Krzyn Opublikowano 24 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2022 Witam. Jakie haki stosujecie do Westina shad teez slima 14cm? 7/0 czy 8/0? Dzięki z góry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszpachalski Opublikowano 24 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2022 7:0 lub 8:0 zależy jaki mam pod ręka ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kozi81 Opublikowano 24 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2022 A nie lepiej 4-5/0 + mała dozbrojka z kotwy 6 lub 4? Mi przynajmniej tak się najlepiej sprawowalo takie uzbrojenie choć teraz używam wkrętki z kotwą 4 i taką samą na drucie przy ogonki. Ryby nie spadają A guma bardzo naturalne pracuje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JarekCh Opublikowano 24 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2022 A nie lepiej 4-5/0 + mała dozbrojka z kotwy 6 lub 4? Mi przynajmniej tak się najlepiej sprawowalo takie uzbrojenie choć teraz używam wkrętki z kotwą 4 i taką samą na drucie przy ogonki. Ryby nie spadają A guma bardzo naturalne pracujemasz może jakaś fotkę? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JarekCh Opublikowano 24 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2022 (edytowane) masz może jakaś fotkę? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalkchodzi mi o zbrojenie przy ogonie(już znalazłem w sieci,dzieki) Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Edytowane 24 Stycznia 2022 przez JarekCh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid75 Opublikowano 25 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2022 3/0 lub 4/0 Nie ma problemu z wcinaniem. Przynęta zazwyczaj ładuje zgięta wpół w pysku ryby. Co nie jest możliwe przy dlugim haku Wysłane z mojego SM-G998B przy użyciu Tapatalka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin186 Opublikowano 25 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2022 Optymalny rozmiar to 5/0,w zupełności wystarczy w ostateczności z dozbrojką choć niekoniecznie. 7/0-8/0 zbytnio usztywni gumę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz1000 Opublikowano 25 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2022 Optymalny rozmiar to 5/0,w zupełności wystarczy w ostateczności z dozbrojką choć niekoniecznie. 7/0-8/0 zbytnio usztywni gumę.Też stosuje 4,0 lub 5,0 i jest OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzyn Opublikowano 25 Stycznia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2022 (edytowane) Nie ma 'slepych' brań z hakiem tak blisko głowy? zacinają się ryby bez problemu? Edytowane 25 Stycznia 2022 przez Krzyn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid75 Opublikowano 28 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2022 Nie ma 'slepych' brań z hakiem tak blisko głowy? zacinają się ryby bez problemu?Puste brania oczywiście sie zdarzają, ale to jakbyś nie uzbroił to ryba zawsze zawsze sobie znajdzie miejsce, żeby zrobić nam na złość i ugryźć w miejsce gdzie akurat nie ma haka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi