Skocz do zawartości
  • 0

Garage Sale Vol. 7 - 2 kwietnia 2022 - Warszawa

Friko

Pytanie

Cześć  !  Siódma edycja wyprzedaży garażowej jerkbaita stała się faktem smile.png  Po długim okresie pandemicznej przerwy no i co tu kryć - w ciężkich czasach - dobrze się spotkać i pogadać, trochę pohandlować  i może przy okazji oderwać się mentalnie od "tego wszystkiego". Dlatego zapraszamy na spotkanie  2 kwietnia 2022 r.  Dla publiczności / kupujących wejście jest bezpłatne i bez żadnych ograniczeń -startujemy o godz. 9:00 a kończymy o 13:00.

Miejsce i formuła jak do tej pory,  MOSIR na ul. Polnej 7A w Warszawie, jak ktoś jeszcze nie kojarzy co to jest jerkbaitowy "garaż" to informacyjnie kilka linków do poprzednich edycji:

GARAGE SALE V3 Warszawa 24 marzec 2018 r. - Regulaminy, uwagi i spostrzeżenia na temat jerkbait.pl - jerkbait.pl - spinning, baitcasting, flyfishing

GARAGE SALE V5 CZYLI DZIEŃ SĘPA wink.png 23.03.2019 WARSZAWA!!! - Regulaminy, uwagi i spostrzeżenia na temat jerkbait.pl - jerkbait.pl - spinning, baitcasting, flyfishing

GARAGE SALE vol. 6! - termin: 2 październik 2021 r. - Regulaminy, uwagi i spostrzeżenia na temat jerkbait.pl - jerkbait.pl - spinning, baitcasting, flyfishing

post-45567-0-95373900-1646144049_thumb.jpg

WSTĘP DLA ZWIEDZAJĄCYCH JEST BEZPŁATNY !!!  MOŻNA PRZYJŚĆ Z DZIECKIEM, Z ŻONĄ, Z DZIEWCZYNĄ I NIE TRZEBA KUPOWAĆ ŻADNEGO BILETU WSTĘPU ANI NIKT NIE BĘDZIE CHCIAŁ ŻADNEJ KASY Z TYTUŁU ODWIEDZIN IMPREZY smile.png TO JEST SPOTKANIE TOWARZYSKIE A NIE JAKIEŚ TARGI I TAK TO TRAKTUJEMY - OKAZJA ŻEBY SIĘ SPOTKAĆ, POZNAĆ, PRZY OKAZJI POHANDLOWAĆ :)

pozdrawiam

Edytowane przez Friko
  • Like 10

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

... błogosławieni są Ci, którzy szukają... ;)  Pytanie do Huberta, szkoda, że go kwiecień-plecień załatwił i nie dojechał.

Z tego co wiem, 2/3 z blanku muchowego, szkło, jak widziałeś, klasa 5 ? Zapytaj @HaDe o szczegóły. Mi podpasował z Airy Red . 

Drobny meke up , jaki bym wprowadził, to omotki w kolorze amarantowym, taki historyczny wtręt, dokładnie kawaleryjski...

• 0

Matko Bosko ! Sławkowy ! U kogo się uchował ?

Lepiej byś coś napisał o tej białej wędeczce, może Kamil ma jeszcze ten blank gdzieś

Sławkowy się uchował u kolegi, z którym przegadałeś pół GS-u. Żeby było zabawniej, najprawdopodobniej wrócił do domu z kolejnymi dwoma. Jeśliś w potrzebie, zgadnij kto to i wal na priv.
  • Like 1

• 0

Ja to jestem prosty chłopak z takiej małej wyspy w Pułtusku i dużych wymagań nie mam. Ale skusiłem się na wymiankę z Arturem @Artuditu za jego piękny wobler z detalami jak malowanymi pod mikroskopem i wcześniej już zamówiłem moją ukochaną P-Line x4 od @psulka. Na koniec, zdążyłem jeszcze z jedną zachcianką bo jak kij ma 3m i taki wyrzut, to jest duże prawdopodobieństwo, że zmieni właściciela na Pjotera. I tego ostatniego nie mogę się doczekać na testy nad wodą. Blank wygląda na mocny, głęboko się ładuje, a przelotki jak na dużą rzekę startują od dwustopkowej. Wygląda jak wiślana wersja mojego ukochanego DAMa SLR, nawet i z wyglądu. No i pełna korkowa rękojeść. Na pierwszy rzut oka gra i buczy. Dobra, nie na pierwszy bo jak dziewczyna nie patrzy to chodzę do pracowni sobie nim na sucho pomachać ????

post-50550-0-29961700-1648978096.jpg

post-50550-0-04256700-1648978136.jpg

post-50550-0-48523300-1648978158.jpg

post-50550-0-29961700-1648978096_thumb.jpgpost-50550-0-04256700-1648978136_thumb.jpgpost-50550-0-48523300-1648978158_thumb.jpg

Edytowane przez Hesher
  • Like 3

• 0

... Pjoter, mniej polityki, więcej kota na koszulkch.... ;)

Piotruś, Na dzień dzisiejszy Zetka nie kojarzy się z Zorro. :lol:

... Pjoter, mniej polityki, więcej kota na koszulkch.... ;)

Zaznaczam, byłem pierwszy. Nic nie poradzę, że kopiują. Tzn. Zorro był pierwszy w sumie  :wacko:

• Like 1

• 0

Wódz i Rada Plemienia ustaliły, że GieEs będzie czynny raz do roku, okolice marca-kwietnia. Może i lepiej bo jesienią były puchy i fochy części wystawców. A to nie było miłe i niesmak pozostawał. Pamiętajcie i zważcie u siebie, że drugą świecką tradycją jest Wigilia jerkbaita ;)

PS. A 17go października w Proximie gra Agnostic Front. Jakby co ????

• Like 2

• 0

Niekoniecznie, moja bardzo dawna ex zapytała mnie kiedyś czy chciałbym umrzeć po seksie. Odpowdziełem, że po co, skoro można to powtórzyć :) Trzymajmy się Wiglii i Garaża na przedwiośniu. Zawsze to dwa razy, jakby nie liczył.

• Like 3

• 0

Niekoniecznie, moja bardzo dawna ex zapytała mnie kiedyś czy chciałbym umrzeć po seksie. Odpowdziełem, że po co, skoro można to powtórzyć :) Trzymajmy się Wiglii i Garaża na przedwiośniu. Zawsze to dwa razy, jakby nie liczył.

Listonosz  ;)  :lol: .

• Like 2