Skocz do zawartości

Pstrąg lutego - KONKURS!

cyprys19

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć

W związku z tym,że niewiele się ostatnio dzieje postanowiłem (za zgodą administracji) zorganizować konkurs na foto "Pstrąga lutego".

Od tej chwili możecie tu wrzucać fotki pstrągów złowionych w tym miesiącu,

Fotka ,która dostanie najwięcej polubień do końca miesiąca zostanie nagrodzona fajnym zestawem przynęt pstrągowych!

Ostatniego dnia lutego ogłoszę zwycięzcę.

UWAGA proszę o wyrazy uznania poprzez wciskanie "POLUBIEŃ",a wszelkie komentarze typu "gratki" czy "co to za kij" będą usuwane !

Jeśli konkurs się spodoba i przyjmie kolejna edycja w marcu.

ZAPRASZAM DO ZABAWY!

• Like 32

58 cm w ostatnim rzucie dnia . Dołek obłowiony a stał na wejściu jakieś 5m wyżej pod śmiesznym kołeczkiem. W pierwszej chwili myślałem że to ładny zielony. Piękny stary samiec, zdjęcie tego nie oddaje ale miał fajną kufę. I pływa dalej oby do szybkiego! Pozdrawiam wszystkich łowców!

Edytowane przez lotalota
  • Like 5

• 2 tygodnie później...

Drodzy KOLEDZY ogłaszam ,że konkurs na pstrąga lutego wygrywa Kolega http://jerkbait.pl/user/59007-1bartek115/  ,który na chwilę obecną uzyskał najwięcej czyli 48 polubień!

Koledze Bartkowi gratuluję zwycięstwa a pozostałym Kolegom przepięknych ryb!

Serdecznie dziękuję za udział w konkursie,

• Like 9

Gratulacje dla kolegi, ryba piękna i wygrana zasłużona.

Wiem że to zabawa, w dodatku organizator ustala reguły, jednak jeśli kryterium to polubienia warto na przyszłość rozważyć zakończenie konkursu trochę później. Obecnie ryby złowione pod koniec miesiąca mają małe szanse na wygraną, po prostu za mało osób zdąży zobaczyć ich post. W żaden sposób nie chcę krytykować pomysłu, bo jest super i fajnie że nasi forumowi twórcy dodają takie smaczki dla społeczności.

Pozdrawiam

• Like 6