guciolucky Opublikowano 10 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2019 Ja miałem tylko jednego XMG a był to 110 2M i nie pokochałem. Słabo rzucał, dolnik suchy jak wiór a dopełnieniem reszty wykończenie blanku w zasadzie bez wykończenia. Bezpłciowa mocna wędka, poprawna lecz bez żadnego szału. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek TJ Opublikowano 10 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2019 ten model był słaby ale 1142L był fajny i 1202M super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snup Opublikowano 10 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2019 Cześć Ktoś kojarzy realny zakres CP XSH1142M? Jakie gramatury obsłuży? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 10 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2019 (edytowane) Poskładałem niedawno , ale CP XSH 1202MT, ale niestety nie mam kiedy go obłowić - zima Edytowane 10 Lutego 2019 przez miramar69 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 11 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2019 (edytowane) Spoko, ptaszki dzisiaj ładnie śpiewały więc wiosna blisko. Nawet kartę wczoraj opłaciłem. Edytowane 11 Lutego 2019 przez Jozi 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysztof1983 Opublikowano 28 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2019 ISS110MH 2.8m 2 7-25g 10-20lb 14.8mm 1.9mm 83g Fast Panowie posiada ktoś kij na tym blanku?jakies opinie proszę? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 28 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2019 Przecież ponoć wędkę na takim blanku już masz i dobierałeś do niego kołowrotek. Miała być Stella lub Exist, wybrałeś Exista, bo lepiej będzie pasował. To jak to jest masz kij i nie masz kołowrotka, czy masz kołowrotek i nie masz kija? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysztof1983 Opublikowano 28 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2019 Niema jeszcze ani kija ani kołowrotka...wiec dlatego moje pytanie Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 28 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2019 Przecież wybrałeś Exista, brak w sprzedaży, czy zmiana na Stellę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysztof1983 Opublikowano 28 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2019 Maja być dostępne w czerwcu Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 28 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2019 Przecież już są dostępne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysztof1983 Opublikowano 28 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2019 Gdzie? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 28 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2019 Allegro, Mefisto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysztof1983 Opublikowano 28 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2019 Sklep w którym pytałem przekazał mi wiadomość ze będą dostępne w czerwcu a drugi do którego napisałem tez odpisał ze będą w czerwcu... Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 28 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2019 A co byś zrobił, jak by odpisali, że będzie dostępny w grudniu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysztof1983 Opublikowano 28 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2019 (edytowane) Kupiłbym na necie ...ale jest mi teraz nie potrzebny wiec mogę poczekac nawet do sierpnia Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Edytowane 28 Kwietnia 2019 przez krzysztof1983 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 28 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2019 (edytowane) Ma ktoś może tabelę parametrów starych blanków G1000? Kij był budowany w 2012. Jaki symbol będzie miał taki 2-składowy blank 7’0” 4-10lb? I co to był za materiał w blankach G1000? Edytowane 28 Lipca 2019 przez Żbiku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 28 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2019 (edytowane) Ma ktoś może tabelę parametrów starych blanków G1000? Kij był budowany w 2012. Jaki symbol będzie miał taki 2-składowy blank 7’0” 4-10lb? I co to był za materiał w blankach G1000?upss....... G1214 ? W ślad za : str. 4 https://issuu.com/emporiopesca/docs/lamiglas_catalog_2011 Edytowane 28 Lipca 2019 przez popper Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 28 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2019 Czyli seryjny model na tym blanku to G1214. Pytanie, czy sam blank ma taki sam symbol? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ms80 Opublikowano 30 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2019 Oznaczenie blanku takie: GFW 84 2ML 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 30 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2019 Oznaczenie blanku takie: GFW 84 2MLDzięki wielkie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 21 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2019 (edytowane) Panowie, napiszcie proszę pare słów na temat blanku ISS 1142ML. Starszy model, w kolorze chyba burgund/brąz (chyba, bo jest oskrobany ale resztki lakieru gdzieniegdzie pozostały, stad przypuszczenia). To chyba seria Infinity? Wpadł mi taki kij w ręce, nie ma opisu żadnego. Dowiedziałem sie, ze to właśnie powyższy model. Na sucho całkiem ciekawa konstrukcja. Taka dość nietypowa. Dziwnie mocny kij jak na modelowe 10lb... Rzutowo podobno nie najlepszy jeśli chodzi o odległości (opinia poprzedniego właściciela). Przetestować będę mógł niestety dopiero za miesiąc, stad chętnie przeczytam opinie posiadacza/użytkownika co i jak Edytowane 21 Września 2019 przez Żbiku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milijon Opublikowano 21 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2019 wydaje mi sie, ze to blank z serii Certified Pro, a dokladniej - XSH1142L, tutaj sa parametry: http://merricktackle.com/rodblank-pdfs/lamiglas-rod-blanks.pdf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 21 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2019 (edytowane) No tak od wczoraj dumam, czy to faktycznie Infinity ISS 1142ML... W necie wszędzie podają, ze ta seria miała blanki szlifowane i polerowane, jak G1000. A ten kij był na 100% lakierowany w kolorze bordo/brąz, bo zostały wyraźne ślady po lakierze (na zdjęciach widoczne jako cienkie linie). Oryginalny burgundowo/brązowy kolor potwierdził tez rodbuilder, który skrobał ten blank i przezbrajał ten kij. Edytowane 21 Września 2019 przez Żbiku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chub norris Opublikowano 21 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2019 (edytowane) To zapewne Lamiglas International Salmon/Steelhead.10-12 lat temu było w ramach tej budżetowej serii kilka blanków S&S, właśnie tak lakierowanych, dostępnych głównie w gotowych kijach (być może stąd konieczność skrobania przy przezbrojeniu). Materiał, zdaje się, G-200, cokolwiek to znaczy.W Art-Rod mieli swego czasu te blanki w ofercie, może pamiętają coś więcej. Edytowane 21 Września 2019 przez Marvin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi