Grafi1980 Opublikowano 23 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2022 WitamChciałbym dopytać bardziej doświadczonych kolegów w temacie mojego pierwszego projektu.Jestem na etapie strugania. Napiszcie co jest dobrze a co byście zmienili. Woblery mają być na szczupaka.Liczę na jakieś podpowiedzi i rady... Z góry dzięki i pozdro... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szysz00nia Opublikowano 2 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2022 WitamChciałbym dopytać bardziej doświadczonych kolegów w temacie mojego pierwszego projektu.Jestem na etapie strugania. Napiszcie co jest dobrze a co byście zmienili. Woblery mają być na szczupaka.Liczę na jakieś podpowiedzi i rady... Z góry dzięki i pozdro...ja bym powiększył otwór na drut by wrzucić tam jeszcze ołowiu trochę by nie wiercić i nie dodawac roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi