Skocz do zawartości
  • 0

Garage Sale Vol. 7 - 2 kwietnia 2022 - Warszawa

Friko

Pytanie

Cześć  !  Siódma edycja wyprzedaży garażowej jerkbaita stała się faktem smile.png  Po długim okresie pandemicznej przerwy no i co tu kryć - w ciężkich czasach - dobrze się spotkać i pogadać, trochę pohandlować  i może przy okazji oderwać się mentalnie od "tego wszystkiego". Dlatego zapraszamy na spotkanie  2 kwietnia 2022 r.  Dla publiczności / kupujących wejście jest bezpłatne i bez żadnych ograniczeń -startujemy o godz. 9:00 a kończymy o 13:00.

Miejsce i formuła jak do tej pory,  MOSIR na ul. Polnej 7A w Warszawie, jak ktoś jeszcze nie kojarzy co to jest jerkbaitowy "garaż" to informacyjnie kilka linków do poprzednich edycji:

GARAGE SALE V3 Warszawa 24 marzec 2018 r. - Regulaminy, uwagi i spostrzeżenia na temat jerkbait.pl - jerkbait.pl - spinning, baitcasting, flyfishing

GARAGE SALE V5 CZYLI DZIEŃ SĘPA wink.png 23.03.2019 WARSZAWA!!! - Regulaminy, uwagi i spostrzeżenia na temat jerkbait.pl - jerkbait.pl - spinning, baitcasting, flyfishing

GARAGE SALE vol. 6! - termin: 2 październik 2021 r. - Regulaminy, uwagi i spostrzeżenia na temat jerkbait.pl - jerkbait.pl - spinning, baitcasting, flyfishing

post-45567-0-95373900-1646144049_thumb.jpg

WSTĘP DLA ZWIEDZAJĄCYCH JEST BEZPŁATNY !!!  MOŻNA PRZYJŚĆ Z DZIECKIEM, Z ŻONĄ, Z DZIEWCZYNĄ I NIE TRZEBA KUPOWAĆ ŻADNEGO BILETU WSTĘPU ANI NIKT NIE BĘDZIE CHCIAŁ ŻADNEJ KASY Z TYTUŁU ODWIEDZIN IMPREZY smile.png TO JEST SPOTKANIE TOWARZYSKIE A NIE JAKIEŚ TARGI I TAK TO TRAKTUJEMY - OKAZJA ŻEBY SIĘ SPOTKAĆ, POZNAĆ, PRZY OKAZJI POHANDLOWAĆ :)

pozdrawiam

Edytowane przez Friko
  • Like 10

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

Trudno napisać coś odkrywczego, więc podziękuję organizatorom za wzorową organizację i wszystkim pozostałym za stworzenie niepowtarzalnej atmosfery. Na przyszłość może, wzorem spotkania w Korsarzu, pomyślmy o identyfikatorach z forumowym nickiem. Z Łukaszem się minąłem, a chętnie bym pogadał.

• Like 3

• 0

I ja nic odkrywczego nie dopiszę jednakże ...

Panowie bardzo dziękuję za przybycie i spotkanie bo zobaczyć ludzi, których się nie widziało od miesięcy albo i dłużej to najbardziej wartościowa część takich spotkań.

Do zobaczenia nad wodą, na innych zlotach albo gdzieś indziej byleby się spotkać i porozmawiać.

Zakupy były dodatkiem choć jak zawsze na pewno były niezbędnie potrzebne ????

• Like 6

• 0

... siostra że mnie żadna, robiłem za pierwszą pomoc. U pacjenta oczy jak u angorki, objawy odwodnienia, kroplówką trzeba było potraktować. Po wzmocnieni funkcji życiowych pacjent oczekiwał kolejnych dawek...proces leczenia nie przewidywał dalszego dozowania... Dzięki za spotkanie [emoji123]

Wysłane z mojego Hammer_Energy_2 przy użyciu Tapatalka

• Like 6

• 0

To i ja się pochwalę. Pojechałem po przynęty i pomimo późnej pory na jaką dotarłem zakupiłem ciekawe woblerki.

post-65395-0-94973900-1648913218_thumb.jpg       post-65395-0-29829900-1648913226_thumb.jpg

Spotkałem też kolegów i doradzili mi abym kredyt wziął na patyka  wink.png  biggrin.png  Dobrych rad posłuchałem i tak oto jest smoczysko cool.png

post-65395-0-60667000-1648913243_thumb.jpg

• Like 2

• 0

Trudno napisać coś odkrywczego, więc podziękuję organizatorom za wzorową organizację i wszystkim pozostałym za stworzenie niepowtarzalnej atmosfery. Na przyszłość może, wzorem spotkania w Korsarzu, pomyślmy o identyfikatorach z forumowym nickiem. Z Łukaszem się minąłem, a chętnie bym pogadał.

Macius na stolikach byly karteczki czyj ten stragan.u mnie tylko był niepełny napis bo brakowalo pan.pisalo tylko gżybek.i Oba organizatory zwalali wine jeden na drugiego kto nie dopilnowal.ale bylo git.pisze się za rok jak dożyje.
  • Like 2

• 0

A za rok, tak jak i teraz, będzie napisane przez piszących. Krzysiu, sorki Panie Krzysiu (pamiętaj aby Pan było z wielkiej litery) musisz zmienić nick na forum: @ Pan (koniecznie z wielkiej litery) tylko dalej jak? gżybek czy Gżybek? Trudne decyzje przed Tobą  :P  :D  :D  :D

• 0

Macius na stolikach byly karteczki czyj ten stragan.u mnie tylko był niepełny napis bo brakowalo pan.pisalo tylko gżybek.i Oba organizatory zwalali wine jeden na drugiego kto nie dopilnowal.ale bylo git.pisze się za rok jak dożyje.

To nie moja ręka! Tak nas w szkole Krzysiu uczyli ;)