dyliog Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2012 WitamJestem z okolic Gorzowa Wielkopolskiego i chciałbym się wybrac nad Odre na szczupaki (bo u nas to licho tego roku )...Czy ktoś z Was mógłby polecic mi dobre i w miare dostępne łowiska na Odrze w okolicach Kostrzyna ? Chodzi mi o to żeby dojazd był mało skomplikowany i żeby było gdzie auto zostawić niedaleko rzeki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J A Z Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Szumiłowo i Kaleńsko - autem zajeżdżasz na główki. Trzepać te zębacze u Szpiega, na pewno się ucieszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2012 ...będzie miał chłopaczyna mniej strat w pudełkach klenio-jaziowo-boleniowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2012 WitamJestem z okolic Gorzowa Wielkopolskiego i chciałbym się wybrac nad Odre na szczupaki (bo u nas to licho tego roku )...Czy ktoś z Was mógłby polecic mi dobre i w miare dostępne łowiska na Odrze w okolicach Kostrzyna ? Chodzi mi o to żeby dojazd był mało skomplikowany i żeby było gdzie auto zostawić niedaleko rzeki ? Kaleńsko i od strategicznej w gore znacznie mniejsza presja niż w dół albo jechać na porzecze ale to już SR Regalica ale chyba warto ludzi jakby mniej, ewentalnie Postomia ale na niej w tym roku słabo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dyliog Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Dzęki wielkie.No właśnie na Postomię niedaleko Słońska się miałem wybrać ale już mnie słuchy doszły, że jest słabo...A na tym odcinku Odry jakich głębokości się moge spodziewać i jakiej gramatury jigów najlepiej używać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2012 roznie ale od 10 do 25 gram powinno wystarczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN FILIPOWICZ Opublikowano 12 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2016 Witam.Od początku sierpnia będę 2 tygodnie w wyżej wymienionych okolicach. Nastawiam się na klenio-jazie. Prosiłbym o info, na prive, o ewentualnych miejscówkach ;) .Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chojny83 Opublikowano 12 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2016 Jeżeli się nie mylę, to powinno być Kostrzyna Jeżeli jestem w błędzie, przepraszam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popeye Opublikowano 12 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2016 Mnie kostrzyniaki nauczyły w dupie czy w dupiu- W Kostrzynie czy w Kostrzyniu Tu i tam połowisz. Wody sporo. Jest w czym wybierać. Mięsiarzy też multum 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi