witek Opublikowano 22 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2007 http://www.wcwi.pl/index.php?option=com_simpleboard&Item id=207&func=view&catid=4&id=44831 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 rognis_oko Opublikowano 23 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2007 Możesz podać jakieś bliższe szczegóły tego linku, bo nie mogę się zalogować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Maciejowaty Opublikowano 23 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2007 Do pasjonatów Szwecji i Norwegii... - 22.03.2007 19:35 ... już niedługo ruszy Wędkarskie Biuro Podróży www.stefanfishingtour. (do admina: nie poprawiać na razie) .Jeszcze tylko formalności i porządki z bazą danych. Ceny baaaardzo konkurencyjne. W tej chwili w bazie jest ponad 2 tys. miejscówek na każdą kieszeń. . Jeziora, szkiery, fiordy...... Szczupaki, okonie, sandacze, dorsze, czarniaki i inne potwory...Ale to wszystko w bardzo niedalekiej przyszłości. A na razie kontakt na priv. WCWI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 rognis_oko Opublikowano 23 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2007 Tak, już to zobaczyłem Powiem szczerze, że wszystko pięknie, ale nieco razi mnie tekst o ponad 2 tysiącach miejscówek, które będzie proponowała firma.Z tego co się orientuję to żadna z największych i znanych firm turystyki wędkarskiej w Polsce, nie ma w swojej ofercie nawet 1/4 ilości miejsc, o której piszesz.Przeglądając ofery zagranicznych firm turystyki wędkarskiej, także nie spotkałem się z tak OGROMNĄ ofertą... Mam pytanie, które zadaję wszystkich firmom turystyki wędkarskiej. Tak sprawdzam wiarygodność.W ilu miejscach (z tych domniemanych 2 tysięcy) byłeś osobiście, które sprawdziłeś osobiście, w których łowiłeś i miałeś dobre wyniki pozwalające zachęcić wędkarzy do wyjazdu? p.s.proszę nie odebrać tego jako atak. Dbając o dobro użytkowników naszego forum, chciałbym po prostu wiedzieć na czym stoimy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 witek Opublikowano 23 Marca 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2007 @rognis,przepraszam ale ja nic nie napisałem o ofercie w bazie jest ponad 2 tys. miejscówek na każdą kieszeń Na ofertę przyjdzie czas. Na razie te miejsca z bazy danych przechodzą lub przeszły w latach poprzednich weryfikację.I tylko takie miejsca znajdą się w ofercie.A na szczegóły jeszcze za wcześnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 rognis_oko Opublikowano 23 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2007 Ok. Dziękuję za odpowiedź.To rozumiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Maciejowaty Opublikowano 23 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2007 Im wiecej będzie firm ogranizujacych wyjazdy tym lepiej dla nas,klientow Czekamy na konkrety i super atrakcyjne ceny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
witek
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi