robert74 Opublikowano 1 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2022 Witam,nie mogę dostać zapasowej szpuli do biomastera XT 4000.Czy z jakiegoś innego modelu będzie pasowała szpula? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19john92 Opublikowano 1 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2022 (edytowane) Prawdopodobnie od ultegry super ship będzie pasować. Edytowane 1 Lutego 2022 przez 19john92 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemow Opublikowano 2 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2022 Ultegra Xt, Twinek Xt, stary amerykański Sustain i jeszcze jeden model ale zapomniałem który :-)Zawsze było ciężko z tymi szpulami. Czasem na Olx się jakaś pojawia. To były czasy...szpula ważąca 120gram :-) Teraz to nie do pomyślenia he he :-) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert74 Opublikowano 2 Lutego 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2022 (edytowane) Dziękuję za pomoc. Edytowane 2 Lutego 2022 przez robert74 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemow Opublikowano 2 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2022 Od Ultegry super ship też. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Super Arek GT Opublikowano 2 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2022 (edytowane) Do Biomaster-a XT 4000 będą pasowały również szpule od Symetre FG 4000 i FH 4000.Przy czym osobiście celowałbym w szpule od tego pierwszego, a to z racji dostępności i niskiej wagi. Gdybyś reflektował, to wiem kto taką szpulę ma.. Edytowane 2 Lutego 2022 przez Arek X 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemow Opublikowano 2 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2022 Do Biomaster-a XT 4000 będą pasowały również szpule od Symetre FG 4000 i FH 4000.Przy czym osobiście celowałbym w szpule od tego pierwszego, a to z racji dostępności i niskiej wagi. Gdybyś reflektował, to wiem kto taką szpulę ma..Oooo. Właśnie o tym zapomniałem :-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert74 Opublikowano 2 Lutego 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2022 Do Biomaster-a XT 4000 będą pasowały również szpule od Symetre FG 4000 i FH 4000.Przy czym osobiście celowałbym w szpule od tego pierwszego, a to z racji dostępności i niskiej wagi. Gdybyś reflektował, to wiem kto taką szpulę ma..Ok, daj namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert74 Opublikowano 3 Lutego 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2022 Jakby ktoś miał na zbyciu szpulę do biomastera to proszę pisać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi