krkrzysztof Opublikowano 27 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2022 witam, mam pytanie, jaki klej do majsterkowania przy wędkach może zastąpić Distal ? Zawsze używałem jak trzeba było coś skleić naprawdę solidnie zwłaszcza wersja Clasic była supermocna. Ostatnio miałem zamiar coś skleić i się okazało że mój Distal się skończył a kupić nigdzie się nie da , nie wiem nie produkują czy jak. Poxipol za szybko gęstnieje i nie wnika tak dobrze jak Distal Clasic - Tak mi się wydaje. Co polecacie zamiast Distalu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 27 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2022 (edytowane) https://www.google.pl/url?sa=t&source=web&rct=j&url=http://jerkbait.pl/topic/49346-jaki-klej/&ved=2ahUKEwi9u-qEmNL1AhXsiIsKHf3fDiAQFnoECAQQAQ&usg=AOvVaw3CHQC-xCMiEFo3GN2LzR3_ Epoksydy dwu składnikowe, ale lepiej o to podpytaj rodbuilderow. Edytowane 27 Stycznia 2022 przez Sławek Nikt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krkrzysztof Opublikowano 27 Stycznia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2022 tam jest głównie o klejeniu korka, uchwytu a mi chodzi o wklejenie np pełnej szczytówki do spina albo wklejenie spigota itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fox mulder Opublikowano 27 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2022 tam jest głównie o klejeniu korka, uchwytu a mi chodzi o wklejenie np pełnej szczytówki do spina albo wklejenie spigota itp. UHU 300 a później reszta świata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek1969 Opublikowano 27 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2022 Technicquoll dwuskłądnikowa żywica epoksydowa- Stelaże i stery wklejam kilka lat, identyczny jak distal(żywica dwuskładnikowa) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarny1 Opublikowano 27 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2022 jak ci wcześniej kolega napisał - uhu 300 jest idealny:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krkrzysztof Opublikowano 28 Stycznia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2022 dziękuję za podpowiedź, zamówiłem UHU 300 i czekam , wypróbuje i napiszę. Ten Technicqll znalazłem tylko w opakowaniach 500+250, nie ma mniejszych ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek1969 Opublikowano 28 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2022 Kupuję 20+20ml w sklepie Jassam(budowlany) i OBI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi