Robert Dorado Opublikowano 2 Lutego 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2022 Orzesz orzeszku, nie wiedziałem że założyłem taki wątek.Ja leciałem z Bremy miałem kołowrotki w podręcznym (bez linek) i nawet nie spytali ale to był 2018...Wesoło było jak chodziliśmy po lotnisku w Buenos Aires z workiem 10kg skórek od pomarańczy które Mariusz miał przywiedź żonie żeby zrobiła marmoladę... cały czas myśleliśmy jak to wytłumaczyć celnikowi w Amsterdamie. Ostatecznie wylądowały w koszu.Dużego doświadczenia w Ameryce nie mam ale to specyficzne miejsce, policja zatrzymuje na stopa, przechodzisz przez bramki na odprawie z litrem spirytusu w ręce , samochód póki jedzie jest sprawny, okres ochronny dla ryb we wtorek i środę... Nie da się tego porównać z nami. Jak unia podpisze z nimi umowę o handlu bezcłowym wrócą do czasów kolonialnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Silesian Dream Opublikowano 12 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2022 Panowie, czy ktoś podpowie? Będę leciał samolotem z Polski do Niemiec. Czy da radę przetransportować w bagażu podręcznym kilka woblerów bez kotwic, szpulkę i korbkę do multiplikatora? Czy raczej mogą się czepiać i odpuścić temat? Będę wdzięczny za wszelkie info. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 13 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2022 Nie powinno być najmniejszego problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Silesian Dream Opublikowano 15 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2022 Nie było żadnego problemu. Dziękuje Ci bardzo za odpowiedź. [emoji106][emoji106] Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi