jacavip Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Witam, ostatnio nabyłem używanego Twin Powera 4000 FA. Mechanicznie wszystko extra jedynie z aspektów wizualnych ma trochę styrany gumowy uchwyt korbki. I tu moje pytanie, czy jest jakaś szansa żeby samą tą część dokupić lub czy są jakieś pasujące zamienniki, no i czy wielkim problemem jest wymiana tej części na własną rękę? Ewentualnie jeśli ktoś ma na sprzedaż to chętnie odkupię.Pisałem już do Mefista ale brak odzewu. Pozdrawiam,jacavip Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2012 A może to jest sposób http://www.jerkbait.pl/forum/index.php?t=msg&th=13182&am p;prevloaded=1&&start=280 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacavip Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2012 dzięki @popper, może i jest to jakaś myśl.Zaraz piszę priv. do Piotra bo umyśliłem sobie rękojeść z pianki w kształcie jak oryginał ciekawe czy jest to do zrobienia i jakie wyjdą koszty.pzdr,jacavip Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi