Skocz do zawartości
  • 0

Co o trollingu

bodzios51

Pytanie

Witajcie Koledzy Trollingowcy .Z przykroscia stwierdzam ze sklepy wedkarskie w Trojmiescie pod katem akcesoriow do trollingu absolutnie nie sa zaopatrzone.Widocznie jest nas zamalo.Jezeli tak niejest to na tym forum przeprosze kazdy sklep ,ktory posiada to co potrzebuje,pod warunkiem ,ze wczesniej nie sprowadze tego co potrzebuje z zamiedzy.bodzios.

15 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

Cześć.

Myślę, że niedługo możesz zostać miło zaskoczony, ponieważ jedna z naszych krajowych firm będzie od tego roku dystrybuować sprzęt trollingowy kanadyjskiej firmy Scotty. :D

Sprzęt ma pojawić się w sklepach w okolicach kwietnia.

Jednak jeżeli masz możliwość sprowadzenia sprzętu z Usa, to polecam Cabela'sa. Tam znajdziesz wszystko do trollingu. :D

• 0

Nie wiem,w co sie bawisz,czy caly czas uprawiasz wedkarstwo w pelnej gamie.Ja do tej pory uprawialem wszystkiego po troche a teraz wbijam sie w trolling.Zaluje ,ze nie przewidzialem tego wczesniej,bo sprzetu mialbym pod dostatkiem.Szewska pasja mnie ogarnia jak nie moge czegos kupic.Dzieki,pozdrawiam bodzios.

• 0

Czesc Tornado.czyzbys juz wrocil z Raichu?Przyjacielu czekalem na kontakt z Toba.Zgodnie z obietnica ukonczylem prace nad Twoim pomyslem .Stary ,zrobilem to.Ta mysl okazala sie genialna.Calosc bez ciezarka wazy kilogram,w 100% stal nierdzewna,niesamowita wprost moc i mysle ze taka sama bedzie funkcjonalnosc.Kolego ja juz To mam. Chciałbym umieścić link do filmiku, który zrobilem na moim poscie (Coś o trollingu) żeby kazdy mógł sobie zobaczyc jak to dziła itd. Z tym, ze jestem nowicjuszem na forum i brakuje mi wiedzy w dziedzinie technicznej tego wszystkiego - czy wiesz na jakiej zasadzie umieszcza sie filmiki, czy jak wolisz adresy zeby sobie taki filmik sciągnac aby mozna było odtworzyc na komupetrze?

Umieszczenie zdjęcia to jedno a jeśli chodzi o pliki audio to potrzebuje wskazówek. Czy moze masz juz rozeznanie odnosnie mojego kijka do trola? Pozdrawiam Wszystkich bodzios.

• 0

Bodzios jestem doma;co do PC to jestem taki sam gamoń jak Ty podajesz.Trafiłem w Nimczech na parszywą pogode załatwiałem sprawy zawodowew i do domu śnieg deszcz wiatr skutecznie wybiły mi z głowy chadzanie po sklepach za pare dni jade spowrotem.

Ale rozpatrzył bym oferte Żbika bo ja napewno ją łykne.co do windy to się pochwal musi być cudo,moje są w robocie pobiją Cannona :lol: jak wsadzić zdjątka to do kolegów na forum to są spece od tych spraw.Ciesze się ze mój pomysł Ci się spodobał.

Pozdrawiam Tornado

• 0

Witam Bodzios a Ty nie masz wiary w naszych sprzedawców na tacy Ci podali wędki telefony i jeszcze zapraszają na pogawędke,ful serwis.jak dostaniesz kiją to się podziel wrażeniami,mie też czeka wizyta u Żbika tylko moja gablota jakoś ma opory z jazdą na wschód mimo że w Łodzi bliscy koledzy mieszkąją.Dawaj te zdjęcia może i ja coś pokukam w twoich patentach :lol: Pozdrawiam Ciebie i Żbika za szybką reakcje.