Skocz do zawartości
  • 0

Do miłośników Szwecji i Norwegii

witek

6 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

Do pasjonatów Szwecji i Norwegii... - 22.03.2007 19:35

... już niedługo ruszy Wędkarskie Biuro Podróży www.stefanfishingtour. (do admina: nie poprawiać na razie) .Jeszcze tylko formalności i porządki z bazą danych. Ceny baaaardzo konkurencyjne. W tej chwili w bazie jest ponad 2 tys. miejscówek na każdą kieszeń. . Jeziora, szkiery, fiordy...... Szczupaki, okonie, sandacze, dorsze, czarniaki i inne potwory...Ale to wszystko w bardzo niedalekiej przyszłości. A na razie kontakt na priv.

WCWI

• 0

Tak, już to zobaczyłem :D

Powiem szczerze, że wszystko pięknie, ale nieco razi mnie tekst o ponad 2 tysiącach miejscówek, które będzie proponowała firma.

Z tego co się orientuję to żadna z największych i znanych firm turystyki wędkarskiej w Polsce, nie ma w swojej ofercie nawet 1/4 ilości miejsc, o której piszesz.

Przeglądając ofery zagranicznych firm turystyki wędkarskiej, także nie spotkałem się z tak OGROMNĄ ofertą...

Mam pytanie, które zadaję wszystkich firmom turystyki wędkarskiej. Tak sprawdzam wiarygodność.

W ilu miejscach (z tych domniemanych 2 tysięcy) byłeś osobiście, które sprawdziłeś osobiście, w których łowiłeś i miałeś dobre wyniki pozwalające zachęcić wędkarzy do wyjazdu?

p.s.

proszę nie odebrać tego jako atak. Dbając o dobro użytkowników naszego forum, chciałbym po prostu wiedzieć na czym stoimy.

• 0

@rognis,

przepraszam ale ja nic nie napisałem o ofercie ;)

w bazie jest ponad 2 tys. miejscówek na każdą kieszeń

Na ofertę przyjdzie czas. Na razie te miejsca z bazy danych przechodzą lub przeszły w latach poprzednich weryfikację.

I tylko takie miejsca znajdą się w ofercie.

A na szczegóły jeszcze za wcześnie...