Skocz do zawartości

wędkarskie podróże promem i samolotem - 2022

Robert Dorado

Rekomendowane odpowiedzi

polfferies -  6 osób 2 auta, kolacja w cenie plus możliwość elastycznej zmiany terminu wyjazdu: 7800zł!!!

Dla porównania Stena Flexi, ze śniadaniem w jedną stronę brak kolacji w drugą: 5800 tyle, że dochodzi 2x5h jazdy oraz około 700-800za paliwo

Edytowane przez tomaszGD

I tak większość pojedzie, w tym ja. Niech wyobrażam sobie wyjazdu na szkiery zorganizowanego samolotem, choćby ze względu na fakt konieczności zabrania dużej ilości prowiantu.

Myślałem o wschodnim kierunku, ale tu dopiero robi się trudny temat.

I tak większość pojedzie, w tym ja. Niech wyobrażam sobie wyjazdu na szkiery zorganizowanego samolotem, choćby ze względu na fakt konieczności zabrania dużej ilości prowiantu.

Myślałem o wschodnim kierunku, ale tu dopiero robi się trudny temat.

Nie ma konieczności zabrania dużej ilości prowiantu, przez tydzień na "szwedzinie" nie zbankrutujesz, trochę wędlin możesz zabrać, Fakt , ze szkłem kicha.

Paczka 20-30 kg wysłana kurierem to nie jest duży koszt.

• Like 1

Ok, a jak mieszkam na wyspie?

Z czystej ciekawości - co zabierasz  i ile tego czegoś na tydzień ?

Bo kombinuję i nie umiem wykombinować. Jedynie mineralna po 3 butelki 1,5 l na dzień i ziemniaki mi jakoś umieją wyobrażenie zapełnić

Między lotniskiem a baza czekają mnie dwa promy (w tym jeden prywatny) i 400 km. Ekipa liczy 4 osoby, praktycznie każdy mieszka gdzie indziej.

Dla mnie za dużo kombinowania, jak to policze to bardziej opłaca mi się popracować i dołożyć do tej różnicy w cenie.

Nie ma konieczności zabrania dużej ilości prowiantu, przez tydzień na "szwedzinie" nie zbankrutujesz, trochę wędlin możesz zabrać, Fakt , ze szkłem kicha.

Gorzej, że aku nie weźmiesz. 50/50 że przejdzie jak sprytnie spakujesz. Chyba, że ktoś ma sposób na to to niech opisze.

Ja tu widzę dobry pomysł na business, zapewnić klientom wszystko to czego potrzebują, tak żeby tylko wsiedli do samolotu i cieszyli się z wędkowania.

Wysłane z mojego CLT-L29 przy użyciu Tapatalka

Edytowane przez MarCinFin
  • Like 5