Friko Opublikowano 23 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2022 Hej, chciałem zapytać czy ktoś na forum robi taką cienką / płaską gumkę do dropshota imitującą rybkę, mówiąc wprost podróbkę niemieckiej finesse filet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 23 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2022 U Jaś ktoś to robił pod nazwą żyletka tylko nie pamietam kto Cyprys ? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 23 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2022 (edytowane) 6cm Edytowane 23 Stycznia 2022 przez cyprys19 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 23 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2022 No i jest Iras tez chyba takie odlewa Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bob74 Opublikowano 23 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2022 Hej, chciałem zapytać czy ktoś na forum robi taką cienką / płaską gumkę do dropshota imitującą rybkę, mówiąc wprost podróbkę niemieckiej finesse filet ... Paweł jest na bieżąco, jak widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Werem Opublikowano 23 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2022 Cyprys, a masz je dostępne teraz? No i oczywiście w jakiej wielkości. ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delbanka Opublikowano 23 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2022 Cyprys, a masz je dostępne teraz?No i oczywiście w jakiej wielkości. też byłbym zainteresowany... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 23 Stycznia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2022 wielkośc z tego co wiem jest jedna - 6 cm natomiast kolory mogą być różne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiur Opublikowano 11 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2022 Ta ukleja dała mi pierwszego i największego okonia w sezonie a kilka spadło. Gdzieś później szkoda mi było je posyłać w zaczepy. Ale ta żyletka robi robotę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sinopapużasty Opublikowano 12 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2022 Potwierdzam, że te Cyprysowe żyletki są bardzo łowne:-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi