Robert Dorado Opublikowano 10 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2022 Jest nowy cennik Polferries, czas przesiadać się na samoloty... 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kostom63 Opublikowano 14 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2022 Cześć, jest też nowy cennik Steny. Ja swoje bilety na czerwiec kupiłem 3 tyg temu. Zapłaciłem 2900 zł. Teraz to samo kosztuje 3500 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztof Opublikowano 14 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2022 a ja z kabiną w obie strony plus przyczepa z Rostoku do Trelleborga zapłaciłem 370 Euro też na czerwiec 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciiech Opublikowano 14 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2022 Chyba ich zawiało z tym cenami. Polferries do Nynesham wychodzi mi 3 k, kiedy rok temu było 2 k. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matiazay Opublikowano 19 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2022 Mi wychodzi z łódka 4 os i kajuty 5.2tys Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszGD Opublikowano 19 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2022 polfferies - 6 osób 2 auta, kolacja w cenie plus możliwość elastycznej zmiany terminu wyjazdu: 7800zł!!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matiazay Opublikowano 19 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2022 Dla oszczędności trzeba chyba będzie drałować autem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sailfish Opublikowano 19 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2022 TT-Line obiecuje, że poda ceny na lato do końca stycznia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TERMOS Opublikowano 19 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2022 O ile nie zmieni przed sezonem. Szwecje tez inflacja dopadla.Omicron szaleje, inflacja szaleje i jak tu zyc panie..... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszGD Opublikowano 20 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2022 (edytowane) polfferies - 6 osób 2 auta, kolacja w cenie plus możliwość elastycznej zmiany terminu wyjazdu: 7800zł!!!Dla porównania Stena Flexi, ze śniadaniem w jedną stronę brak kolacji w drugą: 5800 tyle, że dochodzi 2x5h jazdy oraz około 700-800za paliwo Edytowane 20 Stycznia 2022 przez tomaszGD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karkoszek Opublikowano 20 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2022 Może już nie chcą, abyśmy do nich na ryby jeździli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 20 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2022 Zawsze można samolotem i na miejscu brać wszystko. Przejrzałem własnie cennik samolotów i da się "tanio" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 20 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2022 Z wyjazdami ogólnie się słabo porobiło, albo ograniczenia covidowe a teraz dołożył się do tego wzrost cen. Czekamy na lepsze czasy które mogą nie nadejść. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 20 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2022 Prawda. Stwierdziłbym tylko, że lepsze czasy moim zdaniem nadejdą tylko gdy w naszych portfelach sie poprawi, bo na obniżki obecnych cen bym nie liczył zbytnio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciiech Opublikowano 20 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2022 I tak większość pojedzie, w tym ja. Niech wyobrażam sobie wyjazdu na szkiery zorganizowanego samolotem, choćby ze względu na fakt konieczności zabrania dużej ilości prowiantu. Myślałem o wschodnim kierunku, ale tu dopiero robi się trudny temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 20 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2022 Nie ma konieczności zabrania dużej ilości prowiantu, przez tydzień na "szwedzinie" nie zbankrutujesz, trochę wędlin możesz zabrać, Fakt , ze szkłem kicha. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 20 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2022 I tak większość pojedzie, w tym ja. Niech wyobrażam sobie wyjazdu na szkiery zorganizowanego samolotem, choćby ze względu na fakt konieczności zabrania dużej ilości prowiantu. Myślałem o wschodnim kierunku, ale tu dopiero robi się trudny temat. Nie ma konieczności zabrania dużej ilości prowiantu, przez tydzień na "szwedzinie" nie zbankrutujesz, trochę wędlin możesz zabrać, Fakt , ze szkłem kicha.Paczka 20-30 kg wysłana kurierem to nie jest duży koszt. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DanekM Opublikowano 20 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2022 Mam przeczucie graniczące z pewnością że dużym zainteresowaniem zaczną się cieszyć wędki typu travel. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciiech Opublikowano 20 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2022 Nie ma konieczności zabrania dużej ilości prowiantu, przez tydzień na "szwedzinie" nie zbankrutujesz, trochę wędlin możesz zabrać, Fakt , ze szkłem kicha. Ok, a jak mieszkam na wyspie? ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 20 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2022 Ok, a jak mieszkam na wyspie? Z czystej ciekawości - co zabierasz i ile tego czegoś na tydzień ?Bo kombinuję i nie umiem wykombinować. Jedynie mineralna po 3 butelki 1,5 l na dzień i ziemniaki mi jakoś umieją wyobrażenie zapełnić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciiech Opublikowano 20 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2022 Między lotniskiem a baza czekają mnie dwa promy (w tym jeden prywatny) i 400 km. Ekipa liczy 4 osoby, praktycznie każdy mieszka gdzie indziej. Dla mnie za dużo kombinowania, jak to policze to bardziej opłaca mi się popracować i dołożyć do tej różnicy w cenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matiazay Opublikowano 20 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2022 Nie ma konieczności zabrania dużej ilości prowiantu, przez tydzień na "szwedzinie" nie zbankrutujesz, trochę wędlin możesz zabrać, Fakt , ze szkłem kicha.Gorzej, że aku nie weźmiesz. 50/50 że przejdzie jak sprytnie spakujesz. Chyba, że ktoś ma sposób na to to niech opisze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarCinFin Opublikowano 20 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2022 (edytowane) Ja tu widzę dobry pomysł na business, zapewnić klientom wszystko to czego potrzebują, tak żeby tylko wsiedli do samolotu i cieszyli się z wędkowania. Wysłane z mojego CLT-L29 przy użyciu Tapatalka Edytowane 21 Stycznia 2022 przez MarCinFin 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 20 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2022 Zgłaszam się na testera. Testerowi jeszcze dopłacają 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarCinFin Opublikowano 20 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2022 Sam chętnie bym pomógł w testach [emoji6][emoji16] Wysłane z mojego CLT-L29 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi