Gość Umbra Opublikowano 7 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia (edytowane) Czyli nie ma co liczyć na upadek złodziejstwa i oszustwa...Nie wiem czy to pisałem na tym forum czy innym... U mnie zarybienie to wygląda tak:Przyjeżdża rybowóz z szczupakami (takie już trochę większe, 30cm)Rozkładają rękaw I otwierają komoryRobią parę fotek, podpisują kartkę Składają się i wywożą ryby gdzies indziej (a przynajmniej tak słyszałem od znajomego - na jakiś staw prywatny prezesa) EDIT: nie wiem jak akurat to wygląda w innych kołach, ale w moim które opiekuje się dwiema wodami to dokładnie jak opisałem EDIT2: ale na pozostałych wodach tego okręgu też bezrybie kompletne, więc w sumie "bez znaczenia" Edytowane 7 Kwietnia przez Umbra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RBTS Opublikowano 7 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia Powiem wam w OM dzieje się.Możesz nieco rozwinąć, tak by ta informacja miała jakiś sens? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi