cyprys19 Opublikowano 1 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2022 CześćW związku z tym,że niewiele się ostatnio dzieje postanowiłem (za zgodą administracji) zorganizować konkurs na foto "Pstrąga lutego".Od tej chwili możecie tu wrzucać fotki pstrągów złowionych w tym miesiącu,Fotka ,która dostanie najwięcej polubień do końca miesiąca zostanie nagrodzona fajnym zestawem przynęt pstrągowych!Ostatniego dnia lutego ogłoszę zwycięzcę.UWAGA proszę o wyrazy uznania poprzez wciskanie "POLUBIEŃ",a wszelkie komentarze typu "gratki" czy "co to za kij" będą usuwane !Jeśli konkurs się spodoba i przyjmie kolejna edycja w marcu.ZAPRASZAM DO ZABAWY! 32 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajosik Opublikowano 2 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2022 Bardzo fajna inicjatywa ! W porozumieniu z Marcinem, dorzucam od siebie komplecik 3 pstrągowych woblerów JAGER 48 widocznych na fotografii niżej. Uwielbiam konkursy i liczę na Wasza aktywność, już przygotowuje seciki woblerów na kolejne edycje 27 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 2 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2022 (edytowane) Po ustaleniu z Marcinem jeszcze małe skromne co nieco i ja dorzucę do puli nagród ????.2sztuki Delbanek 4g i 5g. Edytowane 2 Lutego 2022 przez jacek.hetflaisz 22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. 1bartek115 Opublikowano 2 Lutego 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2022 Dzisiejszy piękny samiec 56cm 51 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat1404 Opublikowano 4 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2022 Nie taki dorodny jak kolegi wyżej ale +40Wysłane z mojego SM-G960F przy użyciu Tapatalka 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szydlos Opublikowano 5 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2022 Może być rybka której do lutego zabrakło tak niewiele bo w godzinkach liczyć można 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 7 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2022 Jeśli konkurs na zdjęcie pstrąga...to moja propozycja jest taka : 48 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lotalota Opublikowano 9 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2022 To i ja dodam swojego staruszka????????????. 42 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 9 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2022 Mój jeziorowiec z Bieszczadów. Złowiony dziś rano 34 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szydlos Opublikowano 9 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2022 To i ja dodam swojego staruszka.O człowieku Gratulacje ,to już pomnik przyrody jakiś .. WOW.. Ile ta rybka miała cm? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lotalota Opublikowano 10 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2022 (edytowane) 58 cm w ostatnim rzucie dnia . Dołek obłowiony a stał na wejściu jakieś 5m wyżej pod śmiesznym kołeczkiem. W pierwszej chwili myślałem że to ładny zielony. Piękny stary samiec, zdjęcie tego nie oddaje ale miał fajną kufę. I pływa dalej oby do szybkiego! Pozdrawiam wszystkich łowców! Edytowane 10 Lutego 2022 przez lotalota 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 21 Lutego 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2022 Koledzy czy nikt nie łowi pstrągów?Już niewiele dni pozostało do rozstrzygnięcia konkursu!Zapraszam również do "lajkowania" 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelG Opublikowano 24 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2022 Skoro tak zachęcasz to wstawię swojego pstrąga z lutego. Ryba ma 64 cm i została złowiona tak jak najlepiej lubię, czyli na woblera.Musiałem trochę rozmyć tło, bo na rzece i tak ogromna presja, jakiej nigdy nie widziałem. Pozdrawiam 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K-Pon Opublikowano 24 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2022 (edytowane) A co mi tam, zabawa to zabawa.... Tu mój sponiewierany ale PB jest - 61cm na gumkę. Edytowane 25 Lutego 2022 przez Jano 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrianjag Opublikowano 25 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2022 59 cm szczęścia pozdrawiam https://www.tiktok.com/@adrian_jag/video/7066773310490725637?is_from_webapp=1&sender_device=pc&web_id7068642569941665286 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 28 Lutego 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2022 Drodzy KOLEDZY ogłaszam ,że konkurs na pstrąga lutego wygrywa Kolega http://jerkbait.pl/user/59007-1bartek115/ ,który na chwilę obecną uzyskał najwięcej czyli 48 polubień! Koledze Bartkowi gratuluję zwycięstwa a pozostałym Kolegom przepięknych ryb!Serdecznie dziękuję za udział w konkursie, 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1bartek115 Opublikowano 1 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2022 Dziękuję wszystkim za wspólną rywalizację i oddane na mnie głosy.Pozdrawiam 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert91 Opublikowano 1 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2022 Gratulacje dla kolegi, ryba piękna i wygrana zasłużona. Wiem że to zabawa, w dodatku organizator ustala reguły, jednak jeśli kryterium to polubienia warto na przyszłość rozważyć zakończenie konkursu trochę później. Obecnie ryby złowione pod koniec miesiąca mają małe szanse na wygraną, po prostu za mało osób zdąży zobaczyć ich post. W żaden sposób nie chcę krytykować pomysłu, bo jest super i fajnie że nasi forumowi twórcy dodają takie smaczki dla społeczności. Pozdrawiam 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K-Pon Opublikowano 1 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2022 Bartek Super wynik i ryba kozak 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lotalota Opublikowano 4 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2022 Gratki dla zwycięzcy. Pomysł jak najbardziej pozytywny, A i wędkarsko mały challenge! Pozdrowionka i powodzenia w nestępnej edycji. Ja odwiedzę swojego staruszka ????????????! 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi