurwesyn 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 25 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2022 (edytowane) Dzięki za real fotoJednak takie zdjęcia dużo wnoszą. Ramię kabłąka bez śruby mocującej rolkę...robi wrażenie Edytowane 25 Marca 2022 przez Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 25 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2022 No przecie jest. Tylko od zadka strony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 25 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2022 (edytowane) No przecie jest. Tylko od zadka strony Ale jest inaczej niż wszędzie Niemniej jednak dla mnie 18 exist ładniejszy Edytowane 25 Marca 2022 przez Guzu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dyliog Opublikowano 25 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2022 Bajeczny kręcioł, tylko ta cena... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 25 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2022 Jaką funkcję spełnia kryza u podstawy szpuli?, przypomina to okapnik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
golsyl1980 Opublikowano 25 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2022 Wygląda na kołnierz wzmacniający tą ażurowaną część. Chyba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 25 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2022 (edytowane) Wygląda na kołnierz wzmacniający tą ażurowaną część. Chyba.Akurat szpula tego egista nie jest ażurowa... Edytowane 25 Marca 2022 przez guciolucky Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MefistoFishing Opublikowano 25 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2022 Dzięki za real fotoJednak takie zdjęcia dużo wnoszą. Ramię kabłąka bez śruby mocującej rolkę...robi wrażenieno tak...śrubek brak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MefistoFishing Opublikowano 25 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2022 Bajeczny kręcioł, tylko ta cena...Nie przesadzajmy...wersja EU kosztuje 3300 zł...więc przy obecnych cudach cenowych wzrost jest niewielki 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MefistoFishing Opublikowano 25 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2022 Akurat szpula tego egista nie jest ażurowa...no tak ale jest lekka jak piórko...więc być może taki pierścień wzmacnia szpulkę ale ja nie jestem inżynierem daiwy....Kultura pracy za równo exista jak i Stelli jest jakby podobna...nie można powiedzieć, że jeden nokautuje praca drugiego...rotor na żywo wygląda fenomenalnie...jedynie szpula jest jakaś taka goła....mam podejrzenie, że jakby dać szpulkę od wersji 2018 to wówczas by to był strzał w 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 25 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2022 Początkowo też tak myślałem ale chyba designer mógłby to zaproponować od wewnątrz gdyby chodziło tylko o wzmocnienie? Trochę mi to przypomina to kopnięty kociołek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krab Opublikowano 25 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2022 Nie przesadzajmy...wersja EU kosztuje 3300 zł...więc przy obecnych cudach cenowych wzrost jest niewielki Nigdzie nie widziałem oferty za 3.300 zł… Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dyliog Opublikowano 26 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2022 Ten kołnierz może zmniejszać ryzyko zawinięcia linki pod szpule. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
golsyl1980 Opublikowano 26 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2022 (edytowane) . Edytowane 26 Marca 2022 przez golsyl1980 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 26 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2022 Jaką funkcję spełnia kryza u podstawy szpuli?, przypomina to okapnik?Kuba bardziej kołnierznik, nakładasz na żołnierza, łapiesz palcem wskazującym i kciukiem i rozwijasz. W dzisiejszych czasach w internecie pełno dezinformacji rozsiewanej przez troli Szimana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysztof1983 Opublikowano 26 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2022 Dzięki za wyczerpujące info. Nawet znalazłem, który sklep ma na stanie.o jaki to sklep ma na stanie ??? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krab Opublikowano 26 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2022 o jaki to sklep ma na stanie ??? Nie wymienię nazwy, by nie być posadzonym o kryptoreklamę. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi