pitt Opublikowano 24 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2007 nie wiecie przypadkiem, gdzie sa produkowane te kolowrotki?dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@slider@ Opublikowano 24 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2007 Obilo mi sie o uszy ze ryobi jest teraz produkowany w Rosji ale nie jestem pewien czy to prawda. Spro chyba produkuja w Belgii. PozdrawiamSlider Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 24 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2007 Patrz na wschód daleki wschód Malezja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirat Opublikowano 24 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2007 Czy ktoś wie coś więcej o multikach tej firmy czy warto w to wchodzić czy omijać może ktoś użytkuje pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 24 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2007 nie wiecie przypadkiem, gdzie sa produkowane te kolowrotki?dzieki Napisz do Pabloma - myślę, że on ma szeroką wiedzę na temat tych produktów. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirat Opublikowano 24 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2007 Dzięki Remku właśnie napisałem do PABLOMA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 24 Marca 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2007 ja tez je znam i nawet nimi duzo lowilem, wiem ze niektore SPRO schodza z tej samej tasmy co ryobi, bo to w zasadze te same kolowrotki ... niestety nigdy nie przyszlo mi do glowy zobaczyc co jest napisane na stopce kolowrotkakiedys byly robione w malezji, zgadza sie ... a teraz? china? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bouli Opublikowano 24 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2007 Obejrzałem dokładnie swojego Spro także pudełko i ... nigdzie nie jest podany kraj produkcji . Na stopce jest zero informacji. Pitt zgadzam się z Tobą - oglądając produkty Robi i Spro odniosłem wrażenie , że są to b. podobne do siebie kręciołki, a wydaje mi się , że i kołowrotek Team Dragon chyba też pochodzi z tej samej fabryki. Osobiście bardzo sobie chwalę kołowrotek tej firmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablom Opublikowano 24 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2007 Spro, team dragon i ostatnio mikado mają kręciołki odpowiadające poszczególnym modelom Ryboi.Zresztą na tych kołowrotkach jest napisane że zostały zaprojektowane przez Ryobi. Jeśli chodzi o miejsce produkcji to Malezja i ostatni dochodzą mnie słuchy o słonecznej Italii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbik Opublikowano 24 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2007 można poszukac producenta, no może siłe robocza, tuż za miedzą. Może Ukraina ? Ponoc,częśc produkcji znanego producenta wędzisk tez tam !! Zawsze to prawie u nas !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cole Opublikowano 25 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2007 no ja tez wlaśnie sprawdziłem swojego RedArca Spro i nigdzie nie ma podanego kraju produkcji...łowie nim 3 sezon teraz i bardzo go sobie chwale... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 25 Marca 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2007 dzieki wszystkim raz jeszcze za odpowiedzi, wynika z nich, ze najwiecej SPRO / ryobi schodzi z tasmy w malezji i korei ps. co ciekawe, na SPRo stoi 'designed by SPRO' a na ryobi ... 'designed by Ryobi' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasior Opublikowano 25 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2007 w folderach reklamowych drafona i spro a takrze robinsona(alice) napisane jest jasno ze kolowrotki sa robione we współpracy z Ryobi z tego co mi wiadomo jest to korea,ale maszyny sa piekielnie mocne,w tej cenia full metal konstukcjia to wielki +,ponad to zobaczcie jak minimalmu jet luw wcale niema luzu na koszu,a to siwdczy do doskonałym spasowaniu,mam kilku kolegów prowadzacych sklepy wedkarskie i kolowrotki ryobi są poszukiwanym sprzętem,generalnie wszystkie te kolowrotki sa świetne zmienia sie tylko wybite LOGO firmy która zamowiła ów prodókt u Ryobi.napewno warto kupic.pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jersey Opublikowano 25 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2007 na pewno warto się zastanowić.. to zawsze warto.. na moim red arc 2000 luz na koszu jest i to niemały.. po kilkumiesięcznym delikatnym użytkowaniu w momencie najmniej oczekiwanym (np. zacięcie) potrafi się kręcić do tyłu zaznaczam, że przy włączonej blokadzie wstecznych obrotów ale może mam felerny egzemplarz potwierdzający tylko regułę.. w przyszłym tygodniu jedzie do serwisu. wielki plus to full metal body i układanie linki.warto się zastanowićj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 25 Marca 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2007 ponad to zobaczcie jak minimalmu jet luw wcale niema luzu na koszu,a to siwdczy do doskonałym spasowaniusorry, ze jak?po kilkumiesięcznym delikatnym użytkowaniu w momencie najmniej oczekiwanym (np. zacięcie) potrafi się kręcić do tyłu zaznaczam, że przy włączonej blokadzie wstecznych obrotów w moim mitchellu tez tak bylo, im zimniej, tym bardziej, trzeba tylko wyczyscic lozysko oporowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jersey Opublikowano 25 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jersey Opublikowano 25 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2007 @pitt,nie chce mi się w nim grzebać, zdolności techniczno-manualne zerowe ponadto jest jeszcze na gwarancji, więc niech się serwis martwi. dobrze, że na ten czas zmiennika mam.. też red arca <_< pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil Opublikowano 25 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2007 wITAM CO DO RYOBI TO MAM PYTANIE CO DO KOLOWROTKA RYOBI IXRONE T-300R I CZY SIE NADAJE NA SANDACZE I SZCZUPAKI??.POZDRAWIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 25 Marca 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2007 kamil, przyjacielu mlody zadna ryba nie wie na jaki kolowrotek lowisz, jej jest to bez roznicy, ergo nie ma kolowrotkow sandaczowych, leszczowych i szczupakowychjazeli chcesz lowic szczupaki, to kolowrotek powinien spelniac pewne wymogi przynetowo-techniczne (jezeli sie moge tak wyrazic)to samo dotyczy sandaczy i leszczyjezeli chcesz zapytac o kolowrotek ixnore, to proponuje tobie, zebys otworzyl nowy watek a ten zostawil dla kolowrotkow SPRO / ryobi - bo rozmowa dotyczy tylko kolowrotkow ze stala szpulaOK? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil Opublikowano 25 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2007 pitt drogi starszy kolego chodzilo mi czy ten kolowrotek wytrzyma odjazdy szczupaka lub sandacza bo przeciez sa mocniejsze niz plotki .A watek zostawie bardzo niechetnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafus Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Mały odkop To tylko 8 lat Wiecie może gdzie są produkowane aktualnie kołowrotki Spro? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czerwc Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Zapewne w Chinach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotreq Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Na pewno w Chinach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi