selk Opublikowano 3 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2022 cześć Poszukuje najchętniej z Łodzi osoby która mogła by wymienic druty i strzemiączka w około 10 szt błystek nr 5 niestety sponiewierane na trzcinie i krzakach i gorzej kręca a druty pogiete Oczywiscie zapłacę może tez byc wysyłkowo ale potrzebuje szybkiego załatwienia sprawy i wczesniejszego info na priv ile taka usługa miał by kosztowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 3 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2022 Może napisz do @Mekamila, jest od Ciebie, a chyba kręcił obrotówki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzas Opublikowano 3 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2022 ślij, to Ci to zrobiępodeślij foto, zobaczę jak te błystki wyglądają teraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
selk Opublikowano 5 Lutego 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2022 Może napisz do @Mekamila, jest od Ciebie, a chyba kręcił obrotówki.myslałem o tym - tylko nie wiem czy do niego tez nie będę musiał wysłaćkiedyś coś chciałem odebrac osobiscie to powiedziął mi że tylko wysyłka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
russian80 Opublikowano 5 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2022 Jakby ktoś chciał takie naprawy,pisać na priv.. mam drut strzemiączka koraliki i edc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi