Tomek TJ Opublikowano 11 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2018 Chyba tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 15 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2018 Wstawcie fotkę tego bolenia i w ten sposób się wyjaśni czy Darek to Darek... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 16 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2018 (edytowane) Jak już pisałem Daniel, kij popierdział na tym bolku co zaskutkowało wejściem ryby w tzw ucho i potem było już tylko brzdęk i po zabawie...Widzieliśmy go,- był olbrzymi. Co do miary.... hmm... ryba niemierzona, ale na Darku jeśli chodzi o miarę, można polegać,- nigdy nie zawyżył a wręcz przeciwnie.Chętnych do weryfikacji zdarzenia i wielkości ryby, polecam się skontaktować osobiście z Darkiem Duszą. Edytowane 16 Czerwca 2018 przez Rheinangler 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 16 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2018 Kontynuując, zna ktoś rekord w boleniu Darka? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 16 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2018 Ryba ta nie została wyjęta z wody,- przecież piałem o tym, chyba dość wyraźnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 17 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2018 ...ale o co chodzi ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 17 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2018 Arek pytam (wyraźnie) o rekord czyli rybę wyciagnieta i zmierzona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 17 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2018 Kontynuując, zna ktoś rekord w boleniu Darka?Tak,- Darek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 17 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2018 A ty przypadkiem nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 22 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2018 (edytowane) Lamiglas pozdrawia z przyszłości przesyłając katalog na 2019 Link do pliku Pdf usłużnie załączam https://cdn.shopify.com/s/files/1/2446/3301/files/2019_Lamiglas_Catalog.pdf?652632355709437467 Edytowane 22 Sierpnia 2018 przez Guzu 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 23 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2018 Z całą pewnością to sprawa podeszłego wieku ale najbardziej podoba mi się w tym katalogu to, co było w poprzednim i jeszcze wcześniejszym itd...A co jakoś pominąłem koncentrując się w kategorii szkła na innej marce. Dzięki Twojemu postowi Daniel przejrzałem nowy katalog i już wiem co zamówię 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaskader Opublikowano 30 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2018 (edytowane) Lamiglas GFW842mUzywa ktoś może tego lemiego? Pod co się to nada? Edytowane 30 Października 2018 przez Jano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysztof1983 Opublikowano 13 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2018 Lamiglas Infinity 2.8m 7-28gr...posiada ktoś kij na takim blanku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 13 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2018 a nie przypadkiem ??? ISS110MH 2.8m 2 7-25g 10-20lb 14.8mm 1.9mm 83g Fast Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysztof1983 Opublikowano 13 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2018 Tak ten kijek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysztof1983 Opublikowano 20 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2018 Coś cisza...nikt z chłopaków niema kijka na blanku jak wyżej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 20 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2018 Arku czyżby jakieś szkiełko czy ciepłe Gc1000. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 20 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2018 Tak Józek,- znasz mnie dobrze moje myśli po wstawieniu przez Daniela tego katalogu poleciały od razu w kierunku szkła Ale jak je troszkę rozkminiłem to jednak uznałem, że Seeker jest faktycznie "the best of the best" i zaniechałem zakupu.Nakupiłem ostatnio troszkę fajnego szkła i kilka szklano-węglowych kompozytów, więc i pewnie pora na remanent przyjdzie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 21 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2018 Czy nowe lepsze od starego? Musiałbyś mieć możliwość porównania, ale pewnie ponadczasową szklaną produkcję seekera póki co nic nie jest w stanie jeszcze przebić. Trend blanków konstrukcji lekkiej i slimowej zapewne wyklucza produkcję dobrego szklaka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 21 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2018 Myślę sobie tak Józek,- to co można było zrobić ze szkłem w nazwijmy to dotychczasowej formie, najlepiej udało się Seekerowi. Pewnie wynik ten zawdzięczają jak to zwykle bywa w tych dziedzinach zamówieniom z przemysłu zbrojeniowego (w przypadku Seekera to "żebra do śmigłowców")Równocześnie jestem przekonany, że "szkło" doszło do pewnego muru za którym wystąpi jakaś "rewolucja" w jego produkcji.Czy ją zrobi Lamiglas, St croix, Seeker, czy Krzysiek Zieliński jest mi co prawda nie obojętne, bo życzę tego najbardziej Krzyśkowi ale jestem pewny, ze to nastąpi.Czy będzie to dalej czyste szkło jak do tej pory czy wyrób szkło-podobny jak Krzyśkowy nano-flex ,- czas pokaże. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MatB Opublikowano 21 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2018 Dobry dzień! Cały czas poszukuję pomysłu na mój wielkorzeczny uniwersał. Jednym z typów jest GP1142MJ. Czy ktoś ma kij na tym blanku i może coś o nim powiedzieć. Będę wdzieczny za każde info bo mało o tym blanku znalazłem informacji. Głównie interesuja mnie jak on działa w dolnym cw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 21 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2018 Myślę sobie tak Józek,- to co można było zrobić ze szkłem w nazwijmy to dotychczasowej formie, najlepiej udało się Seekerowi. Pewnie wynik ten zawdzięczają jak to zwykle bywa w tych dziedzinach zamówieniom z przemysłu zbrojeniowego (w przypadku Seekera to "żebra do śmigłowców")Równocześnie jestem przekonany, że "szkło" doszło do pewnego muru za którym wystąpi jakaś "rewolucja" w jego produkcji.Czy ją zrobi Lamiglas, St croix, Seeker, czy Krzysiek Zieliński jest mi co prawda nie obojętne, bo życzę tego najbardziej Krzyśkowi ale jestem pewny, ze to nastąpi.Czy będzie to dalej czyste szkło jak do tej pory czy wyrób szkło-podobny jak Krzyśkowy nano-flex ,- czas pokaże.Wiadomym jest, że ja też życzę Krzyśkowi by wykonał taki blank, który spełni parametry seekera, na domiar jeżeli będzie lżejszy i estetycznie ładniejszy, były to nie lada sukces.Co sobie w wyrobie doda ewentualnie pomiesza to najmniej istotne, ważne by spełniało "parametry szklane", być może że nano-flex spełni pokładane w nim nadzieje. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 21 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2018 (edytowane) Dobry dzień! Cały czas poszukuję pomysłu na mój wielkorzeczny uniwersał. Jednym z typów jest GP1142MJ. Czy ktoś ma kij na tym blanku i może coś o nim powiedzieć. Będę wdzieczny za każde info bo mało o tym blanku znalazłem informacji. Głównie interesuja mnie jak on działa w dolnym cw.Panowie z Art-Rod twierdzą że oprócz koloru blanku niczym się nie różni ten model od swojego poprzednika z CP.Tak więc mogę coś napisać o nim bo łowię CP 1142MJCzyli w praktyce start od 4g, kleniowymi i brzanowymi wabiami łowi się już bardzo wygodnie.8-9 cm woblery typu minow w dalszym ciągu dają komfort i pełne możliwości zacięcia nawet w silnym nurcie.Obsługuje większość boleniowych wabi wyśmienicie!Co do gumy, w niewielkim uciągu można i 20g główką łowić i skutecznie zacinać, warunkiem jest lekkie uzbrojenie. Edytowane 21 Grudnia 2018 przez Rheinangler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MatB Opublikowano 21 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2018 Bardzo dziękuję. Czy masz jakieś porównanie do CD BRLXLS2120M? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 21 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2018 (edytowane) Bardzo dziękuję. Czy masz jakieś porównanie do CD BRLXLS2120M?Tak,- nie lubię CD poza seria Sunrise Edytowane 21 Grudnia 2018 przez Rheinangler 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi